Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία AΥΤΟΙ; ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ!

 
Από τον Θανάση Μαυρίδη
Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι θα σκίσει ως κυβέρνηση το μνημόνιο.  Αν είχατε δημιουργήσει μία τέτοια λαθεμένη εντύπωση, θα πρέπει να την διαγράψετε. Προφανώς οφείλεται σε παρεξήγηση. Αυτό με την παρεξήγηση το λέμε εμείς. Το άλλο με το μνημόνιο το είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο κ. Μπαλάφας. Τελικώς, είναι αλήθεια! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά στην εξουσία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ!

Κεντρική αφίσα για την πορεία προς την Γερμανική πρεσβεία στις 23/5


..

Κεντρική αφίσα για την πορεία προς την Γερμανική πρεσβεία στις 23/5.

Αν το πιστεύεις, είσαι

staiΣτην ανοιχτή επιστολή που έστειλε η Έλλη Στάη στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να ανοίξουν δημόσιο διάλογο για την δημοσιογραφία, γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: Διάβασε τη συνέχεια

Μεγαλειώδης συγκέντρωση συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο κλάδο των εφοπλιστών

Τίποτα δεν χάθηκε, αφού τίποτα δεν άρχισε ακόμαΠοτέ δεν το πιστέψαμε, ποτέ δεν το περιμέναμε και ίσως το ξέραμε από τα πριν ότι ο συμβιβασμός –έντιμος ή άτιμος ανάλογα με το πολιτικό πρόσημο του καθενός– θα ήταν ο επίλογος στο παραμύθι αυτό που είχε μέσα του και την πρώτη φορά, στην ιστορία του τόπου, «αριστερή» κυβέρνηση. Διάβασε τη συνέχεια

Αναγκαίο ένα "ήπιο μνημόνιο", "Δίκαιη λιτότητα" την λέει ο Φίλης... Λαϊκή απαίτηση από τα παπαγαλάκια!

Αφιέρωμα στη μάνα απ΄το Σύλλογο «Γυναικών της Σκιάθου»

???????????????????????????????
Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 18:30 στον αύλειο χώρο του εξωκλησιού του Αι-Γιώργη πραγματοποίησε εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Διολέττα απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας.
Στη συνέχεια η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου με υπεύθυνη τη Φανή Μπαρμπή ερμήνευσε τραγούδια με θέμα την μάνα.

Νέα παρέμβαση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στον Υπ. Υγείας για το Κ.Υγείας Σκοπέλου

xrysoveloni
Σε νέα παρέμβαση προς τον υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή, σχετικά με τα εξαιρετικά σοβαρά θέματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου προέβη η Εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η κ. Χρυσοβελώνη κατόπιν επικοινωνίας με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Σκοπέλου κ. Τριανταφύλλου, ενημερώθηκε ότι δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας είναι άκρως σημαντική και χρήζει άμεσης ανάγκης για αποκατάσταση των ήδη διογκωμένων προβλημάτων.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων στις Σποράδες


Εκπροσώπους όρισε στη Μαγνησία η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος (Chef`s Club of Greece), προκειμένου να ανταπεξέλθει πιο ενεργά στις γαστρονομικές απαιτήσεις της εποχής.
Υπεύθυνος για όλες τις δράσεις στη Θεσσαλία είναι το τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Ιωάννης Τσιάρκας, ο οποίος είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος και στο Βόλο. Υπεύθυνος σε Τρίκαλα - Καλαμπάκα είναι ο Χρήστος Τασιόπουλος, στην Καρδίτσα ο Ηλίας Μπαρέκας και στις Σποράδες ο Δημήτρης Καρκαμπίτσας.

Αμετάβλητος ο ΦΠΑ στην Σκόπελο την τρέχουσα τουριστική περίοδο


Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει απολύτως καμία μεταβολή στους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά, αυτή την τουριστική περίοδο και μέχρι τον Σεπτέμβριο, παρέσχε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
Ο κ. Βαρουφάκης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Εμμανουήλ Κόνσολα, σχετικά με το καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και για θέματα φορολόγησης στη διανυκτεύρευση, τόνισε πως όποιο και να είναι το φορολογικό καθεστώς την, μετά τον Σεπτέμβριο εποχή, θα λαμβάνει υπόψη την ιδιαιτερότητα των νησιών και τους «ευάλωτους» του τουριστικού χώρου.

Σποράδες Άσκηση ετοιμότητας για ενδεχόμενη ρύπανση στο Πατητήρι

Στην άσκηση χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός του Φορέα διαχείρισης του Θαλάσσιου Πάρκου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Αλοννήσου Πατητήρι η άσκηση ετοιμότητας υποτιθέμενου ατυχηματικού συμβάντος χωρισμένη σε δύο διακριτές ενότητες:
α) τρίωρη θεωρητική εκπαίδευση - κατάρτιση και

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου