Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Καταγγελία-βόμβα από την ΕΚΠΟΙΖΩ: Η ΑΑΔΕ κατάσχει ποσά από ακατάσχετους κοινούς λογαριασμούς


Καταγγελίες από καταναλωτές - οι οποίοι διαμαρτύρονται για κατασχέσεις που πραγματοποιεί το Δημόσιο σε συνταξιοδοτικούς-ακατάσχετους κοινούς λογαριασμούς, που τηρούν με άλλους συνδικαιούχους - έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ).

Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BLUEMED για τα Υποβρύχια Μουσεία σε Αλόννησο και Αλμυρό

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αλοννήσου και Αλμυρού διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτικές εκδηλώσεις τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 12 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμυρού, με θέμα την παρουσίαση του διακρατικού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας MED 2014-2020 “BLUEMED”.

Μ. Χρυσοβελώνη: Χρέος να τιμούμε τους ήρωες

«Ως χρέος μας να τιμούμε τους ήρωες» αναφέρει σε δήλωσή της, με αφορμή την επέτειο για την απελευθέρωση του Βόλου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Όπως αναφέρει, «Στις 19 Οκτωβρίου 1944, ο Βόλος απελευθερώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια γερμανικής κατοχής. Τα χνάρια των ναζιστικών θηριωδιών, αποτυπωμένα σε διάφορα σημεία της πόλης όπως την Πλατεία Ελευθερίας, την Κίτρινη Αποθήκη, το Καζανάκι, την Δράκεια, τις Μηλιές, αντανακλούν μέχρι σήμερα την βαριά σκιά του ναζισμού αλλά και τον άνεμο της ελευθερίας.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός Champions League Barcelona - Olympiakos Piraeus Live Stream Live streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου