Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Καλά αυτός ο πολυζος δεν έχει τον θεό μάλλον κ@λ@τριβετε!!

Διαβάστε από το  blog voliotaki  την συνεχεία.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Φαίνεται ότι ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ δεν μπορεί να χωνέψει ότι βρέθηκε κάποιος επιτέλους να πει την αλήθεια δημόσια, με ονοματεπώνυμο.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, που, σύμφωνα με δική μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, είχε διοριστεί στο γραφείο της ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και τότε ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗ και ποτέ δεν πατούσε στο πόστο του, ενώ πληρώνονταν αδρά από το ελληνικό δημόσιο, για να κάνει εκπομπές σε ιδιωτικό κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, μετά την αναπαραγωγή της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ μας, από τον δημοσιογράφο ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΙΩΤΗ, έκανε μήνυση. Ο δημοσιογράφος πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος από την Εισαγγελία, ορίστηκε δίκη για τις 20 Μαϊου και όμως, λίγα λεπτά μετά κατέθεσε και πάλι μήνυση εναντίον του, καταφανώς για να μην κάνει εκπομπή ο δημοσιογράφος και σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ.


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ΔΕΥΤΕΡΑ θα εμφανιστεί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ του ΒΟΛΟΥ, με σκοπό να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ να κινηθεί εναντίον του ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ, ο οποίος φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει κατάματα την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger