Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Γαμώ το ευρώ σας και την ΕΕ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΧΣ Διορισμός Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου
του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε τη διαδικασία αντικατάστασης του παραιτηθέντος Προέδρου του Ταμείου.  Νέος Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ ορίζεται ο κ. Γεώργιος Μιχελής,
με θητεία έως την 30η  Ιουνίου 2017.

Ο κ. Γεώργιος Μιχελής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στην Bancpost, θυγατρικής της Eurobank στη Ρουμανία, Γενικός Διευθυντής στην Εμπορική Τράπεζα και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Chief Operating Officer στην Εγνατία Τράπεζα, της οποίας υπήρξε και ιδρυτικό μέλος.

Ο κ. Μιχελής έχει διατελέσει Διοικητικός Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και ήταν μέλος σε διοικητικά συμβούλια και εκτελεστικές επιτροπές πολλών χρηματοπιστωτικών και θεσμικών οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, έχει διατελέσει Δήμαρχος Σκοπέλου από το 2011 έως το 2014.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης των Η.Π.Α. και από το 1978 έως το 1984 δίδασκε οικονομικά σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Το σχετικό ΦΕΚ με Αριθμό Φύλλου 370 δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2015 στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

ΑΕΛ - Παναχαϊκή-Live Streaming

AEK Athens FC - Iraklis 1908 FC-ΑΕΚ - Ηρακλής Live Streaming

Football League Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Σμύρνης

Δύο διακομιδές ασθενών από την Αλόννησο

ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ
Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκαν χθες το βράδυ ένας 69χρονος και μια 83χρονη από το λιμάνι της Αλοννήσου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Οι δύο άνθρωποι ήταν ασθενείς και απαιτούνταν η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο, ενώ η διακοιδή έγινε με το τουριστικό σκάφος «Ευαγγελίστρια ΙΙ».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου