Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΗΣΥΧΙΟΥ, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΣΚ.

O Άγιος Ησύχιος έζησε στο χρόνια του Γαλερίου Μαξιμιανού, στις αρχές του 4ου αιώνα μ.Χ., και κατείχε το αξίωμα του Συγκλητικού.

Η απίστευτη πορεία των γυναικών του ΔΣΕ από το Καρπενήσι στο Βίτσι!!! (Μαρτυρία)


"Τα χιόνια δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αυτά!!!"

Λίγο μετά την κατάληψη του Καρπενησίου από το ΔΣΕ  (βλ. αφιέρωμα εδώ!), 18 ατρόμητες ανταρτοπούλες, αντιπρόσωποι του κλιμακίου Νότιας Ελλάδας του ΔΣΕ (ανάμεσά τους και η Μαρία Μπέικου), ξεκινούν από το Καρπενήσι μία απίστευτη πορεία διάρκειας 26 ημερών -μέσα από φοβερές χιονοθύελλες και σπάζοντας τις εχθρικές ενέδρες- για να παραστούν στην 1η Συνδιάσκεψη της Πανελλαδικής Δημοκρατικής Ένωσης Γυναικών (ΠΔΕΓ) που πραγματοποιήθηκε στα λεύτερα βουνά της Βόρειας Ελλάδας (Βίτσι, 1-8 Μάρτη 1949).

Να θυμίσουμε ποια ήταν η άποψη των Συριζαίων για τον Φ. Κουβέλη, ο οποίος σήμερα ξεπουλάει τα περιφερειακά λιμάνια (Βίντεο)


Εσκασε μύτη και ο Φώτης Κουβέλης για να πανηγυρίσει γιατί, λέει, το υπουργείο του δεν ξεπουλάει 10 περιφερειακά λιμάνια (Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Ραφήνας, Λαυρίου και Ελευσίνας), αλλά τα "αξιοποιεί" με το να τα "υποπαραχωρήσει" σε "επενδυτές" για "λιμενικές δραστηριότητες. (Προφανώς η απόφαση του δεν είναι προσωπική αλλά εντάσσεται στην κεντρική πολιτική κατεύθυνση).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου