Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ζούμε τις μέρες που επαληθεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας – Βάλτε μπρος τα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης, μην μας πιάσουν στον ύπνο

432969873

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Εδώ και 20 χρόνια, από τα 18 μου που άκουσα στο στρατό για πρώτη φορά για την ύπαρξη θεωριών συνωμοσίας από έναν «τρελό» λοχία, ερωτεύθηκα την ιδέα ότι πολλά πράγματα είναι πολύ πιο πολυσύνθετα από ότι ακούγονται ή μας παρουσιάζονται. Τότε λοιπόν 20 χρόνια πριν η θεωρία συνωμοσίας του λοχία μου ήταν η ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Ο λοχία από τότε μας έλεγε ότι δεν χρειάζεται πόλεμος. Πόλεμο κάνουν οι βλάκες ή όταν έχει έρθει η ώρα ο εσωτερικός εχθρός να μπορεί να διαλύσει τη χώρα. Αν δεν έχει προκαλέσει εσωτερική διάλυση απλά ο επιτιθέμενος αυτοκτονεί. Τότε ήταν σε εξέλιξη ο πόλεμος στη Βοσνία. Ο λοχίας τότε μας έλεγε πράγματα που κανέναν κανάλι και καμία εφημερίδα δεν θα τολμούσε ποτέ να γράψει. Φανταστείτε την έκπληξη μου λίγα χρόνια αργότερα, στην ησυχία μου, μάθαινα ότι όλες αυτές οι συνωμοσίες του λοχία ήταν 100% αληθινές. Τότε ήταν που άναψε στο κεφάλι μου η λάμπα. Τότε αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση και να αρχίσω να ενημερώνομαι από άλλες πηγές.

Ευτυχώς αυτή η περίοδος συνέπεσε με την ραγδαία εξάπλωση του ιντερνετ και την ευρεία διάδοση της πληροφορίας, έστω και αν αυτή ήταν λανθασμένη. Τότε λοιπόν σε ένα φόρουμ «τρελών» συζητούσαμε για το παρελθόν, για τα Ίμια, τη Βοσνία, τον Πόλεμο του Κόλπου, την 11/9.  Σήμερα ξέρουμε ότι επαληθεύονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που περιέβαλαν αυτά τα γεγονότα.
Αμέσως ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια να ειδοποιήσουμε τους συμπατριώτες μας για τα δεινά που έρχονται και να τους θυμίσουμε ότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν ΠΑΝΤΑ προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μέσα από blog (που τώρα φρόντισαν κάποιοι να μας τα κατεβάσουν γιατί λέει μεταδίδουμε ακροδεξιές ιδέες) από site που για να στηθούν δώσαμε κόπο και χρήμα που δεν είχαμε, μέσα από το σχέδιο Αχιλλέας και τις ομάδες στις οποίες συμμετείχα και που σήμερα είναι οι καλύτεροι μου φίλοι. Οι άνθρωποι που 5 χρόνια μετά γνωρίζω πολύ καλά ότι θα είναι δίπλα μου και θα είμαι δίπλα τους τώρα που πλησιάζουν οι μέρες της επαλήθευσης των θεωριών συνωμοσίας.
Αυτές τις μέρες η ομάδα μας ασχολήθηκε με την αναδιάταξη δυνάμεων. Αλλάξαμε πολλά. Μετά την πρόσφατη ένταξη άλλων 2 οικογενειών, αλλά και της ένταξης μικρών παιδιών και υπέργηρων συγγενών μας στις ομάδες (αυτοί οι πατεράδες, παππούδες που πριν 1 χρόνο με κορόιδευαν που στερούσα πολύτιμα ευρώ από το παιδί μου, σήμερα αισθάνονται ευγνώμονες γιατί η σύνταξη τους σε λίγο δεν θα φθάνει ούτε για το λογαριασμό του ρεύματος…),.
Αυτή η υποχρεωτική αναδιάταξη καθηκόντων, υποχρεώσεων μας οδήγησε και σε πλήρη αναθεώρηση του σχεδίου διαφυγής μας. Πλέον η ομάδα των 25 ατόμων είναι πολύ δύσκολα να μετακινηθεί στην αφάνεια, ενώ λόγω ηλικίας των μισών μελών (μικρά παιδιά και μεγάλοι σε ηλικία) είναι πολύ δυσκίνητη.
Οπότε προχωρήσαμε στον BLAN B, που αν και πριν 1 χρόνο το θεωρούσα άσκοπο, σήμερα το αντιμετωπίζω και εγώ ως κύριο σχέδιο. Άμυνα στην έδρα μας μέχρι να είμαστε ικανοί να φύγουμε οργανωμένα.
Δυστυχώς  η φυγή μας πλέον είναι πολύ επικίνδυνη. Αν αυτοί οι άνθρωποι ξεσηκωθούν ο κίνδυνος θα βρίσκεται παντού και η ομάδα έχει αποφασίσει να μην θυσιάσει κανέναν. Ευτυχώς κατοικούμε όλοι στα δυτικά προάστια της Αττικής, που δεν υπάρχουν μπλοκ κατοικιών (πολυκατοικίες) και έτσι μπορούμε να οργανωθούμε κάπως πιο άνετα.
Στα πρόσφατα άρθρα μου με τίτλο ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ αναπτύσσω ακριβώς αυτόν τον νέο συλλογισμό.
Από τα 7 σπίτια των μελών της ομάδας μετά από πολύ σκέψη και έρευνα, σπιθαμή προς σπιθαμή, επιλέξαμε αυτό που πληρεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ, μεγέθους, χώρων υγιεινής, χώρους κατάκλισης και ολιγοήμερης διαμονής χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί.
Κάναμε και stress tests εφαρμόζοντας για αρκετές ώρες τακτικές απολύτου ησυχίας. Ευτυχώς η θεωρία που διαβάσαμε έχει καλή εφαρμογή και κάποια μικρά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε λύθηκαν εύκολα. Το θετικό ήταν ότι μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν επάξια, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και αυτοί έχουν πειστεί ότι τα χειρότερα έρχονται.
Η πατρίδα πολύ πιθανόν θα μας καλέσει όλους να την υπερασπιστούμε ή χειρότερα θα πρέπει να προστατευθούμε από αυτήν…
Όπως και να έχει Καλή δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger