Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ κλάμα στην Σκόπελο ορισμένοι σε κάτι πλατείες ...ετοιμάζουν Κίτρινη γραμμή για τα τραπεζοκαθίσματα

trapez
Σε κινήσεις για την τήρηση των όρων της Κανονιστικής Διάταξης για τους κοινόχρηστους χώρους, προβαίνει ο Δήμος Τρικκαίων.
Ήδη συνεργείο του Δήμου οριοθετεί με κίτρινη γραμμή τους χώρους για τα τραπεζοκαθίσματα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η διαδικασία γίνεται παρόντων των καταστηματαρχών, και με βάση τα τετραγωνικά για τα οποία οι ίδιοι έχουν καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο στον Δήμο.

Νίκη Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ

Μπορειτε να μη βοηθησετε;

Όταν έχεις να διαβάσεις 7500 σελίδες αλλά ξέρεις τα sos.

Live Stream Olympiakos - Panathinaikos (Basket) Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ αυτός ο άνθρωπος δεν σταματά ποτέ συνεχεία στο τρέξιμο να προλάβουμε το καλοκαίρι δείτε ποιος είναι?

Όχι στο «Mamma mia» λόγω του

Όχι στο «Mamma mia» λόγω του «Sunset»!

«Σκούπα» αστυνομίας για άδειες σε αιγιαλόΜετά από καταγγελία καταστηματάρχη σε βάρος συναδέλφου του


Καταστηματάρχες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για τις άδειες (φωτο: αρχείου)
Μετά από καταγγελία καταστηματάρχη σε βάρος συναδέλφου του - Εως 31 Μαΐου οι αιτήσεις στους δήμους
Επιχείρηση… «σκούπα» της αστυνομίας, χθες το απόγευμα, σε Αφησσο και Καλά Νερά. Αστυνομικοί βεβαίωσαν πλήθος παραβάσεων καταστηματαρχών που είχαν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα και ομπρελοκαθίσματα χωρίς άδειες.

Στο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δήμους και περιοχές του Νομού Μαγνησίας και των επαφών της με Δημάρχους και τοπικούς φορείς, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα ΚολυνδρίνηΣτο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δήμους και περιοχές του Νομού Μαγνησίας και των επαφών της με Δημάρχους και τοπικούς φορείς, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφθηκε το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κουτσάφτη και αιρετούς της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, έγινε μια συνολική αποτίμηση των έργων που ολοκληρώθηκαν την παρούσα χρονική στιγμή και αυτών που συνεχίζονται, ενώ έγινε ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός νέων έργων στην περιοχή.

Εορτή του Αγίου Πατρικίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων

Εορτή του Αγίου Πατρικίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων
Τη μνήμη του Αγίου Πατρικίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων τιμά σήμερα, 19 Μαΐου, η Εκκλησί μας.
Οι άριστες θεολογικές του γνώσεις, αλλά και η θερμή του πίστη, ανέδειξαν τον Πατρίκιο επίσκοπο Προύσσης. Η θέση αυτή για τον Πατρίκιο υπήρξε πνευματικό φρούριο για την υπεράσπιση του Ευαγγελίου και ορμητήριο για την πάταξη της ειδωλολατρικής πλάνης.
Στην αποστολική του αυτή εργασία δε θέλησε να είναι μόνος. Είχε μαζί του και τρεις πρόθυμους συνεργάτες, τον Ακάκιο, το Μένανδρο και τον Πολύαινο. Μαζί τους ο Πατρίκιος έφερε στη χριστιανική πίστη πολλούς ειδωλολάτρες.

Θρίλερ με πτήση της Egyptair - Χάθηκε Boeing πάνω από τη Μεσόγειο

Στρατηγικές επιλογές...

Τις στρατηγικές επιλογές του εγχώριου κεφαλαίου, όπως και τις... προτιμήσεις των κυριότερων τμημάτων του σε ό,τι αφορά τις αστικές δυνάμεις, που εκτιμούν ότι είναι σε θέση να τις υπηρετήσουν καλύτερα, ήρθε να αποτυπώσει ανάγλυφα η χτεσινή τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΒ, Θ. Φέσσα, σε μια άκρως αβανταδόρικη παρέμβαση υπέρ του αντιλαϊκού έργου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...Αφήνοντας στην άκρη τις «γκρίνιες» των τελευταίων ημερών για το μείγμα της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθεί η κυβέρνηση και το κατά πόσον μπορεί να υπηρετήσει αποτελεσματικά το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης, ο πρόεδρος των εγχώριων βιομηχάνων μπήκε χτες στο «ζουμί»: Βάλτε πλάτη όλοι, για να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που είναι «απαραίτητα» για την ανάκαμψη των κερδών μας!
Συγκεκριμένα, αφού τόνισε ότι απαιτείται η «μέγιστη δυνατή πολιτική συναίνεση» για την εφαρμογή του μνημονίου, υπογράμμισε την ανάγκη να συνεννοηθούν οι πολιτικοί και να υπάρξει μια «νέα συμφωνία» για όλους, ώστε ο ελληνικός λαός να... καταλάβει τα προβλήματα και να δεχθεί ορισμένες λύσεις «που είναι επώδυνες για όλους αλλά είναι απαραίτητες»...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου