Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η αποψινή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα, με ομιλητή τον γιό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, συγγραφέα και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου.

Η εκδήλωση έγινε στο χώρο του Φρουρίου και φαίνεται πως τα αντανακλαστικά των Τρικαλινών Πασόκων λειτούργησαν και πάλι, αφού η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου φαίνεται πως λειτούργησε συσπειρωτικά στα τοπικά στελέχη.

Και ήταν πράγματι εκεί όλοι, αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι…από τους υποψήφιους Βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα, μέχρι τον Χρήστο Λάππα (επαναπατρίστηκε άραγε;), τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικκαίων και Μετεώρων Κώστα Κρεμμύδα και Θοδωρή Αλέκο, την πρώην Βουλευτή Σούλα Μερεντίτη, υποψηφίους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, μικρά και μεσαία στελέχη κλπ.
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το δικό του όραμα για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα σε μια ενωμένη Ευρώπη, παραδέχθηκε πολλές από τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος του παρελθόντος, ενώ σε αρκετά σημεία της ομιλίας του έκανε αναφορές στον αείμνηστο πατέρα και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν και η  στιγμιαία έξαρση του Προεδρέυοντος Θωμά Χαχάμη, ο οποίος λίγο πριν προλογίσει τον Νίκο Παπανδρέου για να ανεβείς το βήμα, αναφώνησε όλο χαρά «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», προκαλώντας «σεισμό» στην αίθουσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger