Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

Εσπευσμένα στον Βόλο 7χρονος από τη Σκόπελο

Επιχείρηση για τη διακομιδή ενός 7χρονου από τη Σκόπελο στον Βόλο από στήθηκε σήμερα το πρωί με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τη συνδρομή των Λιμεναρχείων Σκοπέλου και Βόλου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δ.Σ. Του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας, μετά την ανακοίνωση του υπουργού υγείας που αφορά το κλείσιμο των σχολικών μονάδων όλης της χώρας για 14 ημέρες, αποφάσισε για ευνόητους λόγους τη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων του. Συγκεκριμένα από αύριο Τετάρτη 11/3/2020 μέχρι και 25/3/2020 δεν θα λειτουργούν όλα τα χορευτικά τμήματα καθώς και τα θεατρικά τμήματα. Επίσης αναβάλλεται το αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου που είχε προγραμματιστεί για τις 22/3/2020.

Γιώργος Ζαμπέτας: Ενας δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με το ιδιόμορφο στιλ στις εκφράσεις, "φεύγει" σαν σήμερα το 1992


Ο Γιώργος Ζαμπέτας ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με το ιδιόμορφο στιλ στις εκφράσεις, άφησε την τελευταία του πνοή σαν σήμερα, στις 10 Μάρτη 1992, και σίγουρα εκεί ψηλά κρατά πάλι ένα μπουζούκι και συνθέτει...

Σοβαρά προβλήματα στον τουρισμό προβλέπει η

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρισμό προβλέπει η Περ.Σοβαρά προβλήματα αναμένονται στον τουρισμό τον φετινό χρόνο λόγω των ποικίλων συγκυριών που έχουν συντρέξει, επισημάνθηκε στην σύσκεψη της διαπαραταξιακής επιτροπής τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Τσουνάμι προβλημάτων στον τουρισμό των βορείων Σποράδων και της Μαγνησίας λόγω κορωνοϊού


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜαγνησίαςΚι ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι ξενοδόχοι της περιοχής έκαναν λόγο για …κάποιες ακυρώσεις λόγω του κορωνοϊού, μέσα σε ένα 24ωρο, όλα πήγαν στο ναδίρ, με τα συνέδρια, τις ημερίδες, τις μαθητικές εκδρομές να ακυρώνονται, λόγω του ιού και τους ξενοδόχους της Μαγνησίας να φτάνουν κυριολεκτικά στο μηδέν.

«Καταστροφικό» τσουνάμι στον θαλάσσιο τουρισμό από τον ΦΠΑ βλέπουν φορείς του κλάδου

«Καταστροφικές» χαρακτηρίζουν τις επιπτώσεις στις δραστηριότητες του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα στον κλάδο επαγγελματικών τουριστικών σκαφών, της απόφασης του υπουργείου Οικονομικών, η οποία εκδόθηκε στις 7/2/2020 (Αριθμ. Α1018 - ΦΕΚ Β’ 361), με τον τίτλο «Εξειδίκευση και απόδειξη της πλήρωσης του κριτηρίου της χρήσης και εκμετάλλευσης στις εκμισθώσεις επαγγελματικών πλοίων αναψυχής».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου