Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Οταν ο Μανιτάκης γίνεται ... Μανιαδάκης

 

"Οταν ο Μανιτάκης γίνεται ... Μανιαδάκης" τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας και στην οποία αναφέραμε: "Σιχαμάρα απερίγραπτη αισθάνονται όλοι οι αριστεροί για τον βρώμικο πολιτικό ρόλο εναντίον των εργαζομένων που παίζει ο διορισμένος από τη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στην προσπάθεια του να υπηρετήσει την τρόικα των ξένων επικυρίαρχων και να επιβάλει το επαίσχυντο καθεστώς των απολύσεων με φύλλο συκής τη διαθεσιμότητα... Βλέποντας πάντως κανείς το απύθμενο μίσος του Μανιτάκη εναντίον των εργαζομένων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ψωμί των παιδιών τους και το δικαίωμα στην επιβίωση, αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο επικίνδυνα για το λαό μας είναι αυτά τα γλοιώδη άτομα της «Αριστεράς της προσκολλήσεως  όταν καταλάβουν υπουργικές θέσεις. Πολιτικό κάθαρμα δεν ήταν μόνο ο Γεωργαλάς της χούντας".

Πριν αναφερθούμε όμως στην σημερινή παρέμβαση του Μανιτάκη- Μανιαδάκη να δούμε το τοπίο που υπήρξε/υπάρχει σχετικά με τον αγώνα που δίνει ο Δ. Κουφοντίνας.

Προσπάθησαν να φιμώσουν το διαδίκτυο. Το facebook εφάρμοσε μια άνευ προηγουμένου λογοκρισία εξαφανίζοντας κάθε σχόλιο και φωτογραφία που αναφερόταν στις μαζικές κινητοποιήσεις υπέρ του δίκαιου αιτήματος του απεργού πείνας και δίψας. Χρειάστηκαν εξώδικα της συνηγόρου του Κουφοντίνα προς τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για να ακουστεί και η άποψη -έστω και με "παράσιτα"- του μέλους της 17 Ν. Ακολούθησαν κατασκευασμένες δημοσκοπήσειςΤο κυβερνητικά παπαγαλάκια και τα Πετσωμένα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να δώσουν άλλοθι στο κυβερνητικό έγκλημα με θύμα τον πολιτικό κρατούμενο. Επιστράτευσαν λοιπόν και τις τελευταίες εφεδρείες τους.

 Μια απ' αυτές είναι και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Αντώνης Μανιτάκης. Αν θέλετε να αποφύγετε τις στομαχικές διαταραχές μην διαβάσετε την δήλωση του:

 «Το αίτημα του καταδίκου Κουφοντίνα να επιστρέψει στον Κορυδαλλό δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και για λόγους αρχής και για λόγους πρακτικούς. Η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί είναι ορθή και νόμιμη. Όμως, το θέμα έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις. Είναι πρόσχημα αυτό που ζητάει ο Κουφοντίνας, κυρίως όταν διαπίστωσε ότι η στάση αυτή έχει την κάλυψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν ένας δολοφόνος, στυγνός και αμετανόητος, διαπιστώνει την πολιτική κάλυψη, αυτό τον έχει γεμίσει με αισιοδοξία και υπεροψία και προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί. Διότι, ξαφνικά, από κατάδικος, μπορεί να γίνει μάρτυρας και μπορεί να γίνει και ήρωας...

Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Η όλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στην πόλωση, την οξύτητα, την άρνηση, τον μηδενισμό. Αν το επιδιώκει συνειδητά αυτό, τότε είναι λογικό να πέσει πάνω στον Κουφοντίνα για να διαιωνίσει έναν λόγο διχαστικό και νοσηρό, που έχει καταστρέψει εδώ και δεκαετίες τη χώρα...

Ο κατάδικος μπορεί να πειθαναγκαστεί για ιατρική φροντίδα αλλά και σίτιση...

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παρέμβει ούτε στην έκτιση της ποινής αλλά ούτε και στην εκτέλεση της δικαστικής απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger