Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Να μπει το ρούβλι στην Ελλάδα να φουλάρι η Σκόπελος τουρισμό 12 μήνες Έτσι κι αλλιώς οι Ευρωπαίοι μας έχουν χεσμένους

Έτσι κι αλλιώς οι Ευρωπαίοι μας έχουν χεσμένους τόσα χρόνια και θα μας στουμπίζουν συνεχώς, χωρίς έλεος. Το είδαμε το καλό τους. Να ενημερωθεί ο λαός σχετικά και να γίνει δημοψήφισμα για να αποφανθεί αυτός για την τράπεζα των BRICS . Η γνώμη μου είναι ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία για να μπει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης. Η Κίνα κρατάει την παγκόσμια οικονομία και δη της Αμερικής στα χέρια της. Οι χώρες αυτές μπορεί να επενδύσουν τεράστια

ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥΝ

Πάει πολύς καιρός που φωνάζαμε, ουρλιάζαμε, για το χάλι στην υγεία. Πολλοί εμένα προσωπικά με είχαν κατηγορήσει πως «εξυπηρετώ συμφέροντα» (και δε μου είπαν ΤΙ ληγμένα παίρνουν και είναι τόσο ευτυχισμένοι), και άλλα γελοία και σαλιάρικα που συνηθίζουν ορισμένοι για να βγουν από πάνω….
ΟΛΟΙ αυτοί, που με τις τακτικές τους ΚΑΛΥΠΤΑΝ (προσπαθούσαν ) τις όποιες «στραβές» γινόταν από τις λατρεμένες τους κυβερνήσεις, δεν μπόρεσαν να καλύψουν ούτε τις προειδοποιήσεις των γιατρών και των εργαζομένων γενικότερα στην υγεία, ούτε και την πραγματικότητα, που μέρα με τη μέρα, γίνεται όλο και πιο ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ.

Δραγασάκης: "Χρησιμοποιώ την BMW του Βενιζέλου..."

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Καταστροφικός σεισµός στην περιοχή των Βόρειων Σποράδων Ας μην ξεχνάμε !


9 Μαρτίου 1965, Αλόννησος 6,1 R
Καταστροφικός σεισµός στην περιοχή των Βόρειων Σποράδων µε ζηµιές κύρια στα νησιά Αλόνησος και Σκόπελος. Σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία 455 οικίες στην Αλόνησο καταστράφηκαν ή υπέστησαν ανεπανόρθωτες βλάβες και 106 οικίες υπέστησαν ελαφρότερες ζηµιές. Στη Σκόπελο οι αντίστοιχοι αριθµοί ήταν 1486 και 900. 2 άτοµα σκοτώθηκαν και 2 τραυματίστηκαν.
Τέτοιες μέρες είχαμε μεγάλο σεισμό στην περιοχή μας και εμείς ξέρουμε πως περάσαμε στα τσαντίρια για πολλούς μήνες

Αυτό που παράγει ο καπιταλισμός είναι ο θάνατος

Εργοδοτικά εγκλήματα από αρχές Μαρτίου έως σήμερα 

Σύμφωνα με το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε (ελληνικό ινστιτούτο υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας) κάθε χρόνο στην Ελλάδα μετράμε πάνω από 20.000 εργατικά ατυχήματα και περίπου τα 100 από αυτά είναι θανατηφόρα. Οι εργάτες όμως δεν είναι αριθμοί. Είναι αυτοί και αυτές που πουλούν την εργατική τους δύναμη για να πληρωθούν με αίμα. Ξεζουμίζονται και πεθαίνουν στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, του πιο γρήγορα, του πιο πολύ. Οι καπιταλιστές θέλουν εργάτες χωρίς δικαιώματα, με σκυμμένα κεφάλια, που να βγάζουν διπλάσια και τριπλάσια δουλειά από το κανονικό, διακινδυνεύοντας την ίδια τους την ζωή. Σε αυτές τις «απαιτήσεις» των αφεντικών είναι χρέος μας να απαντήσουμε με ταξική πάλη και οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς.

Παρακάτω έχει γίνει μια προσπάθεια καταγραφής των εργοδοτικών εγκλημάτων από τον Μάρτιο έως σήμερα:   14/3 Εργαζόμενος τραυματίστηκε στην Κεφαλονιά κατά την διάρκεια εργασιών με

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: Βρήκε τη θεραπεία του καρκίνου και…τον σκότωσαν!!

karkinos-therapeia

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από… το 1930… Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας ! Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.

Με τι μοιάζει η συμφωνία με τους δανειστές...


...θα το σκίσουμε ή θα το ασκήσουμε;

ΣΚΟΠΕΛΟΣ βαση πληροφορειας του ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ μεγάλη υπέρ παραγωγή Ρωσική ταινία θα γυριστεί στην Σκόπελο

Pachis10b-small
Μεγάλη υπέρ παραγωγή Ρωσική ταινία θα γυριστεί στην Σκόπελο τον Ιούνιο από τον Σκοπελίτη ηθοποιό Γενναδιο Πατση που ζει στην Τασκένδη αρχές Ιουνίου έρχεται το συνεργείο και οι ηθοποιοί βασικό θέμα της ταινίας Η Σκόπελος   

Κανένας Συμβιβασμός - Δεν γυρίζουμε στα μνημόνια!


ΟΚΔΕ ΑΦΙΣΑ 4-2015 net

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ #2


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ & ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Δυο ταινίες – παραλλαγές ενός μύθου που δεν έχει τίποτα το μυθικό. Η διαρκής προσπάθεια περάσματος από το περιθώριο στη ζωή. Μοναχικοί ήρωες παλεύουν να επανασυνδεθούν με τους κοινωνικούς μικροκόσμους τους, ύστερα από την περιπέτεια της αποτοξίνωσης. Μπροστά τους βρίσκουν τη γενικευμένη αποξένωση, μέσα τους την απώλεια νοήματος. Πρόκειται για δυο διασκευές του μυθιστορήματος «Η φλόγα που τρεμοσβήνει» (1931) του Πιερ Ντριέ λα Ροσέλ, στις οποίες οι σκηνοθέτες προσπάθησαν να συνδέσουν το υπαρξιακό δράμα με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των εποχών, των πόλεων και των χωρών τους, μέσα από το τρίπτυχο ένας άνθρωπος - μια πόλη - ένα 24ωρο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε την εξέλιξη του μύθου σε διάστημα πέντε δεκαετιών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ έκτακτο συμβαίνει τώρα ισχυρή σεισμική δόνηση στης βόρειες Σποράδες

Χάρρυ Κλυνν σε Μπουτάρη: "Σε σιχαίνομαι, είσαι εντελώς μαλάκας - Ουστ αλητομπεκροτσόγλανε"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Χάρρυ Κλυν κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, χαρακτήρισε ηλίθια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σαν να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παρουσιάζεται ως η εκδοχή της "άλλης Ελλάδας", όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; Ούτε ο Χριστός δεν μάς σώζει!!!

 
Γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης-Capital.gr
Στο ελληνικό θέατρο «γεννήθηκε» για πρώτη φορά η έννοια του από μηχανής Θεού. Την ώρα της κορύφωσης του δράματος κι όταν το αδιέξοδο ήταν φανερό σε όλους, κατέβαιναν οι Θεοί από τον Όλυμπο για να δώσουν την λύση. Να αντατρέψουν τα δεδομένα και να φέρουν την περίφημη λύτρωση. Από τότε έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια, αλλά εξακολουθούμε να αγαπάμε το θέατρο, την υπερβολή και τα αδιέξοδα. Ο από μηχανής Θεός είναι που μας λείπει σήμερα. Ίσως επειδή το δράμα δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή του!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου