Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Ξενοδοχεία την εποχή του κορονοϊού: Πρωινό στο δωμάτιο και γεύματα «a la cart»


Η επόμενη ημέρα και σκέψεις περί μη ανοίγματος ξενοδοχειακών μονάδων
Πρωινό στο δωμάτιο και γεύματα «a la cart» (επιλογή από κατάλογο) περιμένουν τους πελάτες των ξενοδοχείων στην εποχή του κορονοϊού. Τα Check in & Check out θα γίνονται από απόσταση μέσω «έξυπνων συσκευών» και για όσους θελήσουν να επισκεφτούν τη Reception, την επικοινωνία με τους εργαζόμενους θα τους χωρίζει μια γυάλινη επιφάνεια.
Αυτές και πολλές άλλες αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην καθημερινότητα των ξενοδοχείων που θα επιλέξουν να ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους μελλοντικούς πελάτες τους.

«Ν. Σαντορινιός: Με τα οφειλόμενα προς τις επιχειρήσεις και τις ακτοπλοϊκές ανακοινώνει στήριξη το Υπουργείο. Η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού στην ακτοπλοΐα οδηγεί σε επίταση της κρίσης στις νησιωτικές οικονομίες»Με μία ανακοίνωση που καταδεικνύει την έλλειψη ενός στρατηγικού σχεδίου για την ακτοπλοΐα και τη νησιωτική επιχειρηματικότητα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προσπαθεί να εξαπατήσει τον κόσμο των νησιών και τους φορείς της Ναυτιλίας. Τάζοντας δήθεν ενίσχυση με τα χρήματα, που ήδη όμως χρωστά το Υπουργείο του στους επαγγελματίες, ο κ. Πλακιωτάκης κάνει επικοινωνιακές πιρουέτες την ώρα που η Οικονομία της χώρας και η κοινωνική συνοχή βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό.

Θερμές ευχαριστίες στην Ζέττα Μακρή για τις παρεμβάσεις της από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Άγγελο Ξηντάρη.


 Με έγγραφο του, θερμά, ευχαρίστησε την πρόεδρο της επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα της Σκοπέλου και ιδιαίτερα για την κοινοβουλευτική αναφορά που κατέθεσε χθες, Δευτέρα 27 Απριλίου, η οποία αφορούσε στην οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση του προσήνεμου μόλου του λιμένος Σκοπέλου.

Ειδικότερα, εξαιτίας της σφοδρής τριήμερης κακοκαιρίας, που έπληξε το νησί, πριν από λίγες εβδομάδες και για αυτό τον λόγο, αμέσως, κηρύχθηκε σε

SOS των Σποράδων για το σύστημα υγείας των νησιών

SOS εκπέμπουν οι δήμαρχοι των νησιών για το σύστημα υγείας των Σποράδων και με επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ζητούν στελέχωση των δομών υγείας με προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού, καθώς και μέριμνα για αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ανοιχτή Επιστολή προς το Δήμο Σκοπέλου και όχι μόνο....αφορμή αυτού πήρα από κάποιο σχολιασμού συμπολίτισσας μας

Ο θάνατος του εμποράκου

Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και μαζί τους πολλές χιλιάδες εργαζόμενοι

ΣΚΟΠΕΛΟΣ σήμερα τρώμε Αγκινάρες α λα πολίτα

Προμηθευτήκαμε της  Αγκινάρες από το Μανάβικο του Παραγωγού στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ φρεσκότατες και σε πολύ καλή τιμή καθώς και όλα τα υλικά 

Ηλιοφάνεια σήμερα στη Σκόπελο

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στη Σκόπελο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Η Ζέττα Μ. Μακρή ζητεί τη λειτουργία λιμενικού πυροσβεστικού σταθμού και την προμήθεια πυροσβεστικού πλοιαρίου για τον πολλά υποσχόμενο λιμένα Βόλου
Τη λειτουργία λιμενικού πυροσβεστικού σταθμού στον λιμένα Βόλου και τoν εξοπλισμού του με πυροσβεστικό πλοιάριο ζητεί η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, προτάσσοντας την εν δυνάμει επιχειρηματική ελκυστικότητα του λιμανιού σε επενδυτές, στο άμεσο μέλλον, με κοινοβουλευτική της ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Οικονομικών καθώς και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που κατέθεσε, Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου