Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Τα καλοκαιρινά δρομολόγια του υδροπτέρυγου «Ερατώ»

ΕΡΑΤΩ
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου «Flying Dolphin Ερατώ», από 30 Ιουνίου, μέχρι 6 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή το «Ερατώ» θα αποπλέει στις 6.30 το πρωί από Αλόννησο με άφιξη στις 9 στο Βόλο, ενώ στις 14.00 θα αποπλέει ξανά με προορισμό Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Αγ. Κωνσταντίνο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.
Κάθε Τρίτη θα αποπλέει στις 6.30 από Αλόννησο με άφιξη στις 8 το πρωί στο Βόλο, ενώ στις 18.00 θα κάνει το δρομολόγιο Βόλος, Σκιάθος, Σκόπελος Αλόννησος.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΚΕΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ του ΚΚΕ σας καλεί στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί
           την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ.,
            στο Δημοτικό  Καφενείο (Παραλία)
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

.                                 ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ του ΚΚΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ?ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ !! ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ !!
Αξιόπιστη πηγή του εξωτερικού με πληροφορεί πως...

Ρε μπουχεσα Κώστα Καραμανλή, σε έπιασα!

karamanlisΞαφνικά, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής. Ο Κώστας Καραμανλής, ο πρωθυπουργός ο οποίος οδήγησε με την πενταεετή του διακυβέρνηση την χώρα στην χρεοκοπία -αν και διαβεβαίωνε τους Έλληνες πως η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη- έκανε δηλώσεις για «άφρονες επιλογές που εξωθούν την χώρα σε περιπέτειες», και αναλαμβάνει τώρα πρωτοβουλίες για εθνική συνεννόηση.
Ο Κώστας Καραμανλής εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές του 2009, δεν μιλούσε, ο εισαγγελέας δεν τον κάλεσε, και το έπαιζε χρυσή εφεδρεία.
Μιμήθηκε τον θείο του, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος έφυγε στο Παρίσι, για να μην αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961, αλλά και τα οικονομικά σκάνδαλα που αφορούσαν μέλη της κυβέρνησής του και της οικογένειάς του, περιμένοντας τη χούντα να τον φέρει πίσω σαν σωτήρα.
Άλλωστε, αυτός ήταν ο σκοπός της χούντας: να πάει την ηττημένη Δεξιά από το 30% στο 54%, πετώντας από την κυβέρνηση την Ένωση Κέντρου. Και το πέτυχε αυτό η χούντα. Γιατί η χούντα ήταν δεξιά, κι ας ντρέπονται κάποιοι δεξιοί.Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Παρίσι, ο Κώστας Καραμανλής στη Ραφήνα.

Καμία συμμετοχή στο δημοψήφισμα - Καμία συμμετοχή στα ψευτοδιλήμματα


Καμία συμμετοχή στο δημοψήφισμα-Καμία συμμετοχή στα ψευτοδιλήμματα. Το μόνο πραγματικό δίλημμα είναι η συνέχιση της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης με ακόμα πιο δυσμενείς όρους και με την βούλα της «κοινωνικής συναίνεσης» ή οι αυτοοργανωμένοι, ριζοσπαστικοί, αντιιεραρχικοί αγώνες ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και τους υπερκρατικούς μηχανισμούς για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος. Ούτε ευρώ-ούτε και δραχμή. Κοινωνικός αγώνας και πάλη ταξική.

SRARXIDIAMAS!!!!

Αντέχει ή όχι ο Τσίπρας;

Του Γιώργου Δελαστίκ
Οι Γερμανοί λυσσομανούν εναντίον των Ελλήνων.
Δεν τους αρκούν η επιδιωκόμενη από το Βερολίνο καθυπόταξη του ελληνικού πληθυσμού, η φτωχοποίηση και ο εξανδραποδισμός του.
Θέλουν να κατασπαράξουν και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να ανατρέψουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,

αφού προηγουμένως τους κατεξευτελίσουν ώστε η πραξικοπηματική απομάκρυνσή τους από την εξουσία να μην τους ηρωοποιήσει. Να φύγουν όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, εν μέσω περιφρόνησης και αδιαφορίας για την...

Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος


Εργατοϋπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,Το ΚΚΕ καλεί το λαό να αξιοποιήσει το δημοψήφισμα ως ευκαιρία, για να δυναμώσει η αμφισβήτηση στην ΕΕ, να δυναμώσει η πάλη για τη μοναδική ρεαλιστική διέξοδο από τη σημερινή βαρβαρότητα, που έχει μόνο ένα περιεχόμενο: ΡΗΞΗ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Με τη δράση και την επιλογή του να απαντήσει στην κοροϊδία του κάλπικου ερωτήματος, που θέτει η κυβέρνηση και να απορρίψει τόσο την πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ, όσο και την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Και οι δύο προτάσεις περιέχουν βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα έρθουν να προστεθούν στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και τα καπιταλιστικά κέρδη.
Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα μεταφραστεί από την ελληνική κυβέρνηση ως έγκριση της δικής της αντιλαϊκής πρότασης των 47+8 σελίδων. Το ΝΑΙ θα μεταφραστεί ως συγκατάθεση στα βάρβαρα μέτρα της τρόικας και «παραμονή στην ΕΕ με κάθε θυσία», όπως λένε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ. Και οι δύο απαντήσεις οδηγούν στο ΝΑΙ στην ΕΕ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Ο λαός να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη.

“ΌXI” και ξανά “ΌXI” και πάλι “OXI”!


“ΌXI” και ξανά “ΌXI” και πάλι “OXI”!
      Ερώτηση 1η: Μόλις πριν από 5 μήνες δόθηκε μια καθαρή λαϊκή εντολή: Να μπει τέλος στη λιτότητα, να καταργηθούν τα Μνημόνια. Γιατί λοιπόν χρειάζεται δημοψήφισμα η Κυβέρνηση για να εφαρμόσει μια λαϊκή εντολή η οποία της έχει δοθεί ήδη με τις εκλογές και μάλιστα ξεκάθαρα; Εκτός εάν το δημοψήφισμα γίνεται για άλλο λόγο. Αλλά για ποιόν;
    Ερώτηση 2η: Ο κ. Τσίπρας λέει ότι είναι άλλο πράγμα να έχεις την κυβέρνηση και είναι άλλο πράγμα να έχεις την εξουσία. Σωστά. Η κυβέρνηση επίσης καταγγέλλει ότι στο εσωτερικό της χώρας πολιτικοί της αντίπαλοι, μιντιακά συγκροτήματα κ.λπ. δρουν με όρους «πέμπτης φάλαγγας» και σαν «εσωτερική τρόικα». Γιατί λοιπόν η Κυβέρνηση δίνει περιθώριο κινήσεων σε αυτή την «πέμπτη φάλαγγα»; Γιατί, αντί να εφαρμόσει την πολιτική της κατάργησης των Μνημονίων για την οποία ψηφίστηκε στις εκλογές επιτρέπει σε αυτήν την «πέμπτη φάλαγγα» - όπως η ίδια την χαρακτηρίζει - να μετατρέψει τις απειλές, την κινδυνολογία, τους εκβιασμούς σε σκηνικό απόλυτης τρομοκράτησης του λαού με κίνδυνο την υφαρπαγή του «ναι» από λαϊκά στρώματα;

Ρε Ελληνα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πάψε να φοβασαι! Κανε μια χαρη στα παιδιά σου ρε, που σε βλέπουν να λιγοψυχάς μπροστά σε ενα αδειο ΑΤΜ... γράψε στ' αρχίδια σου και τους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν ουρά στα ATM της βουλής...

«Ρώτησα τον μπούτσον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γ. Καραϊσκάκης
Ρε Ελληνα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πάψε να φοβασαι..!!
Κανε μια χαρη στα παιδιά σου ρε, που σε βλέπουν να λιγοψυχάς μπροστά σε ενα αδειο ΑΤΜ και παψε να φοβασαι.!!
Κανε μια χαρη στους προγονους σου ρε, που πεθάναν για να εισαι Ελεύθερος, και παψε να φοβασαι.
Δέκα παλληκάρια στήσαμε χορό
στου Καραϊσκάκη το κονάκι
πέφταν τα...

Ρίτσος - Ρωμιοσύνη

Αυτό είναι το ΦΕΚ για τα capital controls Τι προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης

Τι προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης

Ημερήσιο όριο 60 ευρώ - Περιορισμοί στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό - Πρόβλεψη να ανοίξουν τα ATM αργά το βράδυ της Δευτέρας

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας το κλείσιμο των τραπεζών θα ισχύει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 6 Ιουλίου και αφορά εκτός από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όλα τα Ιδρύματα πληρωμών ηλεκτρονικού χρήματος.

Δωρεάν οι συγκοινωνίες στην Αθήνα - ΤΩΡΑ

Θάνατος - μυστήριο ΓΙΑ 47ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ FLYING CAT


Ο Γιάννης Τσιμπογιάννης βρέθηκε νεκρός στο βυθό της θάλασσας στη Σκόπελο
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο ενός 47χρονου καπετάνιου από τη Γλώσσα Σκοπέλου. Βρέθηκε νεκρός στο βυθό της θάλασσας, σε βάθος πέντε μέτρων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Πρόκειται για το Γιάννη Τσιμπογιάννη - καπετάνιο σε Flying Cat στη γραμμή Βόλου - Βορείων Σποράδων, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Δρακιώτη, στη Σκόπελο.
Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 47χρονου αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! Λάρισα, κεντρική πλατεία… – Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα! Θα πάθετε πλάκα με την ουρά σε ΑΤΜ!

atm1

Mιλάμε για τον απόλυτο χαμό…Δεν έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ στην Ελλάδα…
foto - sok
Kostas Giannakidis
Λάρισα, κεντρική πλατεία.
(φωτογραφία @Lpapastergiou twitter)

Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ για την Τρίτη – Κανονικά τα πλοία

Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ για την Τρίτη – Κανονικά τα πλοία - Media
 
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων την Τρίτη 30 Ιουνίου, καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναστολή της 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στη χώρα και την κρισιμότητα των στιγμών.
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΝΟ αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση ο αγώνας των ναυτικών για την επίλυση των οξυμένων και καυτών προβλημάτων για τα οποία είχε προκηρυχθεί η απεργία δεν αναστέλλεται και θα αποφασισθεί και θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερο χρόνο που θα καθορισθεί με απόφαση της διοίκησης.

Ενα βρακί μας έμεινε κι αυτό 'ναι μπαλωμένο, πείτε πότε το θέλετε να το'χουμε χεσμένο!

ΕΠΑΜ «ΟΧΙ» στο νέο Ράιχ, το χρέος και το ευρώ


Η εξαγγελία προκήρυξης δημοψηφίσματος έρχεται ως φυσική συνέχεια του σχεδιασμού του θεάτρου της “διαπραγμάτευσης” με τους τυράννους της πατρίδας. Φυσική συνέχεια, αφού η τερατώδης συμφωνία των υποτιθέμενων εταίρων δεν θα μπορούσε να υπερψηφιστεί από όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης με αποτέλεσμα την επί της ουσίας απώλεια της δεδηλωμένης.
Η κυβέρνηση μας ζητά να πούμε όχι στην πρόταση των δανειστών, αλλά δεν μας αναφέρει τι προτείνει η ίδια να γίνει. Να αποδεχτούμε τη δική της πρόταση των περίφημων πια 47 σελίδων, που μας οδηγεί στο ίδιο καταστροφικό αποτέλεσμα με εκείνο των δανειστών, ή να συνεχιστεί μια ατέρμονη και στο διηνεκές διαπραγμάτευση με τη χώρα να καταστρέφεται και το λαό να εξαθλιώνεται;
Διότι προφανώς το δημοψήφισμα θα είχε νόημα, αν σε αντιπαραβολή ετίθεντο από τη μια πλευρά οι «προτάσεις» των δανειστών και από την άλλη πλευρά μια ρηξικέλευθη πρόταση διεξόδου με άρνηση όλων των πολιτικών που μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.
Δεν τίθεται όμως έτσι το δίλημμα προς τον ελληνικό λαό. Διότι τότε θα γίνονταν σε όλους φανερό, ότι ομαλή πορεία της χώρας με σεβασμό στη δημοκρατία και με οικονομική ανάπτυξη, είναι αδύνατη στο στενό πλαίσιο που έχουν επιβάλει οι δανειστές και έτσι η ανατροπή και η ρήξη μαζί τους -κήρυκας των οποίων υπήρξε κάποτε και ο ΣΥΡΙΖΑ- είναι αναπόδραστη.
Παρ’ όλα αυτά, η ευκαιρία που δίνεται στον ελληνικό λαό με την αποτύπωση ενός βροντερού ΟΧΙ στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι μεγάλη. Αφού -και εφ’ όσον βέβαια πραγματοποιηθεί τελικά το δημοψήφισμα- αυτό που θα κυριαρχήσει δεν θα είναι τα παραπειστικά ερωτήματα που θέτει η κυβέρνηση αλλά θα είναι το ΝΑΙ στην υποδούλωση της Ελλάδας, ή το ΌΧΙ στο νέο Ράιχ, το χρέος και το ευρώ.

Σκόπελος εμείς που δεν έχουμε μια στα αρχίδια μας και η τράπεζες και τα ΑΤΜ και η γαμημένοι Ευρώπη σας ουστ


Μάχη ολόψυχη για ένα λαϊκό OXI! Όταν ‘’η ρήξη έρχεται ως αναπότρεπτη καταιγίδα…’’

chain11Παναγιώτης Μαυροειδής
Πριν δυόμιση μήνες νωρίτερα, γράφαμε τούτο: «Η ρήξη έρχεται ως αναπότρεπτη καταιγίδα (αβέβαιης έκβασης), ακριβώς επειδή η ευρωζώνη και γενικά τα αρπακτικά του κεφαλαίου, δεν μπορούν παρά, σε εποχή κρίσης και ισχνών αγελάδων, να τα θέλουν όλα».(Να βάλουμε εμείς τον πήχη…). Σε πολλούς είχαν φανεί ως λόγια παρηγοριάς και ακόμη περισσότεροι προτιμήσαμε να κρατούμε μικρά καλάθια, σαν εκείνους που φοβούνται να ερωτευθούν από το φόβο της ματαίωσης.
Να λοιπόν που έγινε σκόνη η περιβόητη πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ «ούτε αμοιβαία καταστροφική ρήξη, ούτε απόλυτη υποταγή». Όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε, ορκιζόταν και διαπραγματευόταν να απαλύνει τις επιπτώσεις των μνημονίων και της πληρωμής του χρέους, μέσα στην ευρωζώνη, βρέθηκε να είναι η ίδια πολιτική δύναμη που λούστηκε τα φτυσίματα και τις αλαζονείες γκαιμπελίσκων τύπου Ντάισελμπλουμ και Σόϊμπλε. Απέναντι σε μια κυβέρνηση σαφώς «φιλοευρωπαϊκή», ορθώθηκε το πραγματικό και απαίσιο πρόσωπο της  ΕΕ του κεφαλαίου και της ιμπεριαλιστικής επιβολής.

Στο Δημοψήφισμα λέμε ΟΧΙ μέχρι το τέλος. ΡΗΞΗ όχι ΥΠΟΤΑΓΗ Η πεντάμηνη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα απέδειξε καθαρά ότι ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη σημαίνουν μνημόνια φτώχιας, βάρβαρη λιτότητα και  τεράστια ανεργία για το λαό, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ντροπιαστική επιτροπεία και κατάλυση κάθε λαϊκής κυριαρχίας. Ο κάθε εργαζόμενος είδε την βαθιά αντιδραστική φύση αυτών των θεσμών, που βάζουν πάνω από όλα τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των πολυεθνικών και του κεφαλαίου που εκπροσωπούν. Η άθλια στάση των δανειστών στοχεύει όχι μόνο στην επιβολή αυτής της αντιλαϊκής λαίλαπας αλλά και στην συντριβή του λαού, στην πλήρη καθυπόταξή του, στην μη αμφισβήτηση του δρόμου της καπιταλιστικής ανασυγκρότησης.      

Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ για την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ

Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ για την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του ΝΑΡ
Η ΟΚΔΕ καταγγέλλει την επίθεση ενάντια σε μέλη του  Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) και της νεολαίας κομμουνιστική απελευθέρωση (νκα) που σημειώθηκε στις 25/6 έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στην πλατεία Κάνιγγος προκαλώντας ευτυχώς μόνος υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την καταγγελία του ΝΑΡ η επίθεση έγινε από ομάδα 20 ατόμων – που αυτοπροσδιορίζονται ως «αναρχικοί» – η οποία επιτέθηκε σε άτομα που βρίσκονταν στα γραφεία και προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά.
Τέτοιες πρακτικές ενάντια σε αγωνιστές και οργανώσεις του εργατικού κινήματος είναι ξένες και εχθρικές ως προς τις παραδόσεις του εργατικού και επαναστατικού κινήματος και ως τέτοιες πρέπει να απομονωθούν από όλους. Στις κρίσιμες στιγμές που έχουμε μπροστά μας τέτοιες πρακτικές αντικειμενικά βοηθούν μόνο την αντίδραση.
Η ΟΚΔΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους συντρόφους του ΝΑΡ και της νκα.
27/6/2015

Επίσημες συστάσεις στους τουρίστες στην Ελλάδα: Να έχετε μαζί σας ευρώ

Επίσημες συστάσεις στους τουρίστες στην Ελλάδα: Να έχετε μαζί σας ευρώ

Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ολλανδία, Σουηδία και Πολωνία ζητούν από τους τουρίστες να έχουν μετρητά λόγω των εκτάκτων συνθηκών στην Ελλάδα

την κατάσταση της οικονομίας και των ΑΤΜ πολλά από τα οποία έχουν στερέψει από χρήματα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την πρόταση των θεσμών.

Ρε δε γ@μιόμ@στε, που θα σώσετε εσείς την Ελλάδα

Ρε δε γ@μιόμ@στε, που θα σώσετε εσείς την Ελλάδα

Παρακολουθώντας τη χθεσινή δήθεν θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής, αναρωτήθηκα ποιοι μπορεί να είναι άραγε οι σωτήρες της χώρας και των πολιτών της, με τα συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών.

Σωτήρας πέραν του Ιησού ιστορικά είναι συνήθως ο λαός, ο οποίος καλείται να πληρώσει τη νύφη, μετά τις απερισκεψίες ή τις αστοχίες των ηγετών του.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου