Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώθηκε επίσημα Στα χέρια της Attica περνά το 100% της Hellenic Seaways

Αποχωρεί ο Γκριμάλντι από την Hellenic Seaways και πουλάει το 48,5% που διέθετε μέσω των Μινωϊκών Γραμμών - Ιταλικός όμιλος αγοράζει το Superfast III έναντι 74,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Μινωϊκές αποκτούν το Highspeed 7 έναντι 25 εκατ. ευρώ

Γιωργος Μιχελής Σκόπελος

Ξεκινά διανομή τροφίμων και στη Σκόπελο


Ξεκινά η διανομή τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) και στη Σκόπελο. Χθες από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, που είναι επικεφαλής της σύμπραξης για τους δήμους της Μαγνησίας, συσκευάστηκαν τα είδη και στάλθηκαν στη Σκόπελο. Οι 35 δικαιούχοι του νησιού αναμένεται να πάρουν σήμερα κιόλας τα είδη που δικαιούνται.

Αποχή από τα μαθήματα σε τρία Δημοτικά χθες σε Σκιάθο – Σκόπελο


Τρία ήταν τα Δημοτικά σχολεία χθες, στα οποία προέβησαν σε αποχή από τα μαθήματά τους οι μαθητές, λόγω των ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς. Ειδικότερα στη Σκιάθο έκαναν αποχή οι μαθητές και στα δύο Δημοτικά, ενώ συνεχίζεται και η αποχή και στο Δημοτικό Γλώσσας Σκοπέλου.
Συνολικά οι μαθητές που κάνουν αποχή αγγίζουν τους 500.

Συνάντηση στο Υπουργείο για το έργο διαχείρισης αστικών λυμάτων της Γλώσσας


, 12:05:14
Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ιάκωβο Γκανούλη, πραγματοποίησε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για το έργο διαχείρισης αστικών λυμάτων της δημοτικής κοινότητας Γλώσσης Σκοπέλου. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης και ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Σκοπέλου κ. Αντώνιος Κεσμετζής.

«Ειδικά αναπτυξιακά σχέδια – «Χάρτες Ανάπτυξης» για τις Ορεινές και τις Νησιωτικές Περιφέρειες»

Δημήτρης Γάκης στο περιφερειακό συνέδριο στα Γιάννενα: «Ειδικά αναπτυξιακά σχέδια – «Χάρτες Ανάπτυξης» για τις Ορεινές και τις Νησιωτικές Περιφέρειες, που να στοχεύουν στην καινοτομία στην παραγωγή και το μικρομεσαίο επιχειρείν. Για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους»

Καταγγελίες καταναλωτών για απάτες σε συναλλαγές από μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, στο πλαίσιο της προστασίας των οικονομικών συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και μετά από εκτεταμένη έρευνά της επί καταγγελιών καταναλωτών που προχώρησαν σε συναλλαγές από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα μέσω του facebook, διαπίστωσε παράνομες και παραπλανητικές πρακτικές από προφίλ που εμφανίζονται ως προμηθευτές και καλούν τους καταναλωτές να καταβάλλουν χρηματικά ποσά για την αγορά αγαθών, χωρίς ωστόσο, είτε να τους παραδώσουν τα αγαθά αυτά, είτε να παραδίδουν αγαθά άλλα από τα παραγγελθέντα ή απομιμητικά / ελαττωματικά χωρίς δυνατότητα επιστροφής.

Χρόνια Πολλά Δημήτρη & Δήμητρα… Ευχές για τη Γιορτή σας!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χρονια πολλα δημητρη

Ολυμπιακός-Κίμκι Olympiakos - Khimki Moscow Live Stream Live streaming

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ Apollon Larissa - AEK Athens FC Live streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου