Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Σκάνδαλο και έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Γράφει ο mitsos175

Τελικά από τους αστούς πολιτικούς ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση είναι ο Σαμαράς! Κι αυτή μέχρι ενός σημείου. Πάντως όταν ρίχνει τα βέλη πετυχαίνει διάνα.

Antinews “Κορονοϊός: Το φιάσκο του επαναπατρισμού των Ελλήνων από το Λονδίνο”

Υπό το κράτος της πίεσης και των διαρκών καταγγελιών των παγιδευμένων στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, τόσο στα Μέσα Ενημέρωσης όσο και σε ζωντανές μεταδόσεις στα social media, η κυβέρνηση εδέησε, μετά από πολλές ημέρες, να οργανώσει τον επαναπατρισμό περί των 120 Ελλήνων από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Το Antinews από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει ότι στην πραγματικότητα οι αρμόδιοι απέφευγαν να οργανώσουν τον επαναπατρισμό των Ελλήνων, επειδή δεν επιθυμούσαν να έλθουν στην Ελλάδα άτομα προερχόμενα από μια χώρα "υψηλού κινδύνου". Αλλά, ουδείς ήθελε να αναλάβει για αυτό "επωνύμως" την ευθύνη. Έτσι, ροκάνιζαν τον χρόνο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα επί μια εβδομάδα στα αεροδρόμια του Λονδίνου περίπου εκατόν πενήντα άτομα...”

Η αποκάλυψη βέβαια είναι ότι στην κυβέρνηση “δεν είχαν κανένα σχέδιο για τους Έλληνες που θα έφταναν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ούτε για να τους υποβάλλουν σε τεστ, ούτε και κάποιο ξενοδοχείο, για παράδειγμα, για να τους βάλουν σε καραντίνα”.

“Σύμφωνα με όσα είπε Ελληνίδα επιβάτης στον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι επαναπατρισθέντες δεν υπεβλήθησαν σε κάποιον υγειονομικό έλεγχο στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", αλλά, απλά, τους ζητήθηκε να υπογράψουν την γνωστή "υπεύθυνη δήλωση" και να μείνουν σπίτι τους”!!!

Πρόκειται για έγκλημα της κυβέρνησης. Ας ρίξουν τώρα την ευθύνη σε όσους περπατούσαν στην παραλία σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, όταν σε ένα κλειστό αεροπλάνο από χώρες τίγκα στον ιό δεν ελέγχουν κανένα!

“Αντίστοιχες τραγελαφικές καταστάσεις, βέβαια, σημειώνονται και στα λιμάνια, όπου, όπως έχει επισημάνει το Antinews, επίσης δεν γίνονται υγειονομικοί έλεγχοι, ακόμα και σε επαγγελματίες οδηγούς που έρχονται από χώρες "υψηλού κινδύνου", όπως η Ιταλία”

Και το υπονοούμενο:
“Και γιατί έστειλε η Πολιτεία στην Ικαρία μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας (και ορθώς έπραξε) για τη μεταφορά του ανεύθυνου φοιτητή, κρούσματος του κορονοϊού, στην Αθήνα, ενώ απέφευγε να στείλει στο Λονδίνο; Για ποιο λόγο υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά; Υπάρχουν, άραγε, "τηλέφωνα" μεγαλοπαραγόντων που βαραίνουν περισσότερο από τις εκκλήσεις των απλών Ελλήνων του Λονδίνου;”

Πέρα από το μπάχαλο το να μην ελέγχονται προληπτικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι ισοδυναμεί με έγκλημα. Έτσι δεν εξαπλώθηκε ο ιός στην Ελλάδα σε όλες τις περιπτώσεις; Ηλεία, Καστοριά, Αθήνα, Ξάνθη, Ικαρία κλπ;

Κι έχουν το θράσος να λένε πως πάνε καλά! Πάνε καλά; Αμ δεν πάνε!

Και να είναι σίγουροι πως οι συγγενείς των αδικοχαμένων δεν θα το αφήσουν έτσι. Θα ζητήσουν ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου