Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Θέση εργασίας σε εταιρεία Πληροφορικής στη Σκόπελο

Η 'Gioldasis' Computers - Networks με έδρα τη Σκόπελο,
ζητά υπάλληλο με γνώσεις:Γραμματειακή Υποστήριξη, Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ & Δικτύων.
Μισθός ικανοποιητικός και ένσημα.
ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(9.00πμ-2.00μμ)

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΗΛ:6977825078,24240-24861

Τιμωρία, στους γιαλαντζί αριστερούς, τους ψεύτες κωλοτούμπες. Τιμή και δόξα στους αυθεντικούς (ακρο)δεξιούς εθελόδουλους, τους άριστους κλέφτες, ψεύτες και μισάνθρωπους!


Της Τ.Γ.

Με αέρα νικητή παρελαύνουν... Υφάκι, ειρωνεία, θράσος, αλαζονεία... Το χαμηλό προφίλ έφτασε στο τέλος του... Επικοινωνιακό κολπάκι ίσαμε να πειστεί το πόπολο.
Ο στόχος επετεύχθη, οι μάσκες έπεσαν. Αδώνιδες, Βορίδηδες και λοιπός φασιστονεοφιλελέ συρφετός, κουστούμια ράψαν, καρέκλες ξεσκονίζουν...
Ας είναι καλά όσοι μας τους ξαναφέρνουν.... "Αριστερή" κυβέρνηση, και "σοφή" πλειοψηφία...

 Κι είναι πιο αγριεμένοι τούτοι τη φορά που απώλεσαν, έστω και για λίγο το τσιφλίκι τους. Την εξουσία. Παρά, λοιπόν, τα καθρεφτάκια και τις χρωματιστές χαντρούλες που πάλι μοιράζουν στους ιθαγενείς, πολλές αλήθειες τους ξεφεύγουν (;).

6/7/1944: Μπλόκο Περιστερίου- Δυο κόσμοι: Ταγματασφαλίτες και αγωνιστές


Ολο το καλοκαίρι του 1944 όλες οι εργατογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά μάτωσαν από τις επιδρομές, τα «μπλόκα» των δυνάμεων κατοχής και των ντόπιων ένοπλων δοσίλογων.

Ηταν σαν σήμερα 6 Ιούλη του 1944 που ήρθε η σειρά του λαού του Περιστερίου να νιώσει την βαναυσότητα των Γερμανών ναζί, αλλά πάνω απ' όλα την θηριωδία των ταγματασφαλιτών που στην κυριολεξία οργίασαν σε βάρος του άμαχου λαού.

Από τα ξημερώματα, ορδές Γερμανών και ταγματασφαλιτών -υπολογίζεται πάνω από 4.000- περικυκλώνουν το Περιστέρι. Ο διαβόητος "συνταγματάρχης" Ι. Πλυτζανόπουλος, αρχηγός των Ταγμάτων Ασφαλείας, καθώς και ο "στρατηγός" Αλέξανδρος Λάμπου,  αρχηγός της Ειδικής Ασφάλειας, η "αφρόκρεμα" δηλαδή του ένοπλου δοσιλογισμού "συντόνιζαν" το φρικιαστικό όργιο που ακολούθησε.

Με στόχο να εντοπίσουν και εξαρθρώσουν όλους τους ΕΛΑΣίτες που μένουν στο Περιστέρι διατάζουν να συγκεντρωθούν όλοι οι άντρες από 14 μέχρι 70 ετών στο Λόφο Αξιωματικών. Αναβρασμός επικρατεί σε όλη την πόλη. Κάποιοι αγωνιστές καταφέρνουν με την βοήθεια της οργάνωσης του ΕΑΜ να κρυφτούν στο Λιγνιτωρυχείο του Αη Βασίλη, αλλά ήταν μόνο μερικές δεκάδες. Ολοι οι υπόλοιποι, περίπου 5.000 άντρες, βρέθηκαν να είναι συγκεντρωμένοι και περικυκλωμένοι από Γερμανούς και ταγματασφαλίτες στον λόφο του Περιστερίου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου