Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Σε φουρτουνιασμένη θάλασσα τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής

Ελλείψεις σε υποδομές και διεθνή προβολή, ασταθές φοροπλαίσιο - Ασάφεια για τον Άλιμο


Η υστέρηση στον τομέα των λιμενικών υποδομών, η έλλειψη ουσιαστικής προβολής στο εξωτερικό κι η απουσία ενός ανταγωνιστικού πλαισίου φορολόγησης των επαγγελματικών σκαφών αναψυχής είναι τα τρία βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος - ΣΙΤΕΣΑΠ.

Ποιος απ' τους "προστάτες" θα μας προστατέψει;


Η είδηση μας έρχεται από το δικαστικό ρεπορτάζ. Μας πληροφορεί ότι ένας μπάτσος στην Μαγνησία, υποψιαζόταν ότι ένας νεαρός φλέρταρε την κοπέλα με την οποία είχε σχέση.
Ετσι ο βαθμοφόρος μπάτσος -πρόκειται για αξιωματικό που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χωρίς όμως να αναγράφει το όνομα του- "οδήγησε το θύμα του σε ερημική τοποθεσία κοντά στα Κανάλια Μαγνησίας, τον έγδυσε, και αφού τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο, του πέρασε χειροπέδες, τον έβρισε και τον εγκατέλειψε γυμνό και αβοήθητο. Ένας βοσκός βρήκε τον γυμνό άνδρα σε άθλια κατάσταση και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ " ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COCO-MAT


Αποτέλεσμα εικόνας για «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»,: “ Ευχαριστήρια επιστολή σε εταιρεία Coco-Mat

Αγαπητή κ. Λιανού,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την θετική σας ανταπόκριση στο αίτημα  του  συλλόγου  υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» σχετικά με τη δωρεά των μαξιλαριών σε σχήμα καρδιάς της εταιρείας σας  , τα οποία θα διανεμηθούν σε γυναίκες εξυπηρετούμενες του συλλόγου με διάγνωση καρκίνου του μαστού  που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική θεραπεία .
 Η συμβολή και αρωγή  σας είναι σημαντική στο έργο του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», στο πλαίσιο των δράσεων του  για την  υποστήριξη των χρόνιων ασθενών που διαμένουν στο νησί της Σκοπέλου και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.


Με εκτίμηση
Η πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»
Πατσή Μάγδα

Εχουν πρότυπα «Εγκληματική οργάνωση» «ίδιοι με τη Χρυσή Αυγή» «αριστερή και ακροδεξιά βία είναι εξίσου απαράδεκτες» είναι η «γραμμή» στην οποία κινήθηκαν τα στελέχη της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ και τα κόμματα που τους στηρίζουν

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου