Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Η «αξιολόγηση» γέφυρα μεταξύ παλιού και νέου μνημονίου

tsipras1Παναγιώτης Μαυροειδής
Η κοινή δήλωση μεταξύ του έλληνα πρωθυπουργού και του Προέδρου της ΕΕ Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, αποτελεί ποιοτική τομή στην πορεία σταδιακής προσαρμογής και απόλυτης υποταγής της κυβέρνησης στην ταπεινωτική επιτροπεία που επιβάλει το ευρω-ενωσιακό κεφάλαιο.
Η κοινή δήλωση ήταν εξαιρετικά λιτή, με μόλις τρεις ενότητες.
Ας τις δούμε μία προς μία:

Εποχικό προσωπικό στη Σκόπελο

Στην πρόσληψη 11 συνολικά θέσεων εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, προσανατολίζεται ο Δήμος Σκοπέλου.

Σποράδες Προκηρύχθηκε η ναυαγοσωστική κάλυψη


 Στη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών προχωρά ο Δήμος Σκιάθου μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Το έργο ήδη έχει προκηρυχθεί και αφορά τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες.
Η σχετική εισήγηση έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όπου ελήφθη απόφαση, ενώ παράλληλα, διατυπώθηκαν εντονότατες ενστάσεις για την ΚΥΑ που καθορίζει την διαχείριση των παραλιών. Υπενθυμίζεται ότι το Δημόσιο, αυξάνει από 20% σε 30% το ποσοστό του μισθώματος που παρακρατά χωρίς να συμμετέχει καθόλου στα έξοδα, ενώ το ποσοστό αυτό σε 50%-50% εάν οι Δήμοι δεν

Πώς θα αφαιρέσετε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows 8

Όταν εισέρχεστε (κάνετε αυτό που λέμε “log in” δηλαδή) στα Windows 8 με λογαριασμό Microsoft, απαιτείται η εισαγωγή ενός κωδικού πρόσβασης. Οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι προφανείς: διαφυλάσσεται έτσι η ...

Ισπανία: Βρέθηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του Α400Μ που συνετρίβη στη Σεβίλλη

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του στρατιωτικού αεροσκάφους Airbus A400M το οποίο συνετρίβη σε ένα χωράφι βόρεια του αεροδρομίου της Σεβίλλης στην πρώτη δοκιμαστική πτήση του, σκοτώνοντας τέσσερα από τα έξι μέλη του πληρώματός του. Τα μαύρα κουτιά παραδόθηκαν στους ερευνητές, ανέφερε σε μία ανακοίνωση η κυβέρνηση. Αργά χθες ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι ζήτησε από την Airbus τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια κατά τη διερεύνηση των αιτίων της συντριβής.

10 Μάη 1956... σαν σήμερα οι αποικιοκράτες, οι Άγγλοι κατακτητές της Κύπρου μας, εκτελούν -με απαγχονισμό στην κρεμάλα- τους αντάρτες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου...

Τα Ελληνόπουλα δεν ξέρουν μόνο πώς πρέπει να ζουν. Ξέρουν και πώς να πεθαίνουν! Κρεμάστηκαν για την πατρίδα, για την Ελλάδα, με ψηλά το κεφάλι χωρίς να κιοτέψουν μπροστά στα αγγλικά νκτήνη!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Βαμμένες κόκκινες γραμμές

Ημερίδα :«Δημογραφικό- Πολύτεκνη μητέρα »

Το Σάββατο 16 Μαΐου στο «Αμφιθέατρο Κορδάτος»

oikogeneia1
Η Ένωση Πολυτέκνων Νομού Μαγνησίας στην προσπάθεια ανάδειξης του Δημογραφικού προβλήματος οργανώνει ημερίδα με θέμα: «Δημογραφικό- Πολύτεκνη μητέρα », το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 17:30 – 20:30. Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και την Περιφέρεια Θεσσαλίας . Απευθύνεται στο ευρύ κοινό της Μαγνησίας και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Κορδάτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παραλιακό κτίριο Παπαστράτου, στο Βόλο. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθεί από τον καθηγητή Δημογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κοτζαμάνη Βύρωνα το θέμα <<δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα μας, πολύτεκνη μητέρα>>.

Εμείς, θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, γιατί δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός για να πράξουμε το σωστό και το λογικό!* Έστω... μία συγνώμη

Αλέξης Τσίπρας: "O κ. Σαμαράς δήθεν θα ελαφρύνει τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.
Πήρε άραγε την άδεια από την τρόικα που διαφωνεί;
Και αν η τρόικα του πει όχι τι θα κάνει;
Μονομερείς ενέργειες;
Εμείς, θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, γιατί δεν χρειαζόμαστε την άδεια κανενός για να πράξουμε το σωστό και το λογικό
"

* Έστω... μία συγνώμη

Σποράδες Δράσεις για τον τουρισμό στη Σκόπελο με επίκεντρο τη θεατρική ομάδα «Εθος»Συνάντηση φορέων με τη θεατρική ομάδα της Σκοπέλου
Μοχλός ανάπτυξης ο πολιτισμός   
Καλλιτεχνική δράση που συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη είναι η θεατρική ομάδα της Σκοπέλου, η οποία συγκεντρώνει στους κόλπους της τους θεατρόφιλους του νησιού αλλά και επισκέπτες.
Στο πλαίσιο των δράσεων της Δικτύωσης του προγράμματος ΤΟΠΣΑ, «Β. Σποράδες, δράσεις για τον Τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και τα τοπικά προϊόντα», πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με την Ερασιτεχνική, Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου (ΕΘΟΣ), τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο Δημοτικό χώρο του Ορφέα, όπου γίνονται οι πρόβες για την καινούρια παράσταση «Χαμάμ» σκηνοθετημένη από τον Τάκη Μόσχο που ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στις 30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ Ομιλία από το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας

Ομιλία από το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας με θέμα Ενδοσχολική βία - Σχολικός εκφοβισμός.Η Εκπρόσωπος του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά, Χαμόγελο του Παιδιού, κα Κωστούλα Δήμητρα, επισκέφθηκε το Σχολείο και μίλησε στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και τους γονείς σε ξεχωριστές συναντήσεις, με στόχο την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας στο θέμα αυτό. Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον εθελοντικό οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού και ιδιαίτερα την εκπρόσωπο για τη Θεσσαλία κα Κωστούλα Δήμητρα για την εποικοδομητική επίσκεψη της στο σχολείο μας και τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στην σχολική μας κοινότητα και να ευχηθούμε να συνεχίσουν το εθελοντικό τους έργο προς όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, την Διευθύντρια του Σχολείου για τη συνεργασία, την κα Κόλλια Ελένη για τη φιλοξενία της εκπροσώπου του Χαμόγελου του Παιδιού, τον Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Νίκο Τριανταφύλλου που ανέλαβε το κόστος της μετακίνησης της ομιλήτριας με το Flying Cat, την κα Παναγιώτου Ράνια και τον σύζυγό της κ. Χρήστου Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθειά τους και γενικά όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Πανθρακικός - Ξάνθη-Panthrakikos - AO Xanthi Live Streaming

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ-Panionios Athens - PAOK Saloniki Live Streaming

Καλλονή - Ατρόμητος-Kalloni - Atromitos Athens Live Streaming

Πλατανιάς - Ολυμπιακός-Platanias - Olympiacos Piraeus Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα-Panathinaikos Athens - PAS Giannina Live Streaming

Εργοτέλης - Λεβαδειακός-Ergotelis Heraklion - Levadiakos FC Live Streaming

Παναιτωλικός - Βέροια-Panathinaikos Athens - PAS Giannina Live Streaming

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα Live

Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας Άρης - Καβάλα

Basket League Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου