Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΛΑΕ Μαγνησίας: Personae non gratae όσοι ξεπουλούν εθνικό πλούτο, στη Μαγνησία και παντού

03731566-2e45-4fe4-a99a-bb23a90e7c73 (1)
Personae non gratae στη Μαγνησία και παντού θα είναι όσοι ψήφισαν τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , αναφέρει η ΛΑΕ Μαγνησίας με αφορμή τη διαμαρτυρία μελών της και πολιτών από συλλογικότητες έξω από το λιμάνι του Βόλου την ημέρα που ήρθε για τα εγκαίνια της Ναυτικής Εβδομάδας ο υπουργός Θοδωρής Δρίτσας.
Η ανακοίνωση της ΛΑΕ Μαγνησίας:
«Δεκάδες πολίτες του Βόλου μαζί με μέλη της ΛΑΕ Μαγνησίας και άλλων πατριωτικών, δημοκρατικών, ριζοσπαστικών συλλογικοτήτων βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 έξω από το λιμάνι του Βόλου το οποίο επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας για τα εγκαίνια της Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο.

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην Σύμβαση για το ξεπούλημα των κρατικών αεροδρομίων και λιμανιών και τη σύσταση του νέου αποικιοκρατικού Υπερταμείου που θα υποθηκεύει τη δημόσια γη και περιουσία της Ελλάδας στους τοκογλύφους καπιταλιστές και τις ξένες πολυεθνικές, ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα της χώρας μας.
Διατράνωσαν την απόφασή τους να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο μαζί με τον ελληνικό λαό, το δικαίωμά του να διαχειρίζεται και να προστατεύει τη δημόσια γη και περιουσία του, τα κοινόχρηστα και αναπαλλοτρίωτα αγαθά, τις δημόσιες κοινωφελείς επιχειρήσεις και υποδομές, το ίδιο το φυσικό περιβάλλον.
Ξεκαθάρισαν στον υπουργό πως όσοι ψήφισαν τις επαίσχυντες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας, θα είναι για πάντα, και στη Μαγνησία και παντού, personae non gratae. Χρειάστηκαν αιώνες για ν’ αποκτήσει η χώρα μας εθνική κυριαρχία και ο ελληνικός λαός δεν εννοεί να τους επιτρέψει να την την παραδώσουν για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και μόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger