Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«ΟΧΙ»! - «ΟΧΙ»! - «ΟΧΙ»! .... (τριπλό ΟΧΙ)!!!

 

Του Αθανάσιου Καρανάσιου,

Βιώνοντας ιστορικές δραματικές στιγμές, ο σημερινός αγώνας της πλειονότητας του Ελληνικού Λαού έχει (και πρέπει να έχει!) ιδεολογικοπολιτικά και ταξικά κριτήρια, ενάντια σε τρεις στόχους: Τους ξένους κατακτητές/ιμπεριαλιστές, τους ντόπιους υποστηρικτές - συνεργάτες τους και τα οποιαδήποτε επιχειρούμενα νέα μνημόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Προέχει η Ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας!
Η συνημμένη φωτογραφία είναι από τη χθεσινοβραδινή (29/6/2015) μεγαλειώδη συγκέντρωση-διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος ενός υπερήφανου και ανυποχώρητου Ελληνικού Λαού, που στεντόρεια και σθεναρά διαλαλεί στην παγκόσμια κοινότητα ένα ακόμα «ΟΧΙ»!!! Ενός δοξασμένου Λαού των Ελλήνων, που δίδαξε Πολιτισμό, Επιστήμες, Φιλοσοφία, Ελεύθερη Σκέψη, Ανθρωπισμό και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλη την οικουμένη. Γι αυτό τον ζηλοφθονούν και τον μισούν. Γι αυτό επιδιώκουν να τον ταπεινώσουν, να τον εξοντώσουν!

Όμως αυτός ο Λαός σε πολλές φάσεις της ιστορίας του ήταν διχασμένος. Όπως και σήμερα σε "Μνημονιακούς" (τους προνομιούχους βεβαίως -βεβαίως, μαζί με τους αδαείς ή πολιτικά ηλίθιους, που τους συνεπικουρούν) και σε "Αντιμνημονιακούς" (την τεράστια πλειονότητα του Ελληνικού πληθυσμού, που υποφέρει στα δεσμά της ιμπεριαλιστικής ευρωκρατίας και της ντόπιας επιχειρηματικής, πολιτικής και κοινωνικής ολιγαρχίας)!
Η αρχή της παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας στους ξένους κατακτητές, έγινε από τον πολυδιαφημισμένο (από την ντόπια και υπερεθνική ελίτ για ευνόητους λόγους βεβαίως βεβαίως) «εθνάρχη», που συμπεριέλαβε στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 1975, ακριβώς πριν από 40 χρόνια, το προδοτικό άρθρο 28 «. οι διεθνείς συμβάσεις .. ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ (σ.σ. !!!!!) από κάθε άλλη διάταξη νόμου.» Ακριβώς την επόμενη ημέρα (12/6/1975) από τη δημοσίευσή του Συντάγματος αυτού στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο εν λόγω «κυβερνήτης» υπέβαλε αίτηση για προσχώρηση της Χώρας στον ολοκληρωτισμό της ΕΟΚ. Τυχαίο?
 Όπως και τότε, ο Καραμανλής, που διέθετε με τον εκλογονοθευτικό νόμο δυσανάλογα αυξημένες έδρες-χάρισμα μέσω της αρπακτικής - παραμορφωτικής ενισχυμένης αναλογικής, προχώρησε στην πράξη αναθεώρησης του Συντάγματος και την αίτηση προσχώρησης, χωρίς καμιά αντίστοιχη λαϊκή εξουσιοδότηση, έτσι και σήμερα ο Τσίπρας, προχωρά σε «προτάσεις-συμφωνίες τουλάχιστον 47 σελίδων», χωρίς καμιά αντίστοιχη αντιπροσωπευτική δικαιοδοσία από το Ελληνικό Έθνος ( με βάση το άρθρο 51 του Συντάγματος «Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος»! 
Σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, ο σημερινός διχασμός της Ελληνικής Κοινωνίας είναι συνάμα νομοτελειακός και ορθολογικόςγιατί έχει ιδεολογικοπολιτικά και ταξικά κίνητρα. Κατ ακολουθία, ο σημερινός αγώνας της πλειονότητας του Ελληνικού Λαού διεξάγεται παράλληλα ενάντια σε τρεις  στόχους: Τους ξένους κατακτητές, τους ντόπιους υποστηρικτές - συνεργάτες τους και τα οποιαδήποτε επιχειρούμενα (χωρίς αντίστοιχη ειδική λαϊκή πληρεξουσιότητα) νέα μνημόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Συνεπώς: 
«ΟΧΙ» στα εθνοκτόνα μνημόνια των ευρωβαρβάρων ιμπεριαλιστών!
«ΟΧΙ» στην αντεθνική προπαγάνδα και τη συνηγορία των ντόπιων άμεσων ή έμμεσων υποστηρικτών - συνεργατών τους!
«ΟΧΙ» σε οποιαδήποτε επιχειρούμενα νέα μνημονιακά δεσμά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που υφάρπασαν την προσωρινή εξουσία, με πολιτική απάτη, με βάση ευθέως αντίθετα προεκλογικά προγράμματα)!
Προέχει η Ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger