Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Οι όμορφες παραλίες, τα καταπράσινα τοπία, η παραδοσιακή κουζίνα, και η πλούσια ιστορία και κουλτούρα της Σκοπέλου αποτέλεσαν θέματα στα πρόσφατα γυρίσματα του “Mediterranean Blue”,

Οι όμορφες παραλίες, τα καταπράσινα τοπία, η παραδοσιακή κουζίνα, και η πλούσια ιστορία και κουλτούρα της Σκοπέλου αποτέλεσαν θέματα στα πρόσφατα γυρίσματα του “Mediterranean Blue”, χορηγός του οποίου είναι η “Spyrou Hotels”. Στοχεύοντας να προβληθεί σε περισσότερους από 16 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το “Mediterranean Blue” είναι έτοιμο να μεταδοθεί από τα κανάλια PBS και Create TV, αναδεικνύοντας 13 ελληνικούς προορισμούς σε 13 επεισόδια.
Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη George Stamou, της εταιρείας παραγωγής Artos Productions LLC, και φιλοξενούμενη από την Ελληνοαμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια και media executive Γιάννα Νταρίλη, η Σκόπελος επιλέχθηκε για να βρεθεί μεταξύ 13 διαλεχτών προορισμών στην Ελλάδα οι οποίοι προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό θάλασσας, ήλιου και τοπικών παραδόσεων.

Η κυρία Daphne Gliverou-Jaeggi από το Skopelos Property, διεξήγαγε μια ξενάγηση στα πολιτισμικά μνημεία της Πόλης της Σκοπέλου, υπό την ευγενική υποστήριξη του Dolphin of Skopelos, το οποίο παρείχε την μετακίνηση στο νησί. Ο κύριος Θωμάς Αμυγδαλίτσης από Το Κεντρο Σποράδες- Βιωσιμη Αναπτυξη-Παράδοση, διαδραμάτισε επίσης ρόλο κλειδί στην παραγωγή, προσφέροντας στα μέλη της ομάδας εξαιρετική, εις βάθος γνώση για το νησί.
Δίνοντας έμφαση στο μεσογειακό τρόπο ζωής και διατροφής, στα γυρίσματα συμπεριελήφθησαν επίσης ζωντανά μαθήματα μαγειρικής παραδοσιακών συνταγών στην ειδυλλιακή τοποθεσία του “Blue Green Bay” στην παραλία του Πάνορμου. Τα μέλη της ομάδας φιλοξενήθηκαν στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Σκόπελο.
«Ανυπομονούμε να προσφέρουμε σε όλους τους τηλεθεατές στις Η.Π.Α. μια διεξοδική ματιά στις ομορφιές της Σκοπέλου», δήλωσε ο Γιάννης Γρηγόρας, Αναπληρωτής Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της “Spyrou Hotels”, προσθέτοντας «Είναι μια θαυμάσια κάλυψη του νησιού, σε συνέχεια της Παγκόσμιας Επιτυχίας του 2008 “Mamma Mia”. Τα γυρίσματα για το “Mediterranean Blue” ανατρέχουν σε κάποιες από τις τοποθεσίες που προβλήθηκαν στην ταινία και προσφέρουν μια πιο κοντινή ματιά στο εύρος των εμπειριών τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να προσδοκούν ότι θα βιώσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger