Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Χίλιες φορές στην φυλακή παρά σε ένα τέτοιο σπίτι

Χίλιες φορές στην φυλακή παρά σε ένα τέτοιο σπίτι
- Μια φορά βρέθηκα σε ένα σπίτι που ήταν όλο πολυτέλεια και, καθώς συζητούσαμε, μου είπαν:
“Ζούμε στον Παράδεισο, ενώ άλλοι άνθρωποι στερούνται”.
“Ζήτε στην κόλαση, τους λέω. “Άφρον, ταύτη τη νυκτί” (Λουκ. 12, 20), είπε ο Θεός στον πλούσιο.
Αν ο Χριστός με ρωτούσε: “Πού θέλεις να σε βάλουμε, σε μια φυλακή ή σε ένα σπίτι σαν αυτό;” θα έλεγα: “Σε μια σκοτεινή φυλακή”.
Γιατί η φυλακή θα με βοηθούσε. Θα μου θύμιζε τον Χριστό, θα μου θύμιζε τους αγίους Μάρτυρες, θα μου θύμιζε τους ασκητές που ήταν στις οπές της γης, θα μου θύμιζε καλογερική. Η φυλακή θα έμοιαζε και λίγο με το κελλί μου και θα χαιρόμουν. Αυτό το δικό σας τι θα μου θύμιζε και σε τι θα με βοηθούσε; Γι’ αυτό οι φυλακές με αναπαύουν καλύτερα όχι μόνον από ένα σαλόνι κοσμικό αλλά και απ’ένα ωραίο κελλί μοναχού. Χίλιες φορές στην φυλακή παρά σε ένα τέτοιο σπίτι”.
Απόσπασμα από το βιβλίο "ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΊΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Α"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Αυτοπυροβολήθηκε αξιωματικός της Τροχαίας

Mε το περίστροφο συναδέλφου του

Σε δημοπρασία παραλίες ΣκοπέλουΠόσο κοστίζει το τετραγωνικό για να αναπτύξει κανείς ομπρέλες και ξαπλώστρες στη Σκόπελο για την καλοκαιρινή περίοδο; Οι ενδιαφερόμενοι θα «κονταροχτυπηθούν», όταν οι πολυσύχναστες παραλίες βγαίνουν σε δημοπρασία με τιμές που ξεκινούν από τις 14.000 ευρώ και αγγίζουν τις 20.000 ευρώ.
Στάφυλος: Τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και αυτοκινούμενης ή μη τροχήλατης καντίνας 485,00 τετραγωνικά με τιμή εκκίνησης τις 14.000,00€. Μηλιά: Τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και αυτοκινούμενης ή μη τροχήλατης καντίνας 485,00 τιμή εκκίνησης.
Μηλιά: Εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής 200,00 τετραγωνικά για 2.000 ευρώ.
Έλιος – Ν. Κλήμα (δεξιά του λιμενοβραχίονα): Τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων 500,00 τετραγωνικά με τιμή εκκίνησης τα 1.000,00€.

Ομιλία του Γ. Δρακόπουλου στη Σκιάθο για τον τουρισμό

afisa_tourismos-1
Ομιλία με θέμα «Μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών – Πλαίσιο στρατηγικής & δράσεων και στο βάθος συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα» και ομιλητή τον κ. Γεώργιο Δρακόπουλο, Ιδρυτή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tourism Generis, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Μπούρτζι.

Τι θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες σε φόρους και εισφορές - Παραδείγματα από το Ο.Ε.Ε

http://www.perivolos.gr
Πρώτα για το κράτος και μετά για τους... εαυτούς τους θα δουλεύουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, με βάση τα όσα προβλέπει...http://www.perivolos.gr

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Σε αναμονή


«Είμαστε εν αναμονή της εγκατάστασης των εργολάβων» δήλωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες. Το καρδιοχτύπι των κατοίκων του νησιού κορυφώνεται ενόψει καλοκαιριού, ενώ το ερώτημα «πότε επιτέλους θα εκλείψει η γραφειοκρατία» διατυπώνεται από πολλά χείλη

ΣΚΟΠΕΛΟΣ "Άγρα πελατών"

άρθρο 7 παρ. 17 ν. 4276/2014 (Α΄ 155) :

"17. Όποιος παροτρύνει και παρενοχλεί πρόσωπο ή ο-
μάδα προσώπων για την αποδοχή ή την απόρριψη ταξι-
διωτικής ή μεταφορικής υπηρεσίας, υπηρεσιών εστίασης
ή ψυχαγωγίας ή τουριστικού καταλύματος ή προϊόντων
εμπορικού καταστήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι
έξι (6) μηνών ή με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων
(1.000) ευρώ ή και με τις δύο αυτές ποινές."
Στο παρακάτω link θα βρείς την εγκύκλιο του Εισαγγελέα Πλημ/κων Σύρου για την άγρα πελατών η οποία είναι κατατοπιστηκότατη.
https://drive.google.com/file/d/0B-En9Ol3IrWtcm9xLXYxQU5JVms/view?usp=sharing

Καταγγελία έχουμε από επαγγελματία της Σκοπέλου πως τον πλησίασαν και τη του ζήτησαν....

 Αγαπητό skopelos news γραφώ σε εσένα διότι ξέρω δεν είσαι διαπνεόμενος λοιπόν σήμερα με πλησίασε αλλοδαπός άγνωστος σε έμενα πιθανώς Ευρωπαίος και μου πρότεινε ότι όλο το καλοκαίρι θα είναι στην Σκόπελο και προσφέρετε να του δίνω ποσοστά για να μου φερνή κόσμο στο μαγαζί μου, δεν πίστευα στα αυτιά μου πρώτη φορά με τόσα πολλά χρόνια στην δουλεία αυτή δεν το

PAOK Saloniki - AEK Athens Live Streaming


Panionios Athens - Panathinaikos Athens Live Streamin


Σταματούν προσωρινά τα δρομολόγια του «Πρωτέα»

Σταματούν προσωρινά τα δρομολόγια του πλοίου «Πρωτεύς» από Βόλο προς τα νησιά των Σποράδων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου το εν λόγω πλοίο δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια, από σήμερα Τετάρτη έως και την Τρίτη 24 Μαΐου.

διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα 10/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 80χρονος

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα 10/5/2016, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ.119 Α' , 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου