Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αηδία: Κοπρολάγνοι δημοσιογράφοι

 

Γράφει ο mitsos175

Αν ανοίξετε την τηλεόραση - χαζοκούτι, φροντίστε να έχετε περιφερειακά κανάλια, αλλιώς τη βάψατε! Έκανα ένα τραγικό λάθος, έκανα ζάπινγκ, μια παλιά κακή συνήθεια και γέμισε το δωμάτιο περιττώματα από ξέχειλο τηλεοπτικό βόθρο, που ξέπλενε τους ναζί.

«Αν κάνουν οι ναζί απεργία πείνας»; Αναρωτήθηκε φερέφωνο. Σε ποιο βόθρο δεν έχει σημασία, παντού τα λήμματα βρωμάνε. Θα απαντήσουμε λοιπόν αφού φορέσουμε καμιά δεκαριά μάσκες μπροστά και ρίξουμε μερικά κιλά χλωρίνη στο άρθρο μας μη μας πιάνει η μπόχα. Και κολλήσουμε και τίποτα ιούς. Με κορόνα με σβάστικες κλπ, κλπ

Μιλάνε με υποθέσεις όταν έχουν να κάνουν με γεγονότα. Πχ «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε το ίδιο χάλια ή χειρότερα με την πανδημία»; Δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ (είναι πιθανό να έκανε τα ίδια, αφού χειρότερα δεν γίνεται), η ΝΔ όμως είναι υπεύθυνη για την απελπιστική κατάσταση και την καταστροφή.

Έτσι και στριμωχτούν με τον Κουφοντίνα, θυμούνται αυτούς που υποστηρίζουν: Τους ναζί! Πρώτα από όλα δεν ξέρουμε τι κάνει ο Παππά - ναζί. Βρείτε τον, βάλτε τον μέσα και μετά βλέπουμε τι θα κάνει. Οι ναζί δεν κάνουν απεργία πείνας γιατί δεν έχουν κανένα αίτημα το οποίο η δικτατορία Μητσοτάκη δεν τσακίστηκε να κάνει δεκτό.

Ιστορικά οι ναζί έτρωγαν ανθρώπους, δεν έκαναν ποτέ απεργία πείνας. Μέσα στη φυλακή αυτοκτόνησε ο Γκέριγκ λίγες ώρες πριν τον εκτελέσουν. Του είχε λείψει και η πρέζα, θα μπορούσε να ζητήσει να πεθάνει από υπερβολική δόση. Δεκτό! Σημείωση: Μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης ο ισοβίτης Βάλτερ Φουνκ «απελευθερώθηκε στις 16 Μαΐου 1957 λόγω προβλημάτων υγείας». Το να λέμε λοιπόν «θα έκαναν οι ναζί απεργία πείνας» είναι τόσο θεωρητικό όσο το να μιλάμε για Αποκάλυψη – ζόμπι.

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ Κουφοντίνα και οποιουδήποτε ναζί δολοφόνου. Η 17Ν ποτέ δεν είχε στόχο απλούς ανθρώπους. Ποτέ! Οι ναζί έκαναν πογκρόμ. Και μιλάω για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Χτυπούσαν κυριολεκτικά στα τυφλά. Πολλά από τα θύματα τους, κυρίως μετανάστες, πέθαναν γιατί απλά βρέθηκαν μπροστά τους! 

Η 17Ν, παρά τη διαφωνία μας ως προς τον τρόπο δράσης της, είχε στόχο καθίκια. Ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν ποτέ στόχος. Αν κάποιοι παρεξηγούνται, τους λέω πως έχω συγγενείς που βασανίστηκαν από το Μάλλιο και άλλα σκουλήκια της ΕΣΑ. Άνθρωποι πέθαναν από το ξύλο, από τα βασανιστήρια, αλλά το αστικό κράτος φρόντισε να μην πειράξει τα χουντικά αποβράσματα. Πως λέτε να νοιώθουμε εμείς;

Κι ερχόμαστε στην ουσία της υπόθεσης. Δεν είμαστε τρομοκράτες τόσες χιλιάδες που διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε κατά των δυο μέτρων και δυο σταθμών. Θέλετε φυλακή τον Κουφοντίνα; Βάλτε τότε μέσα τον Καλαμπόκα που όχι μόνο έβγαλαν, βόλεψαν και στην Τράπεζα, βάλτε πάλι μέσα τον Κορκονέα. Τιμωρείστε όσους είπαν να βγει ο προδότης Παττακός με τους άλλους δοσίλογους πραξικοπηματίες που έβγαλε η ΝΔ.

Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους έτσι δεν είναι; Βάλτε μέσα ισόβια το φονιά της 13χρονης Ρομά Γιαννούλας Καραχάλιου, που για τα κανάλια ήταν επιχειρηματίας κι όχι στυγνός δολοφόνος, βάλτε για πάντα φυλακή τα κτήνη που σκότωσαν το Ζακ Κωστόπουλο, όλους αυτούς τους εγκληματίες, τους παιδεραστές και βιαστές που καλύπτουν και ξεπλένουν!

Ο κόσμος βλέπει κι αυτό που βλέπει είναι αδικία. Γι αυτό φωνάζουμε και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε. Αλλά μιλάμε για κόμμα φασιστικό, διακρίσεων, που θεωρεί πως το αγράμματο κομματόσκυλο έχει δέκα πτυχία γιατί γλείφει καλά τον κώλο του Μητσοτάκη. Κάτσε εσύ που αξίζεις, που σκοτώθηκες να πάρεις πτυχία άνεργος. Ξέρουν καλά πως έχουμε δίκιο, γι αυτό τρέμουν κι αμολούν μελάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger