Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Οδηγίες από την ΗΔΙΚΑ για την ενεργοποίηση της άυλης συνταγογράφησης

Σκόπελος σχετικά με τις ευαισθησίες ορισμένων οικολόγων που είναι επιλεκτικές


Μετά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την άμμο πρέπει να πω ότι τηλέφωνό μου και το email έχει κατακλιστεί από πλήθος καταγγελιών μία λοιπόν από αυτές  που θα  σας αναφέρω είναι και κάτι

The Telegraph: Ελλάδα, ο πρώτος προορισμός μετά την κρίση του κορωνοϊού

Δημοσίευμα με θετικές αναφορές για την Ελλάδα ως ταξιδιωτικού προορισμού φιλοξενεί σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Telegraph. Ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφτεί όταν τελειώσει η κρίση του κορωνοϊού θα είναι η Ελλάδα και εξηγεί ότι πρόκειται για ένα μέρος όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και που μπορεί κανείς να πάει από τη Βρετανία σε λίγες μόνο ώρες με το αεροπλάνο.

Στήριξη από Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του αιτήματος της Σκοπέλου και άλλων μικρών νησιών να ενταχθούν στη κατηγορία των Μικρών Νησιωτικών Δήμων .Στη Βουλή έφερε η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, με τη συνυπογραφή του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α΄ Πειραιά Θεόδωρου Δρίτσα και του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κυκλάδων Νικόλαου Συρμαλένιου, το Κοινό Υπόμνημα των Δημάρχων ΚΥΘΗΡΩΝ, ΜΗΛΟΥ, ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΣΠΕΤΣΩΝ & ΠΟΡΟΥ, με θέμα το πληθυσμιακό όριο για τον χαρακτηρισμό των μικρών νησιωτικών Δήμων.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Για το θέμα της παράνομης αμμοληψίας από τη παραλία «ΜΗΛΙΑ», ανακοινώνεται


Για το θέμα της παράνομης αμμοληψίας από τη παραλία «ΜΗΛΙΑ», ανακοινώνεται
ότι ο Δήμος Σκοπέλου από τη πρώτη στιγμή που περιήλθε σε γνώση η περιβαλλοντική
αυτή κακοποίηση προέβη στις απαραίτητες ενέργειες – καταγγελίες προς όλες τις
συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εξευρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
Σκόπελος 3 Απρίλη 2020
Ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Σε επιφυλακή τα Κέντρα Υγείας των Βορείων Σποράδων – Ανησυχούν για εμφάνιση περιστατικών κορωνοϊού

Έτσι θα ονομαστεί το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - TheNewspaper.gr

Κατερίνα Τασσοπούλου

Με τον φόβο άφιξης ενός περιστατικού που μπορεί να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό ζουν οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας των Σποράδων.
Μάσκες και γάντια υπάρχουν σε επάρκεια, όχι όμως και αντισηπτικά. Στα νησιά εύκολα μπορεί να εξαπλωθεί ο ιός, εάν παρουσιαστεί κρούσμα και να προκαλέσει μη αναστρέψιμα προβλήματα στους πολίτες και στο υποτυπώδες σύστημα υγείας, που διαθέτουν.

ACS: Αντιμέτωπη με τις νέες διατάξεις περί αισχροκέρδειας εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες

acsΑπό το πρωί μικτό κλιμάκιο από το ΥΠΑΝΕΠ και την Οικονομική Αστυνομία διενεργούν έλεγχο στα κεντρικά της εταιρείας - Είχε προγηθεί η καταγγελία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου για ξαφνική αύξηση 22,5% στα τιμολόγια! - «Στην εθνική προσπάθεια όλοι οφείλουν να βάλουν πλάτη και όχι να αισχροκερδούν και αυτό θα το διαφυλάξουμε», λέει στο protothema.gr ο ΓΓ Εμπορίου Π. Σταμπουλίδης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Απριλίου

Παρασκευή 3 Απριλίου σήμερα και είναι ο Ακάθιστος Ύμνος ενώ σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Οσίου Ιλλυριού.
Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Ιλλύριος, Λύρος, Ιλλυρία, Λύρα.

Κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά για τη ΝΔ.


Γράφει ο mitsos175

Για τη Νέα Δικτατορία κάθε μεριά είναι Πρωταπριλιά. Και 21η Απριλίου. Τα ψέματα που αραδιάζει είναι τερατώδη.

Αρχιψεύταρος Μητσοτάκης“Πάμε καλά”! Καλέ μόνο καλά; Τρίκαλα! Άφησε τον ιό να περάσει, δεν πήρε κανένα μέτρο σε λιμάνια και αεροδρόμια, οι άνθρωποι ευτυχώς πήγαν μόνοι τους νοσοκομείο κι έτσι μαθαίναμε ποιες περιοχές χτυπήθηκαν.

Επιστήμονας είναι ο Τσιόδρας ή καφετζού;


Ποιος "άγιος" Παϊσιος με υις προφητείες του ... Ποιος Πιτ Παπαδάκος και Λεφάκης και όλοι οι υπόλοιποι που παρουσιάζονται σαν αστρολόγοι και μελλοντολόγοι με τις προφητείες και τις προβλέψεις τους ...
Μπροστά στην Ιερή αγελάδα μας όλοι τους είναι οικιακά γατάκια.

Ένταξη της Σκοπέλου στους μικρούς νησιωτικούς δήμους

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής και Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας την ένταξη της Σκοπέλου στους μικρούς νησιωτικούς δήμους και την αλλαγή του πληθυσμιακού ορίου για τον χαρακτηρισμό των δήμων αυτών, μετά από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Δήμο Σκοπέλου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου