Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Η Κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να σταματήσει να εξυπηρετεί φίλους και κολλητούς. Η Οικονομία και η κοινωνία της χώρας χρειάζονται πρόγραμμα με γενναία μέτρα στήριξηςΣυνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό του Sky Rodos και τη δημοσιογράφο Νατάσα Παμπρή, ο Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου σχολίασε τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και τις προβλέψεις για την κρίση από την πανδημία. Τέλος, ανέλυσε τις

Ο covid19 και ο πάγος!


Ο covid19 και ο πάγος!

Γραφεί ο Γιάννης Παπαϊωάννου
Ένα πρώτο δείγμα του τι μέλλει να γίνει στην παγκόσμια οικονομία είναι η πρωτοφανής κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου καθώς πρόκειται για μείωση της ζήτησης, αύξηση της προσφοράς και της αβεβαιότητας που προκαλεί ο Covid19.
Αυτό το χτύπημα σε αυτή την αγορά ενέργειας αφορά άμεσα τα σχέδια μεταξύ κρατών της Αν. Μεσογείου -και όχι μόνο-, που είχαν να κάνουν με τον East Med και τις εξορύξεις και τα οποία πάνε πίσω στον χρόνο!
Ήδη έχουμε την ανακοίνωση αναστολής των γεωτρήσεων που ήταν να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι από την Exxon Mobil στα τεμάχια που κατέχει στην Κύπρο!
Όπως πίσω, πιθανόν πηγαίνει λόγω της κατάρρευσης των τιμών και κάθε πρότζεκτ σχετιζόμενο με την άντληση και μεταφορά υδρογονανθράκων  (Nord Stream, TurkStream κλπ), όσο κι αν κάποιοι «παίκτες»  στα έργα αυτά, έχουν πιο πολιτική ματιά και σχεδιασμούς στα θέματα ενέργειας ή είναι κρατικές εταιρίες!
Ταυτόχρονα όμως με όλα αυτά η πτώση των τιμών του πετρελαίου κάνει πιο ακριβή συγκριτικά την πράσινη ενέργεια, οδηγώντας πολλά πράσινα πρότζεκτ σε επ’ αόριστον αναβολή, αναθεώρηση ή και ματαίωση!

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ


Ξεκίνησε και στον Δήμο Σκοπέλου η λειτουργία του πρωτοποριακού συστήματος τηλεϊατρικής που θέτει δωρεάν στη διάθεση των πολιτών η Περιφέρεια Θεσσαλίας  από τις 16-3-2020, σε συνεργασία με την εταιρία Dr. Button, με την εθελοντική συμμετοχή δεκάδων γιατρών και με την ενεργό υποστήριξη των τεσσάρων (4) Ιατρικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, με θετικά αποτελέσματα. Στο

Α. Γεωργιάδης: Ενα άθλιο πρεζόνι δημοσιότητας


Του Σ.Λ.

Φανταζόμαστε σε τι σύνδρομο στέρησης θα βρεθεί, ο Αδωνις Γεωργιάδης αν κάποια στιγμή στερηθεί την δόση του.

Τι πρέπει να γίνει για να σωθεί ο  τουρισμός


Άρθρο του
Ιωάννη Παπαβασιλείου
Η υπεύθυνη και σωστή αντίδραση της κυβέρνησης στην υγειονομική κρίση έσωσε τους Έλληνες από μια τεράστιων διαστάσεων τραγωδία.

Αλόννησος: Με πέντε κάμερες ζωντανή εικόνα από τον «Παρθενώνα των Ναυαγίων»

Ο «Παρθενώνας των Ναυαγίων», το Ναυάγιο της Περιστέρας στην Αλόννησο, «ανοίγει» στο καταδυτικό κοινό αλλά και σε όσους θέλουν να δουν το σπάνιο αυτό αρχαιολογικό εύρημα από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Από 4 Μαΐου έως 5 Ιουνίου θα ανοίγουν σταδιακά τα καταστήματα

Την Παρασκευή θα παραδοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη το τελικό σχέδιο για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ζήτησε ο ίδιος από τους συνεργάτες του.

Κορονοϊός: Έτσι θα κάνουμε φέτος καλοκαιρινά μπάνια - Τι ισχύει για τις πισίνες

Στα ερωτήματα που αφορούν στα μπάνια σε θάλασσες και πισίνες αλλά και το πώς θα κάνουν φέτος διακοπές οι Έλληνες λόγω κορονοϊού απαντά ο ομότιμος καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και ειδικός στις λοιμώξεις, Παύλος Νικολαΐδης.

Χρόνια πολλά στο Γιώργο και τη Γεωργία!!!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου