Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου 
Από εδώ το είχε, από εκεί το είχε, την βρήκε την θέση στην «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση ο κολλητός του κ. Δραγασάκη, ο κ. Μιχελής. Αρχικά δεν τα κατάφερε να τον βάλει τον φίλο του ο κ. Δραγασάκης διευθύνοντα σύμβουλο στην Εθνική γιατί τον έκοψε ο SSM. 
Δεν τα κατάφερε επίσης να τον τοποθετήσει στην Επιτροπή Παιγνίων γιατί εκεί δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο όπως στο τραπεζικό σύστημα και έτσι προκρίθηκε ο εκλεκτός του κ. Βαρουφάκη, που είναι όμως και πολύ φίλος του φίλου του Γιάν(ν)η, του κ. Στουρνάρα. Κατάφερε όμως να τον τοποθετήσει πρόεδρο στο ΤΧΣ. Και έτσι, μετά από μικρή περιπλάνηση, ο κ. Μιχελής βρήκε και αυτός το νέο του λιμάνι.
Βεβαίως, είναι αρκετά διαφορετικό από το λιμάνι που είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, αυτό της Σκοπέλου, όπου ο κ. Μιχελής ήταν δήμαρχος από το 2010 έως το 2014. Ο κ. Μιχελής βεβαίως πριν επιλέξει την ενασχόλησή του με τα κοινά στη Σκόπελο έχει περάσει από τον τραπεζικό τομέα και κυρίως από την Εμπορική, της οποίας ήταν επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής. Κυρίως την περίοδο Σημίτη.