Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σώοι πατέρας και γιος που επέβαιναν στο ακυβέρνητο ιστιοφόρο

 Σώοι πατέρας και γιος που επέβαιναν στο ακυβέρνητο ιστιοφόρο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν πατέρας και ο γιος του, οι οποίοι επέβαιναν σε ακυβένητο ιστιοφόρο, ανοικτά του Ηρακλείου και ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.

Κι ακόμα δεν μίλησε ο Λαφαζάνης!

@nafsika71
Οφείλουμε να το ομολογήσουμε: Δεν είναι καθόλου καλά τα σημάδια από τις πρώτες ώρες ύπαρξης της νέας κυβέρνησης. Κάτι ήξερε η Ν.Δ. που είπε εξαρχής ότι επικίνδυνα πρόσωπα, με επικίνδυνες απόψεις και επικίνδυνο βιογραφικό βρίσκονται μεταξύ των υπουργών, των αναπληρωτών και των λοιπών. Και φτάσαμε ήδη άμα τη αναλήψει της εξουσίας σε πράξεις και δηλώσεις που προκαλούν το αγωνιώδες ερώτημα: Κι αν αυτά τα παλιόπαιδα -καλά, καλά, υπάρχουν και μεγαλύτεροι, αλλά με παιδαριώδεις ιδέες- εννοούν όσα έλεγαν προεκλογικά;
Το θέμα δεν είναι απλό. Ο ένας βγαίνει και λέει ότι θα ανακληθούν απολύσεις και διαθεσιμότητες...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 live OLYMPIAKOS VOLOU PAE IRAKLIS 1908 live

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (εξ αναβολής) Live Stream Aris - PAOK (Basket)

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ Δείτε τα επεισόδια

κλεμμενα ονειρα
Όλα έρχονται στο φως στον 3ο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». Η αγαπημένη σειρά του Mega, που παρακολουθούν φανατικά σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά, θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά με νέα, δυνατά επεισόδια.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Δείτε τα επεισόδια

prodosia epeisodia
Η προδοσία, η νέα καθημερινή τούρκικη σειρά του STAR.  Μια ιστορία που αναφέρεται στο 1960.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Δείτε τα επεισόδια

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Μην αρχίζεις την μουρμούρα, η σειρά του Alpha για την νέα τηλεοπτική σεζόν κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21:00.

KUZEY GUNEY Δείτε ολα τα επεισόδια

KUZEY GUNEY
«Κουζέι-Γκιουνέι», η ιστορία δύο αδελφών, που δίνουν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.  Όμως οι δρόμοι και οι μέθοδοι, που επιλέγουν με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους, είναι τελείως διαφορετικοί. Το μοναδικό τους κοινό, ο έρωτάς για την Τζεμρέ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming

ΑΕΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Live Streaming Panathinaikos – Platanias

panathinaikos

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming Veroia – Olympiakos

Ολυμπιακός

Σεισμική δόνηση στο Τρικέρι Μαγνησίας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κασέτες που εντοπίστηκαν στη Λιβύη «καίνε» την γενοκτόνο Χίλαρι Κλίντον (βίντεο)

χιλαριΗ Χίλαρι Κλίντον, ως υπουργός Εξωτερικών, κατασκεύασε ψευδή προσχήματα για την εισβολή στη Λιβύη, με τον ίδιο τρόπο που οι νεοσυντηρητικοί της κυβέρνησης Μπους δημιούργησαν πλαστές αποδείξεις προκειμένου να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

EΚΤΑΚΤΟ Eπικεφαλής της ΕΥΠ ο Γιάννης Ρουμπάτης ....ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ...Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ?




 Στην ευαίσθητη θέση του διευθυντή θα καθίσει ένας δημοσιογράφος με πολλές εμπειρίες, καλός γνώστης της εξωτερικής πολιτικής και πάνω απ' όλα με βαθιές δημοκρατικές πεποιθήσεις.

Επί χρόνια ανταποκριτής ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ο κ.Ρουμπάτης υπήρξε σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ αποχώρησε από την ενεργό πολιτική διαφωνώντας με τον Κώστα Σημίτη και αργότερα και με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Υποβάλλονται αιτήσεις για άδειες ταξί Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνίας της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Υποβάλλονται αιτήσεις για άδειες στην Π.Ε. Μαγνησίας
Υπεράριθμος σε… ταξί είναι σήμερα ο Βόλος και η Νέα Ιωνία, αφού υπάρχουν συνολικά 230 άδειες επαγγελματικών οχημάτων, ενώ σύμφωνα με τα πληθυσμιακά κριτήρια, οι άδειες θα έπρεπε να είναι 180! Αντίθετα, σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας παρατηρούνται «κενά» σε θέσεις ταξί, οι οποίες θα μπορούσαν να ενισχυθούν.
Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ
Τα παραπάνω τόνισε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της εταιρείας Eurotaxi Volos και πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου - Ν. Ιωνίας κ. Δημήτρης Φιλίππου με αφορμή τις αιτήσεις που κατατίθενται στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας για απόκτηση νέων αδειών ταξί.
Οπως εξηγεί ο κ. Φιλίππου, σύμφωνα με το νόμο 4070 κάθε δύο χρόνια, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις στην Π.Ε. Μαγνησίας για απόκτηση νέων αδειών ταξί και βάσει των πληθυσμιακών κριτηρίων αποφασίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εάν τελικά θα δοθούν νέες άδειες ταξί ή όχι.

Ένσταση κατά τετραπληγικού ~ Απίστευτη απόφαση του ΙΚΑ


Για να μειώσουν το ποσοστό αναπηρίας του και να χάσει το επίδομα
Ανάλγητη απόφαση του ΚΕΠΑ Βόλου «καταδικάζει» για δεύτερη φορά έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα τετραπληγίας και ακρωτηριασμό στα άκρα, κατάκοιτο και ανήμπορο να αυτοεξυπηρετηθεί. Ενώ του αναγνωρίστηκε ποσοστό αναπηρίας 90% εκ των υστέρων το ΙΚΑ έκανε ένσταση… και από τότε αρχίζει ο γολγοθάς της οικογένειας.

ΘΩΜΑΣ Ο ΑΔΙΚΗΜΈΝΟΣ ΡΑ ΠΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΟΡΜΟΣ Skopelos Panormos Beach


«Είναι η ευκαιρία μας για την υπέρβαση»

labropoulosΗ κληρωτίδα έκανε τα δικά της …παιχνίδια το πρωί της Παρασκευής και έστειλε τον Ολυμπιακό στον δρόμο της ΑΕΚ για τη φάση των «8″ του κυπέλλου. Κάποιοι προτιμούσαν τη σύγκρουση με τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό. Κάποιοι άλλοι στα προημιτελικά, όπως κι έγινε. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
«Προτιμούσα να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό για να ζήσουμε το ΟΑΚΑ γεμάτο σε ένα ντέρμπι. Να υπάρχει σασπένς σε διπλά ματς, σε δύο ντέρμπι, αφού μέχρι τώρα στη Football League δεν έχουμε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι «διψασμένος» να πάρει τίτλους και να κάνει σπουδαίες πορείες, έτσι είμαστε κι εμείς οι παίκτες. Είμαστε «διψασμένοι» να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για την ομάδα μας. Είναι μια πρόκληση για εμάς για να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε και για να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας», τόνισε ο αμυντικός της ΑΕΚ αποκλειστικά στο enwsi.gr και συνέχισε:

Η σύγκρουση με την ευρωζώνη στην ημερήσια διάταξη

debtΠαναγιώτης Μαυροειδής
Όπως και να το κάνεις η στιγμή που ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ,  ένας  κρυόπλαστος γραφειοκράτης εκπρόσωπος των δανειστών της ΕΕ, προσπαθεί να κρύψει το χέρι του, τα ξινισμένα μούτρα του και να γυρίσει την πλάτη του τρέχοντας,  ήταν απολαυστική.
Ναι λοιπόν, πρέπει και μπορεί με επιτυχία να βγει γλώσσα και να κρατηθεί ανάστημα απέναντι στις ιταμές απαιτήσεις των σύγχρονων αποικιοκρατών και τοκογλύφων του ευρωπαϊκού κεφαλαίου. Και αυτό είναι κάτι που υπερβαίνει τα όρια της διαπραγμάτευσης εντός του πλαισίου της ΕΕ που θέτει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«International Dog Festival - Thessaloniki 2015» Αυτό το σαββατοκύριακο

«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, θα είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το «International Dog Festival- Thessaloniki 2015».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
Οι Έλληνες με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Ηρώων και Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, τιμούν τη μνήμη και αποδίδουν το δικό τους φόρο τιμής στους χιλιάδες συμπατριώτες τους Έλληνες Εβραίους, που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.
Για την επέτειο της απελευθέρωσης του στρατοπέδου του Άουσβιτς, η ανθρωπότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, των εκατομμυρίων Εβραίων που εξολοθρεύτηκαν με τα εγκλήματα του χιτλερικού καθεστώτος.
Θυμόμαστε τα 6.000.000 εβραίους της Ευρώπης που θανατώθηκαν με τον πλέον βιομηχανοποιημένο τρόπο στα Χιτλερικά στρατόπεδα θανάτου. Θυμόμαστε την προδοσία ανθρώπων της γειτονιάς. Θυμόμαστε τη διάσωση πολλών από λίγους θαρραλέους ανθρώπους. Θυμόμαστε την βαρβαρότητα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Θυμόμαστε την απάθεια των ανθρώπων την ώρα που άλλοι άνθρωποι οδηγούνταν στο θάνατο.
Η Ελλάδα σήμερα ενώνει τη φωνή της με τη συνείδηση της ανθρωπότητας, αντιστέκεται στη λήθη και τιμά τα εκατομμύρια αθώα θύματα του Ολοκαυτώματος. Σήμερα που οι σύγχρονοι υμνητές του Χίτλερ δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία με τα μισαλλόδοξα κηρύγματά τους, η μάχη ενάντια στο ναζισμό και στους εκφραστές του, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Η μνήμη του Ολοκαυτώματος έχει αξία όχι μόνο ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα, αλλά και ως κινητήρια δύναμη στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.
Σήμερα οι κοινωνίες, τα κράτη, η διεθνής κοινότητα και οι απλοί πολίτες είμαστε όλοι μαζί υποχρεωμένοι να θωρακίσουμε τη σημαντικότερη αξία που είναι η ζωή!

Chelsea FC vs Manchester City live stream



Σποράδες Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος χωρις καράβι και Flyingcat σήμερα λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής


όπως μας ενημέρωσε το λιμεναρχείο Βόλου δεν έφυγε το  Flyingcat το πρωί από τον Βόλο προς Σκιάθο Λουτράκι Σκοπέλου Σκόπελο και Αλόννησο ,ακόμη μας είπαν για περισσότερες πληροφορίες μετά της 12 το μεσημέρι

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ - Από την Σκόπελο με αγάπη!


Αποφάσισε να ενθουσιάσει για μια ακόμη φορά το κοινό της στο facebook η Σόφη Πασχάλη! Η γνωστή τηλεγυμνάστρια ανέβασε, το μεσημέρι του Σαββάτου, φωτογραφίες της με μαγιό από τις παραλίες της Σκοπέλου.

Τέλος στους αστυνομικούς - «σοφέρ» βάζει ο πρωθυπουργός

Tέλος στους αστυνομικούς - ορντινάντσες των πολιτικών και τις αστυνομοκρατούμενες περιοχές περιμετρικά από τις κατοικίες του Πρωθυπουργού και  υπουργών «πρώτης γραμμής» φέρνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, καταργούνται...
οι στατικές σκοπιές των ένστολων αστυνομικών έξω από τις μόνιμες οικίες τους, επί 24ωρου βάσεως.

Οι λεονταρισμοί και η πραγματικότητα


Το «κράτος έχει συνέχεια» και δε θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, αφού, παρά την εναλλαγή κυβερνήσεων, κουμάντο στη χώρα συνεχίζουν να κάνουν τα μονοπώλια, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Ο «καπνός», που σηκώθηκε αυτές τις μέρες με αφορμή το έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και τη θέση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεν μπόρεσε να κρύψει τελικά την ευθυγράμμισή της με τη γραμμή της ΕΕ. Τι συνέβη πραγματικά;

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Συζητά και παραπέρα επέκταση κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας

Το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα εξετάσει τις αμέσως επόμενες μέρες επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος και άλλων Ρώσων υπηκόων και ρωσικών οργανώσεων, με αφορμή το ουκρανικό, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, μετά το έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της ΕΕ. Εβαλε, βέβαια, ζήτημα μήπως οι κυρώσεις δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος ώστε να «επανασυνδεθεί» η Ρωσία με τον ευρωατλαντικό άξονα (άποψη που έχουν εκφράσει νωρίτερα επιφανή «γεράκια» της λεγόμενης δυτικής διπλωματίας, όπως ο Κίσινγκερ), φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι οι κυρώσεις δεν επέφεραν τελικά ανατροπές και στην Κούβα, όπως ήθελαν ΗΠΑ και ΕΕ!

Βόλεϊ Τελικός League Cup Alexandropolis - Olympiakos

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή Watch Iraklis Psachnon vs Panahaiki Patra Live Stream

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Live Stream PAOK – Panaitolikos

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης Live Stream Kalloni – Asteras Tripolis

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Πανιώνιος - Πανθρακικός Live Stream Panionios – Panthrakikos

Να αγιάσει το στόμα σου Παπά - Δείτε τι είπε ο ιερωμένος για τον Σαμαρά που θα τον κάνει να αλλάξει θρησκεία! [ΒΙΝΤΕΟ]



Με πύρινο λόγο μίλησε για ακόμη μια φορά ο γνωστός "επαναστάτης" Παπα-Ηλίας Υφαντής από το Αγρίνιο για όλους εκείνους που κατέφαγαν όπως ανέφερε τον Ελληνικό λαό. Το πιθανότερο βέβαια είναι να αφοριστεί ο Πάτερ για τις αλήθειες που είπε αλλά τουλάχιστον έβγαλε το άχτι του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κρέας στη λαδόκολλα με κεφαλογραβιέρα

Κρέας στη λαδόκολλα με κεφαλογραβιέρα

Υλικά

  • Μοσχάρι σπάλα 2 1/2 κιλό
  • Κεφαλογραβιέρα 1/2 κιλό (ή κεφαλοτύρι)
  • Σκόρδο 2-3 σκελίδες
  • Πατάτες 1 κιλό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού

ΗΠΑ: Έντονες αποδοκιμασίες για τον Κίσινγκερ στη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο

Ακτιβιστές αποδοκιμάζουν τον Κίσινγκερ (φωτό ΑΡ)
Ο πρώην σύμβουλος και υπουργός Εξωτερικών του προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, ο Χένρι Κίσινγκερ, 91 ετών, γιουχαΐστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ από διαδηλωτές που ζητούσαν τη σύλληψή του για εγκλήματα πολέμου.

Σκόπελος προς τους 107 Σκοπελίτες δείτε τη ψηφίσατε κορόιδα ....ΔΕΙΤΕ το εμετικό tweet!!! ΑΥΤΑ είναι τα στελέχη του “Ποταμιού” που ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να υποστηρίζει τον Ντάισελμπλουμ! Απίστευτο! (φωτό)

liaropoulos-foto

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Ο τομεάρχης δημόσιας Υγείας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τάσσεται υπερ του Ντάισελμπλουμ και πανηγυρίζει που η Ελληνική πλευρά θα τα βρει σκούρα στο EUROGROUP!!!
liaropoulos-geroun

Απαγόρευση φιλάθλων στο Ολυμπιακός Β. - Ηρακλής

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σήμερα (30-01-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (01-02-2015) και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  – Π.A.E. ΗΡΑΚΛΗΣ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο Πάνος Καμμένος στα Ίμια

ÂÑÁ×ÏÍÇÓÉÄÅÓ ÉÌÉÁΣήμερα το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετέβη με ελικόπτερο στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων και πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στην μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996.

«Λοιπόν έχουμε πόλεμο»;

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Η ιστορική αυτή φράση του Μεταξά προς τον Ιταλό Πρεσβευτή Γκράτσι το 1940 είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Όχι, γιατί είμαστε στα πρόθυρα πολέμου με κάποια ξένη χώρα, δόξα τω Θεώ, αλλά γιατί το εγχώριο κατεστημένο, οι ολιγάρχες δηλαδή, αντιδρά σφοδρά και από την πρώτη στιγμή σε αυτά που διαισθάνεται ότι θα ακολουθήσουν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν νομίζουμε ότι έχει ξαναγίνει αυτό που συμβαίνει σήμερα, δηλαδή να ζητούν κάποιοι τον λόγο από την, ή να κρίνουν μια, κυβέρνηση η οποία έχει ζωή μόλις ολίγων ημερών στην εξουσία.  Και μάλιστα...

Τα ακριβά γούστα του κυρίου Μανιάτη...ο κώλος του ήθελε ....μάλλον κλωτσιές θέλατε πουλημένα τομάρια γερμανοτσολιάδες «τροχήλατη καρέκλα» αξίας 1.500 ευρώ;»…

«Θέλω να μάθω σε ποια καρέκλα κάθισε. Σε μια απλή καρέκλα ή σε μια «τροχήλατη καρέκλα» αξίας 1.500 ευρώ;»…

Έχω δυο μέρες τώρα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Φόρτο εργασίας επικαλούνται οι συνεργάτες του νέου υπουργού Περιβάλλοντος, αφήνοντάς με με μια μεγάλη απορία. Μα είναι η...
περιέργειά μου τόση, που δεν την αντέχω.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Προσωρινή διακοπή δρομολογίων του «Πρωτέα»


Διακόπτει προσωρινά τα δρομολόγιά του το Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς» από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, προς και από τις Βόρειες Σποράδες, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
 Η διακοπή οφείλεται στην υποχρεωτική ετήσια συντήρησή του, προκειμένου να επανέλθει στην επόμενη δρομολογιακή περίοδο (από αρχές Απριλίου).
Η Διοίκηση, το πλήρωμα και οι πράκτορες του πλοίου ευχαριστούν όλο το επιβατηγό κοινό των Σποράδων, της Μαγνησίας, αλλά και όλης της Ελλάδος που επέλεξαν να ταξιδεύουν με τον Πρωτέα.

Αλέξη, βοήθησε να υπάρξει δικαιοσύνη. αν θέλεις να είμαστε όλοι μαζί σου βάλε τα κώλο Σκύλλα φυλακή .Κάποιοι θα πουν σωστά, ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του συστήματος. Είναι ασφαλώς! Όμως το σύστημα έχει εκφραστές, έχει εκπροσώπους. Για να πληγεί καίρια θα πρέπει να υπάρξει αληθινή απονομή δικαιοσύνης, μια κίνηση σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Το ζητούμενο λοιπόν είναι όχι αν θα επέλθει ρήξη με τη Γερμανία, αλλά αν θα γίνει ρήξη με σαπίλα. Αν θα απαλλαγούμε από όσους δημιούργησαν τις αιτίες, το χρέος την κακοδιοίκηση.

Γράφει ο mitsos175

Είναι ολοφάνερο με ποιόν είναι η ΝΔ και το Ποτάμι στη σύγκρουση ελληνικής κυβέρνησης - τρόικας. Είναι φανερό στον οποιονδήποτε τώρα, ότι τα συμφέροντα που εξυπηρετούν δεν είναι τα συμφέροντα των ελλήνων εργαζομένων αλλά των ξένων τοκογλύφων. Η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό Ποτάμι επιθυμούν πλήρη παράδοση και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Είναι επίσης ολοφάνερο πως πάμε για πρώτη φορά σε σύγκρουση με όλα τα συμφέροντα που απομυζούν τον κόπο των μισθωτών και των συνταξιούχων είτε αυτά είναι ντόπια είτε ξένα. Το ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα είναι πραγματική ή μπλόφα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι επειδή τα συμφέροντα των Γερμανών επιβάλουν συμβιβασμό, ότι τελικά αυτός θα υπάρξει.

Δελτίο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για την παρασταση διαμαρτυρίας των κινήσεων για το νερο στο δημαρχειο




Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου εκατοντάδες πολίτες μέλη πρωτοβουλιών κατοίκων, δημοτικών σχημάτων και κινήσεων, καθώς και πολιτικών συλλογικοτήτων, προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο του Βόλου στη συνάντηση ενημέρωσης των τοπικών συμβούλων από τη δημοτική αρχή για το ζήτημα του κανονισμού άρδευσης. Αίτημα ήταν η απόσυρση του εν λόγω ζητήματος από το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ και η διενέργεια πραγματικού διαλόγου για τη διαχείριση των υδάτων. Η προσπάθεια των κατοίκων του Βόλου να εκφράσουν τη συλλογική τους βούληση έγινε όμως μια ακόμη αφορμή να ξεδιπλωθεί η πραγματική πολιτική του κ. Μπέου, πίσω από τα εκτυφλωτικά λαμπιόνια. Μια πολιτική ιδιοκτησίας τόσο στη διαχείριση των κοινών υποθέσεων όσο και του κοινωνικού πλούτου. Ως γνήσιος εκφραστής δε της αστικής πολιτικής, τα σχέδια σφραγίζονται πάντα από την παρέμβαση των δυνάμεων καταστολής (βλ. παρέμβαση δυνάμεων της ΟΠΚΕ στην παράσταση διαμαρτυρίας….) που έρχονται να διαφυλάξουν την κυρίαρχη πολιτική και τα συμφέροντα της. Μια πολιτική που εν τέλει δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνη των προκατόχων του.

Σκόπελος συμβαίνει τώρα μαύρη μαυρίλα μας πλάκωσε ρεεεεεεε (φώτο)!!!


Το ΚΚΕ για τη συνάντηση Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ

Το ΚΚΕ για τη συνάντηση Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ
«Ο λαός θα συνεχίζει να ματώνει», τονίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
«Ο λαός μας όλα τα προηγούμενα χρόνια μάτωσε γιατί αυτό απαιτούσαν οι «μεταρρυθμίσεις», η «ανταγωνιστικότητα» του κεφαλαίου και οι «ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί», με «πρωτογενές πλεόνασμα», που σήμερα επανέλαβε και ο νέος υπουργός οικονομικών», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχετικό σχόλιο και προσθέτει:

15η αγωνιστική: Σκόπελος - Ελευθεριακός

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρά και καλεί τους γονείς και όλους τους φίλους του Σχολείου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του "Ορφέα". Μαζί θα είναι και το "Μουσικό Εργαστήρι"με τους
Powered By Blogger