Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

116.000 δημόσιοι (λαμογια)υπάλληλοι εισπράττουν από 14 έως 16 μισθούς χωρίς καμμία περικοπή από το 2009…

Ο «ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ;

Καθυστερούν οι προσλήψεις, παραμένουν τα κενά στα σχολεία Απάντηση του Υπουργού Ν. Φίλη σε ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου 
            Παραδοχή των καθυστερήσεων στις προσλήψεις εκπαιδευτικών και των ελλείψεων στις πιστώσεις για την παιδεία αποτελεί η απάντηση του Υπουργού Ν. Φίλη σε ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.
            Ο Βουλευτής Μαγνησίας με την ερώτησή του είχε ζητήσει να πληροφορηθεί, πότε θα καλυφθούν τα κενά στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ειδικότερα στις εκπαιδευτικές δομές Ειδικής Αγωγής.
            Η απάντηση του Υπουργού αναφέρει τα εξής: « Με απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου ανεστάλη η εκτέλεση της πρώτης πρόσκλησης για τη σύνταξη των πινάκων προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατόπιν των ανωτέρω, επαναλήφθηκε η διαδικασία υποβολής των σχετικών αιτήσεων για όλους του υποψηφίους αναπληρωτές και ως εκ τούτου καθυστέρησε η σύνταξη των Πινάκων και κατά συνέπεια και των Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν στις προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών των αρχικών φάσεων πρόσληψης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ THN 3Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


Ενσωματωμένη εικόνα
«Δεν μετανιώνω για τίποτα…»
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, καλούμαι να απολογηθώ στο τρίτο δικαστήριο που διεξάγεται εναντίον της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, εδώ και 2,5 χρόνια. Είναι η δίκη για τις 250 επιθέσεις της οργάνωσης.
Σε μία αίθουσα μέσα στις φυλακές, με δικαστές, κάμερες, μπάτσους, ασφαλίτες, αντιτρομοκρατικάριους, λίγους συγγενείς κι ακόμα λιγότερους φίλους και συντρόφους, δικάζεται η δράση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Σποράδες Παραμένουν ακόμη στο βυθό δεκάδες οχήματα μετά τις πλημμύρες της ΣκοπέλουΔεκάδες οχήματα συμπαρέσυραν στη θάλασσα τα ορμητικά νερά της βροχής
Για κίνδυνο περιβαλλοντικής μόλυνσης μιλούν οι φορείς της Σκοπέλου
Επείγουσα προτεραιότητα αποτελεί για τους φορείς της Σκοπέλου η άμεση ανέλκυση των 26 οχημάτων που παραμένουν θαμμένα στο βυθό της θάλασσας, μετά τη θεομηνία της 22ας Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος. Ο κίνδυνος, ο οποίος είναι ορατός, λόγω της παραμονής των οχημάτων στο βυθό της θάλασσας, στο τμήμα του λιμανιού της Σκοπέλου που έχει υποστεί ζημιά, επισημαίνεται στα ενημερωτικά υπομνήματα που απέστειλαν τόσο ο Λιμενάρχης όσο και ο δήμαρχος Σκοπέλου σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία. Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος Σκοπέλου απέστειλε προ δεκαημέρου έγγραφο στο Γαλάζιο Ταμείο, ζητώντας χρηματοδότηση, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανέλκυση των οχημάτων με πλωτό γερανό.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ...με έρανο θα βοηθήσουν τους πληγέντες από την θεομηνία στην Σκόπελο σοβαρό κράτος έχουμε τρέξτε τώρα να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ κλπ

Διακομιδή 70χρονης από τη Σκόπελο στο Βόλο


Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι 70χρονη από το λιμάνι της Σκοπέλου. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής η 70χρονη διακομίσθηκε στο λιμάνι του Βόλου με το σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο απο το poseidon που βρίσκεται στην παράλια της Σκοπέλου

gigantes-melizana-psi11


Οι γίγαντες στον φούρνο είναι ένα φαγητό που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου. Νοστιμότατοι ακόμα και κρύοι από το ψυγείο, με τη μελιτζάνα και τον μαϊντανό αποκτούν μια άλλη, ηλιόλουστη διάσταση.

Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΖΥΘΟΥ«Η λύση στο θέμα των στεγαστικών δανείων θα πρέπει να ικανοποιεί και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα αλλά και τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης που αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικό πρόβλημα, δεδομένου ότι αυτά τα δάνεια λήφθηκαν όταν η οικονομική και εισοδηματική τους κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική και σήμερα έχει αλλάξει, όχι όμως με δική τους ευθύνη και υπαιτιότητα.

Θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση και λύση από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα των κόκκινων δανείων, που αφορά και στα στεγαστικά και στα επιχειρηματικά, και να μην περιοριστούμε σε ευχολόγια. Αυτά που πρότειναν οι εκπρόσωποι των δανειστών σχετικά με την πρώτη κατοικία είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Καταβολή Ειδικού Εποχικού βοηθήματος 2015

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου