Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Κύπρος γενική επιστράτευση

34417
Την ώρα που ξεκινάνε την εβδομάδα που μας έρχεται οι έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κύπρου, την ίδια ώρα οι Κύπριοι αδερφοί μας φοβούνται την κλιμάκωση της Τουρκικής προκλητικότητας και όλα δείχνουν ότι οι στιγμές είναι δραματικές.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη και διαβαθμισμένη πηγή, η Κυπριακή Κυβέρνηση…

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 100 αγαθά θα εξαφανιστούν πρώτα κατά τη διάρκεια έκτακτης εθνικής ανάγκης!!!!

ΑΝΤΚΗΣΗ7778

Τα 100 αγαθά που θα εξαφανιστούν πρώτα κατά τη διάρκεια έκτακτης εθνικής ανάγκης!!!
Στις 27 Ιουλίου 2007 πρωτοδημοσιεύθηκε στο αμερικανικό ιστολόγιο http://baconreport.blogspot.gr/2007/07/top-100-items-to-disappear-first-during.html
ένας κατάλογος που περιελάμβανε 98 αντικείμενα που θα εξαφανίζονταν πρώτα – πρώτα σε μιά εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τίτλο :

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χώρα-Ανακαλούνται όλες οι άδειες των φαντάρων

adeies

Ανακαλούνται όλες οι άδειες των φαντάρων
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά στην τεράστια κρίση με το προσφυγικό, καθώς….
…..χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται ήδη στα σύνορα με τα Σκόπια ή σε διάφορα σημεία όλης της χώρας.

Κάτι ετοιμάζουν! Πιάστηκε πλοίο στη Σούδα γεμάτο όπλα και εκρηκτικά…

souf
Πλοίο γεμάτο όπλα και εκρηκτικά που ταξίδευε προς τον Λίβανο, εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σούδας πριν από λίγο και ερευνάται.

Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης : Ομάδες Περιπολίας

maxresdefault

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Τώρα που η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από μετανάστες εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων αναγκών που πλέον είναι δυνατόν να εκδηλωθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Προχθές δώσαμε μια πρώτη εικόνα πως η λύση των Ομάδων Ετοιμότητας στη γειτονιά μας είναι δυνατόν αν αντιμετωπίσουν μαζικές επιθέσεις. Σχετικό το άρθρο εδώ.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα προληπτικά μέτρα που καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε.

Ο Βάργκας χάρισε τη νικη στην ΑΕΚ δείτε το γκολ. AEK-ΠΑΟ 1-0


ΑΕΚ live streaming 28/02 19:30 Άεκ - Παναθηναϊκός live streaming

Άεκ live streaming, aek live tv

Live: Άρης-ΑΕΚ

Βάργκας: Είμαστε μια οικογένεια! Είμαστε μια δεμένη ομάδα

Ή όπως την λένε στο χωριό μου,

ΣΚΟΠΕΛΟΣ εἴσαστε σίγουρη ὅτι πᾶμε για καλοκαίρι σε λίγες μέρες, ο δῆμος πρέπει νά τρέξει λίγο....

Αντε μεθαυριο μπαινει ο

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΉΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑΕνα STOP σημαινει

Γιαννιτσά: Πυρκαγιά και σε άλλο στρατόπεδο μετά του “Φιλιππάκου”

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έφυγε από το φόρουμ των Δελφών λόγω… Άδωνι -

Νέο καμπανάκι για τη διάβρωση των ακτών -"Χάνονται" παραλίες

Δυτική Αχαΐα: Νέο καμπανάκι για τη διάβρωση των ακτών -"Χάνονται" παραλίες Επιστολή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Κάτω Αλισσού

Τώρα η κυβέρνηση δεν θέλει το ΔΝΤ! «Κανείς δεν το θέλει, παρά μόνο η Γερμανία…»

ΚΕ του ΚΚΕ Διακήρυξη για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας 1946 - 1949

Γίνε σαν τους Αχαιούς. Μη γίνεις σαν τους φασίστες στα Γιαννιτσα

Η γατα Ιμαλαιων κεντρικη παρουσιαστρια στο δελτιο του Mega Ζωολογικο κηπο το εκαναν το δελτιο ρε φιλε

Οι γενναίοι χτίστες των αμερικάνικων ουρανοξυστών...αεροβάτες του θανάτου -photosΜειώσεις κρατήσεων ακόμη και στη Χαλκιδική Βουλιάζει ο τουρισμός: Βροχή οι ακυρώσεις στις προκρατήσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω

Βουλιάζει ο τουρισμός: Βροχή οι ακυρώσεις στις προκρατήσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω

Πτώση 90% σε Λέσβο και 60% στην Χίο - Ξενοδόχοι: Έρχεται η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 40 χρόνων - Ακυρώσεις ακόμη και για τις κρουαζιέρες - Πάνω από 50% η πτώση της κίνησης τουριστών και από την Τουρκία

Απειλή για ισχυρό πλήγμα στον τουρισμό από την προσφυγική κρίση στα νησιά του Αιγίου και την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Στον Πειραιά το πρωί πάνω από 3.500 μετανάστες! Ασφυκτική η κατάσταση στην χώρα!

ΣΟΚ Θα μας στείλουν πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά των βορείων Σποράδων Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησος σύμφωνα με δήλωσή του υπουργού ναυτιλίας κυρ. Δρίτσα

Δρίτσας: Θα στείλουμε πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση για το προσφυγικό

«Ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθουμε είναι η ισοκατανομή των βαρών σε όλη τη χώρα» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας  - Χαρακτήρισε διαχειρίσιμο και σύνηθες το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 6.000 πρόσφυγες στα νησιά

Το σχέδιο της κυβέρνησης να στείλει πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση που να σταματάει τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016

(Κυριακὴ τοῦ Ἀσώτου) -ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΕ' 11-32
Εἶπε δέ· Ἄνθρωπός τις εἶχε δύο υἱούς. Καὶ εἶπεν ὁ νεώτερος αὐτῶν τῷ πατρί· πάτερ, δός μοι τὸ ἐπιβάλλον μέρος τῆς οὐσίας. καὶ διεῖλεν αὐτοῖς τὸν βίον. Καὶ μετ’ οὐ πολλὰς ἡμέρας συναγαγὼν ἅπαντα ὁ νεώτερος υἱὸς ἀπεδήμησεν εἰς χώραν μακράν, καὶ ἐκεῖ διεσκόρπισεν τὴν οὐσίαν αὐτοῦ ζῶν ἀσώτως.
Δαπανήσαντος δὲ αὐτοῦ πάντα ἐγένετο λιμὸς ἰσχυρὰ κατὰ τὴν χώραν ἐκείνην, καὶ αὐτὸς ἤρξατο ὑστερεῖσθαι.
Καὶ πορευθεὶς ἐκολλήθη ἑνὶ τῶν πολιτῶν τῆς χώρας ἐκείνης, καὶ ἔπεμψεν αὐτὸν εἰς τοὺς ἀγροὺς αὐτοῦ βόσκειν χοίρους· Καὶ ἐπεθύμει γεμίσαι τὴν κοιλίαν αὐτοῦ ἀπὸ τῶν κερατίων ὧν ἤσθιον οἱ χοῖροι, καὶ οὐδεὶς ἐδίδου αὐτῷ. Εἰς ἑαυτὸν δὲ ἐλθὼν εἶπε· πόσοι μίσθιοι τοῦ πατρός μου περισσεύουσιν ἄρτων, ἐγὼ δὲ λιμῷ ὧδε ἀπόλλυμαι! Αναστὰς πορεύσομαι πρὸς τὸν πατέρα μου καὶ ἐρῶ αὐτῷ· πάτερ, ἥμαρτον εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐνώπιόν σου·

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ- Live Stream Aris - AEK (Basket) Aris BC - AEK Athens

Live Stream AEK - Panathinaikos Live Streaming ΑΕΚ - Παναθηναϊκος

panthrakikos vs pas giannina live streaming

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός εναντίον Βέροια Olympiakos Pireus - Veria FC Live Streaming

Apollon Smirnis - Lamia Live Streaming

Καρναβαλικές διαθλάσεις


Ο πρωθυπουργός διαφωνεί με τις ποινικές διώξεις των αγροτών και γενικώς των κοινωνικών αγώνων, αλλά η κυβέρνησή του πέρασε το νόμο που επιτρέπει στον εκάστοτε πρόεδρο του Αρείου Πάγου να ασκεί μόνος του/μόνης της πειθαρχική δίωξη εναντίον δικαστικών λειτουργών.
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου διατυμπανίζει δημόσια ότι μπορεί ν' απολαμβάνει κυριολεκτικά τη θέση που της εμπιστεύτηκε η αστική πολιτεία μας και στις απολαύσεις της συγκαταλέγεται και η μήνυση εναντίον καθηγητή του συνταγματικού δικαίου που την κατηγόρησε για αφέλεια και πολιτικαντισμό. Θεωρητικά ζητάει να δικάσουνε την υπόθεσή της αυτοί που μπορεί και να διωχθούν αν δεν το πράξουν.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, που δεν πίστευε στα hot spots και μ' αυτή τη θέση μπήκε στη Βουλή, τώρα όχι απλώς βάζει το στρατό να τα φτιάξει, αλλά περνάει και τροπολογία με την οποία ο στρατός συντονίζει στο Προσφυγικό όχι μόνο τις δημόσιες αρχές κι υπηρεσίες αλλά και τις ΜΚΟ. Πρέπει να 'ναι στον κόσμο οι πρώτες Ενοπλες Δυνάμεις που διοικούν μονάδες Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Το συνταγματικό φιλοευρωπαϊκό τόξο του συνόλου των κομμάτων εντός Βουλής, φυσικά πλην ΚΚΕ, που θέλει το ΝΑΤΟ κι όλες τις Σούδες του μαζί, το φέρνει στο Αιγαίο πιο βαθιά και πιο πολύ να απολαμβάνει τον ήλιο και το τσίπουρο ως αντίτιμο για το κλειδί της Κερκόπορτας που δεκαετίες τώρα είναι ταξικά ξεκλείδωτη για τους πεινασμένους.

Ξεσπαθώνουν τα φασιστοειδή


Ευκαιρία για ρατσιστικά κηρύγματα βρήκε, για άλλη μια φορά, το φασιστοειδές ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με αφορμή το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του μορφώματός του και αφού είχε ένα ολιγόλεπτο παραλήρημα, λέγοντας πως «η χώρα έχει μια κομμουνιστική κυβέρνηση», «ο Στάλιν εξόντωσε 38.000 Ελληνες μόνο και μόνο επειδή ήταν Ελληνες», θυμίζοντας ντοκιμαντέρ βγαλμένα από τα υπόγεια της CIA, είπε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες:

Ακου εκεί, να ζει όπως χτες..!


«Διότι μιλώντας για ανάπτυξη, δεν μπορούμε να τη σκεφτούμε με τους όρους του παρελθόντος, αφού οι βαθύτερες αιτίες της κρίσης που ζούμε ανάγονται στο στρεβλό αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο και τις δομικές ανισότητες που χαρακτήριζαν τη διανομή και την αναδιανομή των εισοδημάτων στη χώρα μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες, στον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας του κράτους. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν να καταδικάζουμε τις άνισες και απατηλές μορφές ευημερίας και τις "φούσκες" του χθες και ταυτόχρονα να απαιτούμε σήμερα να ζούμε όπως χθες, με τα ίδια καταναλωτικά και παραγωγικά πρότυπα, όταν οι υλικές βάσεις του χθες έχουν καταστραφεί ή ρευστοποιηθεί και όταν οι εξελίξεις στις επιστήμες και την τεχνολογία και οι γεωπολιτικές αλλαγές που κυοφορούνται δημιουργούν ριζικά νέα δεδομένα για να οργανώσουμε το μέλλον μας».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου