Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Α.Ο. Σκοπέλου - Παλαίμαχοι & Φίλοι Α.Ο. Σκοπέλου (Αγ. Μπάσκετ)


Σκόπελος και δημοτικές εκλογές σχετικά με την ενημέρωση που έχουμε


Φίλοι μου εάν δεν μας ενημερώσουν από τις παρατάξεις και τους υποψηφίους που είναι για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στη Σκόπελο Εμείς δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε πρέπει να σας πούμε ότι δικαίωμά τους είναι να ενημερώνουν όποιον θέλουνε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όποιος δεν μας γουστάρει έχω να πω ότι έχω ένα βαρέλι ξύδι από κρασί και μπορώ να τους κεράσω να ποιούν ξύδι άει σιχτίρ

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Νέος Σκανδαλώδης Μπουναμάς στο παρασιτικό εφοπλιστικό κεφάλαιο


Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ

Παραμονή του Πάσχα επέλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει το νέο μπουναμά στο παρασιτικό εφοπλιστικό κεφάλαιο προκαλώντας τα αισθήματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων τα οποία ιδιαίτερα την μνημονιακή περίοδο έχουν δεινοπαθήσει από την άγρια φοροεπιδρομή στους μισθούς, τις συντάξεις και ευρύτερα στα εισοδήματά τους.

Η βρώμικη συναλλαγή κυβέρνησης - εφοπλιστών παίρνει πλέον επίσημο δημόσιο χαρακτήρα και με την βούλα του νόμου στην Βουλή.

Μάλιστα ο Υπουργός Ε.Ν. Φώτης Κουβέλης που ανέλαβε τον πολιτικό ρόλο να φέρει προς κύρωση στην Βουλή με νόμο το συνυποσχετικό οικειοθελούς φορολόγησης των εφοπλιστών που ενσωματώθηκε σε σχετικό άρθρο του Υπουργείου Οικονομικών χαρακτήρισε επίτευγμα την κυβερνητική αθλιότητα!!!

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο σύλλογος  υποστήριξης καρκινοπαθών και χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ”, προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του,
η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019  στις 17.00, στο γραφείο του συλλόγου (κάτω από το πρώην ΚΑΠΗ Σκοπέλου).Το Δ.Σ. του συλλόγου
 «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ"

 Οι πασχαλινές λαμπάδες του συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά χρόνιων ασθενών « ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» είναι έτοιμες!!! Όποιος επιθυμεί να τις αποκτήσει , διατίθενται στο γραφείο του συλλόγου, κάτω από το πρώην ΚΑΠΗ Σκοπέλου!
 Οι λαμπάδες δεν έχουν τιμή ,ο καθένας μπορεί να αφήσει το ποσό που θέλει για κάθε λαμπάδα ,στο κουτί δωρεών του «ΦΑΡΟΥ», και να ενισχύσει έτσι οικονομικά το έργο του συλλόγου!
Το γραφείο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 και την Πέμπτη 17.00-21.00.  Τηλέφωνο επικοινωνίας 2424022341.

Καλό και χαρούμενο Πάσχα σε όλους!!!!

  

Δ. Μητροπάνος: "Παραγίναμε νόμιμοι" - 7 χρόνια από τον θάνατο του


Συμπληρώνονται σήμερα εφτά χρόνια από τότε που χάσαμε μια από τις σπουδαιότερες πηγαίες λαϊκές φωνές, ένα μοναδικό άνθρωπο και καλλιτέχνη, τον Δ. Μητροπάνο.

Παιδί αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που διώχθηκαν σκληρά από το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του, μας χάρισε με την μοναδική του φωνήτραγούδια στα οποία βρήκαν έκφραση οι αγώνες, οι έρωτες, οι νταλγκάδες, τα μεράκιακαι η αγωνία ενός ολόκληρου λαού για ζωή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου