Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Σκόπελος πού μπορεί να φτάσει η αναισθησία ορισμένωνΔείτε στην εικόνα πιο πάνω η αναισθησία που μπορεί να φτάσει να αποκλείσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη να σηκώσουν χρήματα από το μηχάνημα στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΜΕΑ δεν μπόρεσε

Ξέμειναν στη Σκιάθο οι επιβάτες του Ερατώ λόγω καιρού


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Σκιάθου το ταχύπλοο Ερατώ έφτασε στη Σκιάθο και λόγω κακοκαιρίας ξεφόρτωσε τους επιβάτες που ήταν για Σκόπελο και Αλόννησο Και επιστρέφει στο Βόλο σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβάτες που είναι για Σκόπελο θα μπουν στο πλοίο Πρωτεύς και θα τους μεταφέρει στην Σκόπελο το ΠΡΩΤΕΥΣ είναι το πλοίο που κρατά τη γραμμή και τα νησιά των βορείων Σποράδων ζωντανά είναι το πλοίο που πραγματικά στέκεται δίπλα στους  νησιώτες με ότι καιρό κι όποια συνθήκες

Ισχυρή τουριστική ζήτηση για την Ελλάδα και το 2019 από τη γερμανική αγορά


Η ισχυρή ανοδική πορεία των αφίξεων Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί δυναμικά και το 2019, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συναντήσεων και διαπραγματεύσεων της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο. Η προώθηση νέων ελληνικών προορισμών και νέων θεματικών προϊόντων στη γερμανική αγορά, που αποτελεί μία από τις δύο βασικές αγορές για τον ελληνικό τουρισμό, αναμένεται να οδηγήσει σε νέα επίδοση ρεκόρ στις αφίξεις Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2019, ακόμη μεγαλύτερη του 2018, οπότε και ξεπέρασαν τα 4,4 εκατομμύρια.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΑγκαλιάΖΩ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».


Αποτέλεσμα εικόνας για «ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».
 Ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών  «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Καρκίνος», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019  στις 18.00 μ.μ., στην αίθουσα του πρώην κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ», στην Χώρα της Σκοπέλου.
  Εισηγήτρια της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η κ. Τσικρικού  Ηλιάνα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μέλος της ΜΚΟ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ και μέλος της συγγραφικής ομάδας του εγχειριδίου «Οδηγός διατροφής ασθενών  με καρκίνο» που εκδόθηκε από τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», το καλοκαίρι του 2018.
 Η ενημερωτική εκδήλωση  αφορά τόσο το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου, όσο και χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφή των καρκινοπαθών κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους , αλλά και μετά τη λήξη αυτής.
 Χορηγοί της  εκδήλωσης είναι η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΣ ΑΕ ,τα δωμάτια «ΑΚΤΑΙΟΝ», τα εστιατόρια «Μύλος» και «Τα Κύματα» στην Χώρα της Σκοπέλου καθώς και το PC TECHNOLOGY SHOP.

Σαν σήμερα το 1987, ο Α. Τρίτσης "έγραφε ιστορία" καταθέτοντας νομοσχέδιο για την εκκλησιαστική περιουσία αναγκαζόμενος να απομακρυνθεί απ’ την κυβέρνηση ταπεινωμένος και «πουλημένος» από τον τότε πρωθυπουργό.


Του  Γ. Γ.

Ενα ζήτημα για το οποίο σχεδόν κανείς δεν ασχολείται, είναι το πώς βρέθηκε σήμερα η "επικρατούσα θρησκεία" να κατέχει και να διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία που διαθέτει.
Θα επανέλθουμε στην συνέχεια σ' αυτό, αφού υπογραμίσουμε ότι διαχρονικά όλα τα αστικά κόμματα αβαντάρουν να θεριεύει το θησαυροφυλάκιο του παπαδαριού.
Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Εχουν ανοιχτά γραμμάτια που χρωστάνε οι καπιταλιστές στους ρασοφόρους, αφού με το κουτόχορτο που ταΐζουν το ποίμνιο τους, βοηθάνε να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους, και μέσω των κυβερνητικών υπαλλήλων τους τα ξοφλάν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου