Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Τον παρεξηγήσατε τον Κούλη, τον περάσατε για άνθρωπο.


Γράφει ο mitsos175

Mε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών «450+» αδειάζει τον πρόεδρο της ΝΔ, που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τη συνάντησή που ζήτησαν.
Η ΝΔ χωρίς να τους ρωτήσει τους χρησιμοποίησε την συνάντησή τους σε προεκλογικό της βίντεο. Μεγάλη ειρωνεία, γιατί η συνάντηση έγινε για τα πνευματικά δικαιώματα. Ο Κούλης χρησιμοποίησε όχι τις δημιουργίες τους, αλλά τους ίδιους! Φυσικά η απόπειρα εξελίχθηκε σεφιάσκο, αφού προκάλεσε την οργή των καλλιτεχνών, οι οποίοι λένε στον πρόεδρο της ΝΔ «να πάψει να τους εκμεταλλεύεται για προεκλογικούς λόγους». 

«Είδαμε τους εαυτούς μας σε ένα βίντεο που αποκρύπτει τις ευθύνες Ξανθόπουλου και Πολιτείας για το σκάνδαλο ΑΕΠΙ και το χρεώνει αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ».
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι οι καλλιτέχνες με τη φράση του Μητσοτάκη «...οι επιχειρηματίες πρέπει να στηρίξουν με ένα συμβολικό ποσό το ελληνικό τραγούδι.». Απαντούν πως «Είναι μια φράση πολύ επικίνδυνη γιατί το πνευματικό δικαίωμα δε είναι επαιτεία, αλλά υποχρέωσηόποιου επιχειρηματία χρησιμοποιεί εργασία τρίτων. Επίσης ο τρόπος με τον οποίον αυτό πληρώνεται έχει κατοχυρωθεί με αγώνες ετών και θεσμικό πλαίσιο σε όλες τις χώρες του κόσμου»

Τον παρεξηγήσατε τον Κούλη, τον περάσατε για άνθρωπο. Ο τύπος είναι κομπλεξικός, ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και θέλει την εξουσία σαν τρελός.
Τους καλλιτέχνες θα τους δέσει χειροπόδαρα, θα τους παραδώσει στις μεγάλες εταιρείες, όπως άλλωστε θα κάνει με όλους τους εργαζόμενους. Θα τους κάνει σκλάβους στα αφεντικά. Δεν έχει μπέσα, δεν έχει πει μια αλήθεια, επιπλέον είναι αδίστακτος, διεφθαρμένος, αλλά ευτυχώς ανίκανος. Το μόνο που κάνει, είναι να εκμεταλλεύεται τη δυσαρέσκεια του κόσμου για το ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να προσφέρει τίποτα το διαφορετικό. Η πολιτική τους είναι ίδια.

Το πρόγραμμα του είναι να συνεχίσει την μνημονικά, ταξική πολιτική. Να συνεχίσει πιο άγρια τη λεηλασία εις βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Η ιδεολογία του είναι ο φασισμός. Τα αφεντικά κατά τη διεστραμμένη άποψη του μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάροςμας.
Η σύνταξη, τα επιδόματα κατά τον ίδιο και τους χαχόλους που τον ψηφίζουν, είναι "πεταμένα λεφτά".

Σωστή η παρατήρηση των καλλιτεχνών. Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι μας κάνει χάρη το κράτος που μας δίνει συντάξεις, επιδόματα, μισθούς κλπ! Αυτό συμβαίνει επειδή ο κηφήνας τα βρήκε όλα έτοιμα. Δεν εργάστηκε ποτέ του. Σόι πάει το βασίλειο. Μάλιστα κάθε γενιά νεοφιλελέ ανθρωποφάγων πολιτικών είναι χειρότερη από την προηγούμενη. 


Τα λεφτά που παίρνουν συνταξιούχοι εργαζόμενοι κ.α, δεν είναι ελεημοσύνη. Τα έχουν δουλέψει, τα δικαιούνται. Μάλιστα πρέπει να πάρουν πολύ περισσότερα. Τα μόνα πεταμένα λεφτά είναι οι μισθοί των χαραμοφάηδων πολιτικών σαν τον αρχηγό της γαλάζιας συμμορίας, μιας ορδής που μας κατακλέβει καθημερινά και που κατέστρεψε τη χώρα.

Τον αφήνουμε στις αυταπάτες του και τα ψέματά του. Θα διαλυθούν πολύ σύντομα καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger