Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα χάνεται και ο “Κουρασμένος” κυνηγά πέρδικες στο Νέστο. Καλοπέραση, μάσα και ραχάτι για τον πρωθυπουργό που βούλιαξε τη χώρα…

karamanlis-taverna1

Νύχτα τα μπάζει, νύχτα τα βγάζει τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε. Μια ζωή καλοπέραση ο Καραμανλής. Ακόμα τον κυνηγάνε οι πράκτορες που ήθελαν να τον σκοτώσουν γι αυτό και όπου βρει καταφύγιο, ταβέρνα και βουνό, τρέχει για να …σωθεί. Όπως ενημερωνόμαστε από το xanthipress σε αυστηρά ιδιωτικό τόνο συνεχίστηκε την Κυριακή 27/10 η παραμονή του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην περιοχή της Σταυρούπολης.

karamanlis-taverna
Ο Πρώην Πρωθυπουργός την Κυριακή μαζί με την οικογένειά του και τις οικογένειες των Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιάννη Βαληνάκη, πραγματοποίησαν κατάβαση του Νέστου από το ύψος της Σταυρούπολης, τελικά, και μέχρι τα Στενά του Νέστου, σε ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα ενώ επέστρεψαν με το τραίνο.
Στη συνέχεια υπήρξαν γεύματα σε Σταυρούπολη και Καρυόφυτο ενώ, το βράδυ με τη βοήθεια ερασιτεχνών αστρονόμων, υπήρξε βραδιά αστροπαρατήρησης στο ξενοδοχείο που διαμένει, ενώ το απόγευμα υπήρχε κυνήγι τρούφας στην περιοχή κοντά στο Δαφνώνα μαζί με τον ειδικό σκύλο και τον εκπαιδευτή της περιοχής.
Ο Κ. Καραμανλής διαμένει στον ξενώνα ΚΑΡΥΟΝ του Καρυοφύτου, ενώ στο Αγνάντιο του Καρυοφύτου διαμένουν οι Αλ. Κοντός και Ευ. Στυλιανίδης. Ο πρώην Πρωθυπουργός και όσοι τον συνοδεύουν έχουν ενθουσιαστεί από τις ομορφιές της περιοχής, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.
Μέχρι στιγμής, η διαμονή τους χαρακτηρίζεται απολύτως ιδιωτική και οικογενειακή. Αν από την πρόσκληση του Αλ. Κοντού και τη διαρκή συνοδεία του πρώην Υπουργού καθώς και τους Ευ. Στυλιανίδη -όπως και του Γιάννη Βαληνάκη- προκύπτει πολιτικό ζήτημα είναι μια ριψοκίνδυνη πολιτική εκτίμηση αλλά όχι απίθανη. Η παραμονή τους στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα ενώ διαρκώς μαζί τους βρίσκεται ο τοπικός Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου