Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Χαρές και πανηγύρια στην Σκόπελο Στην τελική ευθεία τα υδροπλάνα στον Βόλο


Στην τελική ευθεία εισέρχεται το υδατοδρόμιο του Βόλου, καθώς έχει κατατεθεί το αίτημα του τελικού ελέγχου στο Υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να δοθεί στη συνέχεια η άδεια λειτουργίας. Μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου θα προχωρήσει σε διαγωνισμό, καλώντας τις εταιρείες - ανάδοχους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εκμετάλλευση του υδατοδρομίου πριν το τέλος του χρόνου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα τη νέα τουριστική σεζόν.

Καταγγελία από τον Βόλο για τον Κραυσιδωνα

Ελλάς το μεγαλείο σου Βόλος σήμερα έργο εργολαβου


Επανέρχεται στη γραμμή των Σποράδων το Flying Cat 6


Σε διαδικασία επανόδου στη θαλάσσια γραμμή Βόλου - Βορείων Σποράδων βρίσκεται από τις 10 Οκτωβρίου το Flying Cat 6 της Hellenic Seaways, μετά το σχετικό αίτημα επαναδρομολόγησης, που υπέβαλε η εταιρεία στις 2 Οκτωβρίου στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Κλειστό το Νηπιαγωγείο Γλώσσας


(φωτό αρχείου)
Εντονες διαμαρτυρίες προκαλούν οι δραματικές ελλείψεις που σημειώνονται στα σχολεία της Γλώσσας, με το νηπιαγωγείο να παραμένει κλειστό ελλείψει εκπαιδευτικών, και δώδεκα παιδάκια να παραμένουν στο σπίτι λόγω απουσίας νηπιαγωγού.
 Τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει σε καθημερινή βάση ο τοπικός πληθυσμός, έθεσαν υπόψη του υπουργού παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, των επικεφαλής της πρωτοβάθμιας και των βουλευτών της περιοχής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας Σκοπέλου Δημήτρης Τσουκαλάς και τα μέλη της τοπικής κοινότητας, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου