Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ο Βαγγέλης πήρε το όπλο του


 Γράφει ο mitsos175

Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Πρώην αρχηγός της ΝΔ, γεννημένος το 1953. Τι μας ενδιαφέρει η ηλικία του; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει, αλλά τη στρατολογία μπορεί. Προκύπτουν μάλιστα δυο συμπεράσματα όσον αφορά το στρατό.
Πρώτον: Ο 71 χρονών Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και βουλευτής της ΝΔ δεν μπορεί λόγω ηλικίας να πάει φαντάρος.
Δεύτερον: Το 1974 που μπορούσε, καθώς ήταν 21 χρονών, δεν πήγε ούτε στην Κύπρο που τότε είχαν εισβάλει οι Τούρκοι.

Δε δίνω σημασία στα λόγια του Μεϊμαράκη. Ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο από «λαγός» που βγαίνει και λέει διάφορα για να μετρήσει αντιδράσεις. Ας απαντήσει τι έκανε το 1974 που εισέβαλλαν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Και μην αρχίσει να λέει για χούντα, γιατί ήταν και ο Καραμανλής στο κόλπο. «Η Κύπρος κείται μακράν» κλπ.
Για να δείξει πόσο καλός δούλος είναι, είπε «να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»! Εφόσον μας δώσουν άδεια οι ΗΠΑ φυσικά, αφού τους ανήκουμε, είμαστε στο ΝΑΤΟ, μέσα στο πακέτο προσφορών προς τους φονιάδες των λαών Πολυεθνικών. Αν μπουν οι Τούρκοι σε κανά νησί, σκοτίστηκε!

Λοιπόν, Βαγγέλη μου, να πας! Ζακέτα να πάρεις και μπόλικο χαρτί υγείας – σίγουρα θα σου χρειαστεί. Να πας κι εσύ, κι ο Μητσοτάκης και όλοι στη ΝΔ. Να κάνετε 4 στρατιές με κάθε μια από ένα στρατηγό, να βγει και το τραγούδι «4 στρατηγοί κινάν και παν για πόλεμο στο μακρινό Ιράν».
Όσο για μας θα κάτσουμε στο καναπέ να σας βλέπουμε, έτσι για αλλαγή. Γιατί ως τώρα κάνετε εσείς, που κάθεστε στα μετόπισθεν, τους πολέμους χαζεύετε τα κορόιδα που πεθαίνουν για τα κέρδη σας. Άμα τολμάτε, δώστε μας όπλα… Τσάο Βαγγέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger