Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Δείτε τα επεισόδια

prodosia epeisodia
Η προδοσία, η νέα καθημερινή τούρκικη σειρά του STAR.  Μια ιστορία που αναφέρεται στο 1960.
Δείτε Live το STAR
Δείτε τα επεισόδια http://www.star.gr/tv/el/Pages/Series.aspx
Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.
Η οικογένεια Ακάρσου είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Ακάρσου, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα, φροντίζει η απουσία του να μη γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας.
Η ηρεμία της οικογένειας Ακάρσου ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική ολλανδέζα Καρολίν.  Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολίν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Ακάρσου αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Ακάρσου, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους …
Ο 2ος κύκλος ρίχνει αυλαία με τον Αλί να αυτοκτονεί και την κόρη του Αϊλίν να πεθαίνει ενώ φέρνει στη ζωή την κόρη της.  Για άλλη μια φορά η μοίρα δείχνει στην Τζεμιλέ το πιο σκληρό της πρόσωπο…
Στον 3ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες απώλειες, απουσίες και πικρές στιγμές. Ο θάνατος, ο πόνος, ο χωρισμός, σημάδεψαν τα μέλη της οικογένειας Ακάρσου. Ο χρόνος κύλησε και     βρισκόμαστε πλέον αρκετά χρόνια μετά την αυτοκτονία του Αλί και το θάνατο της Αϊλίν.
Οι πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Οσμάν έχει μεγαλώσει και είναι πια μαθητής γυμνασίου και μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος. Η ζωή του Οσμάν αλλά και της Τζεμιλέ θα αλλάξει εξαιτίας ενός άντρα, του Αρίφ.
Μετά το θάνατο του Αλί, ο Μετέ αναλαμβάνει την ευθύνη της οικογένειάς του. Από τότε που διαλύθηκε το συγκρότημα του, η ζωή του δεν είχε καλή εξέλιξη, αλλά η εμφάνιση μιας νεαρής κοπέλας, της Αϊτσά, φαίνεται να τα αλλάζει όλα σιγά – σιγά. Η Αϊτσά είναι συμμαθήτρια του Οσμάν και φαίνεται πως και εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της.
Ο Σονέρ ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της Αϊλίν και για ακόμη μια φορά είναι φυλακισμένος στη θλίψη του, ανίκανος να χαρεί τη ζωή και την υπέροχη κόρη του, τη Ντενίζ. Ο Σουλεϊμάν και η Τζεμιλέ προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και να φροντίσει ο ίδιος τη μικρή Ντενίζ, που τόσο τον χρειάζεται.
Η Μπερίν είναι παντρεμένη με τον Αχμέτ και ζουν ευτυχισμένοι με την κόρη της, Ζεχρά, η οποία δεν ξέρει πως ο Αχμέτ δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Χακάν αποφυλακίζεται μετά την καταδίκη του για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του. Είναι λυπημένος, απογοητευμένος για την πορεία της ζωής του και νιώθει μοναξιά. Η μόνη του χαρά είναι όταν βλέπει από μακριά την κόρη του, Ζεχρά. Ο Εκρέμ για άλλη μια φορά ανακατεύεται στη ζωή του γιου του αλλά αυτή τη φορά είναι η Ζεχρά, που πληρώνει το τίμημα.
Η Καρολίν είναι πια γυναίκα του Εκρέμ και ζει στην έπαυλη του, μαζί με τον γιο της, Μουσταφά. Η μοίρα θα φέρει πάλι την αδίστακτη γυναίκα αντιμέτωπη με την οικογένεια Ακάρσου και δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί και την περιπέτεια υγείας της μικρής Ζεχρά, για να πετύχει τον σκοπό της. Ο Χακάν θα είναι αυτός, που θα προσπαθήσει να την εμποδίσει αλλά οι προθέσεις του, για άλλη μια φορά, θα παρεξηγηθούν από την Μπερίν.
Ο Σονέρ αποφασίζει να βρει μια γυναίκα για να φροντίζει αποκλειστικά τη Ντενίζ. Την βρίσκει στο πρόσωπο μιας νέας, δυναμικής κοπέλας, της Μπαχάρ. Η Ντενίζ αλλά και ο Σονέρ θα αγαπήσουν την Μπαχάρ, που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Η Τζεμιλέ θα νιώσει ξανά την τρυφερότητα και την αγάπη κοντά στον Αρίφ αλλά μέχρι να ζήσουν το ευτυχές τους τέλος,  θα περάσουν μεγάλες περιπέτειες και δυσκολίες…
•    Η σειρά ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.
•    Η σειρά προβάλλεται ήδη σε 21 χώρες : Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι, Ηνωμένα Εμιράτα.
Η σειρά έλαβε πολλά βραβεία και έσπασε τα αρχεία τηλεθέασης με μέσο όρο 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα στην Τουρκία.

Έτος: 2010-2013
Διάρκεια: 60 λεπτά
Κατηγορία: Δραματικές
Πρωταγωνιστές: Αϊτσά Μπινγκόλ, Αράς Μπουλούτ Ινεμλί, Γκιούν Κοπέρ, Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, Μετέ Χορόζογλου, Μινέ Τουγκάι, Μοχάμετ Ουζουνέρ, Βίλμα “Ελες, Ρενάν Μπιλέκ, Μεράλ Τσετίνκαγια, Σαλίχ Μπαντεμτσί, Τολγκά Γκιουλέτς, Ζεϊνό Ερατσάρ, Νιλπερί Σαχινκαγιά, Μεχμέτ Σεζάι Γκιουρχάν
Σκηνοθεσία: Ζεϊνέπ Γκιουνάι Ταν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger