Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το δολοφονικό προβοκατόρικο πινγκ πονγκ

Είναι τόσο καραμπινάτη, βοούσα, αλλά και χοντροκομμένη η δολοφονική προβοκάτσια στο Νέο Ηράκλειο που δεν θα βρεις Έλληνα που να μην την αντιλαμβάνεται: Εκτός από τα εγκάθετα «παπαγαλάκια» του καθεστώτος, τις μυστικές υπηρεσίες που την σκηνοθέτησαν και την εκτέλεσαν, καθώς και τους επιδοτούμενους «αντιφασιστές»…
Αυτοί θα μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» των «δύο άκρων» (Δένδιας και «παπαγαλάκια») ή για «συνωμοσιολογίες»: Πάντα οι συνωμότες και προβοκάτορες κατηγορούν οτιδήποτε...
τους αποκαλύπτει συνωμοσιολογία…
Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν ενεργά και τα «αριστερά», επαγγελματικά «κινήματα» (άλλες κατασκευές), «ενάντια στο ρατσισμό και φασισμό».
Αυτά τα "κινήματα" δίνουν διατεταγμένα άλλοθι σ’ αυτές τις προβοκάτσιες και κινούνται πάνω στην καθεστωτική θεωρία των «δύο άκρων», και μάλιστα στη νέα μορφή του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», ανεξάρτητα αν για το θεαθήναι τα κτυπούν.
Διαβάστε από την ανακοίνωση αυτών των «αντιφασιστών»:
«Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του…».
ΕΔΩ:
Αν αυτά τα λόγια δεν κινούνται πάνω στη «θεωρία των δύο άκρων» και στο νέο τέχνασμα του Δένδια του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», τότε οι έννοιες έχουν χάσει παντελώς τη σημασία τους.
Δεν ξεπλένουν μόνο το ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε (του 4ου ράιχ) ανάγοντας σε «φασισμό» τη Χρυσή Αυγή (ένα προβοκατόρικο γρανάζι), αλλά τροφοδοτούν και τη «θεωρία των δύο άκρων» («φασίστες»-αντιφασίστες), που αξιοποιεί προβοκατόρικα το καθεστώς για να τσουβαλιάσει στους «αντιαφσίστες» το ΣΥΝΟΛΟ και αυτής της «αριστεράς» και κυρίως κάθε αυθεντικό λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ…
Ταυτόχρονα ξεπλένουν και τις μυστικές υπηρεσίες που έχουν σκηνοθετήσει και εκτελούν αυτόν το νέο κύκλο των δολοφονικών προβοκατσιών.
Όταν λες «δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα» και ότι «το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω…», τι σηματοδοτείς ΑΝ ΟΧΙ ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών είναι έργο του «αντιφασιστικού κινήματος» (η «θεωρία του Δένδια περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών»);
Άξιος ο μισθός τους…
Από πολύ παλιά, πάνω από δεκαετία, έχουμε αναλύσει λεπτομερώς, τη στρατηγική των τρομοκρατικών, καθεστωτικών προβοκατσιών από τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών: Διεθνών και εγχώριων.
Μερικά αποσπάσματα από κείμενά μας το 2008!
«…Όποιος έχει στοιχειώδεις πολιτικές εμπειρίες είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η προβοκάτσια είναι ένα από τα βασικά όπλα των διωκτικών και κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των οργανώσεών τους: μικρών και μεγάλων…».

«…Η προβοκάτσια και η στρατολόγηση προβοκατόρων έχει εδώ και πολλά χρόνια αναχθεί σε «επιστήμη» από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες και τα πολύχρωμα παραρτήματά τους που δρουν, σαν ένα τεράστιο δίκτυο αράχνης, πάνω στην ελληνική κοινωνία.
Σήμερα αυτό το δίκτυο είναι βρόχος στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας. Είναι πολυπλόκαμο και πολυεδρικό. Λειτουργεί παντού. Από τις πολιτικές «γκρούπες» όλων των χρωμάτων της Ίριδας και στις μαζικές οργανώσεις μέχρι τις «κατασκευές» «εξτρεμιστικών», τρομοκρατικών ομάδων…».

«…Οι άνθρωποι που συνωμοτούν σχίζουν τα ιμάτιά τους εναντίον της συνωμοσιολογίας. Το ίδιο και οι προβοκάτορες: αναθεματίζουν την προβοκατορολογία. Εδώ ταιριάζει η παροιμία: «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης..."

"Έχουμε αναλύσει, βεβαίως, σε πλήθος άρθρων, ότι το κράτος ασκεί πολιτική μέσω των παρακρατικών και μυστικών του υπηρεσιών. Η «επιστήμη» της προβοκάτσιας είναι η «πολιτική» των μυστικών υπηρεσιών. Μια «πολιτική» εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των πολιτικών οργανώσεων, μια «πολιτική» που επιδιώκει να προλάβει τις ριζοσπαστικές κοινωνικές διεργασίες, να τις χειραγωγήσει και εκφυλίσει, ακόμα και να τις ελέγξει όσο είναι δυνατόν…».
Σε ένα μικρό κείμενό μας, «Οι σχεδιασμοί» επισημαίναμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα συμβούν. Αξίζει τον κόπο να παραθέσουμε ένα απόσπασμα και ας κρίνουν οι αναγνώστες την επαλήθευσή του από σημερινά γεγονότα:
«Έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Οι σχεδιασμοί αυτοί θα προκαλέσουν εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις. Τα επιτελεία του κεφαλαίου και του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις καταστάσεις και να σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα.
Για να αλώσουν την ελληνική κοινωνία πρέπει να επιτευχθούν δύο κεντρικοί στόχοι:
α). Να αλωθούν οι αγωνιστικές παραδόσεις και κατακτήσεις ενός λαού, συνακόλουθα οι ιστορικοί (πολιτικοί και οργανωτικοί) εκφραστές αυτών των παραδόσεων και κατακτήσεων: Η Αριστερά στο σύνολό της.
β). Να δημιουργηθούν διχαστικοί πολιτικοί πόλοι, «σκιάχτρα» και να αναζωπυρωθούν ψυχροπολεμικές, εμφυλιακές καταστάσεις: Αντικομουνισμός και «εθνικοφροσύνη»
Σε μια εποχή που οι ήττες και οι προδοσίες της «αριστεράς» έχουν ενσωματώσει στο καθεστώς το σύνολο σχεδόν των πολιτικών της υποκειμένων και ταυτόχρονα υπονομεύεται η εθνική υπόσταση των λαών, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις της «κατασκευής» διχαστικών πόλων και «εθνικοφροσύνης».
Πάνω σε αυτή τη στρατηγική κινούνται και τα νέα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Τα εικονικά διχαστικά δίπολα: «Εθνικισμός»- «αντιεθνικισμός», «ρατσισμός-αντιρατσισμός» κ.λπ΄.
Πάνω σε αυτούς τους στόχους κινείται το πολυπλόκαμο και πολυεδρικό δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών και προβοκατόρων.
Από τη μια, δηλαδή, να αποσαθρωθούν οι αγωνιστικοί ιστοί, να διαβρωθεί η Αριστερά και να ισοπεδωθούν οι κατακτήσεις της (ιδεολογικές και πολιτικές) ΚΑΙ από την άλλη να κατασκευαστούν «ακροδεξιά» σκιάχτρα και να αναβιώσει η «εθνικοφροσύνη»: δυνάμεις πάντα υποταγμένες, εξαρτημένες και υποκινούμενες από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες: Από το δεξιό παρακράτος παλιά, από το νεοταξικό, «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος σήμερα. Τόσο, βεβαίως, το παλιό παρακράτος, όσο και το σημερινό πάντα είχαν τον ίδιο «νταβά»: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες του διεθνούς κεφαλαίου.
Οι καθεστωτικές "εστίες" μόλυνσης της «αριστεράς» είναι οι διάφορες παραλλαγές και «οργανώσεις» της νεοταξικής «αριστεράς» και της «προοδευτικότητας».
Οι καθεστωτικές «εστίες» της «εθνικοφροσύνης» είναι όλος ο συρφετός των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων που το παρακράτος τον διατηρούσε στην κατάψυξη: Ναζιστές, μεταξικοί, χουντικοί, βασιλικοί και δεν συμμαζεύεται.
Οι δύο αυτές καθεστωτικές «εστίες» λειτουργούν σαν δίδυμοι αδελφοί, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι το νεοταξικό προβοκατόρικο πινγκ-πονγκ.
Η μία εστία διαβρώνει την Αριστερά εκ των έσω ή άλλη εκ των Έξω: Με τις εθνικιστικές «αριστερές» μεταμφιέσεις της για τον εγκλωβισμό της απογοήτευσης και την αντικομουνιστική της χειραγώγηση
Είναι η νεοταξική «αριστερά» και τα προβοκατόρικα «κέντρα» της («Ιοί» και Σία) που ενίσχυσαν πολιτικά, κατασκεύασαν τους «εθνικόφρονες» μπαμπούλες και τους δίνουν «άλλοθι».
Και είναι αυτά τα παρωχημένα υπολείμματα που παρέχουν το «άλλοθι» στον καθεστωτικό «αντιεθνικισμό»
Τέλος είναι οι προπαγανδιστικοί καθεστωτικοί μηχανισμοί του συστήματος (ΜΜΕ) που τους προβάλλουν αχαλίνωτα και παίζουν πάνω στις τρομοκρατικές πράξεις των κουκουλοφόρων: συμμορίες που έχουν τον ίδιο «νονό» και τον ίδιο σκηνοθέτη.
Πάνω σε όλα αυτά έχει στηθεί ένα εφιαλτικό δίκτυο προβοκατόρων: από μέλη των ποικίλων και πολύχρωμων ομάδων μέχρι δημοσιογράφους παντός καιρού…».
Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε μαζεμένα ΕΔΩ:
Σήμερα τα βιώνουμε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ…
Το γιατί; Το αναλύουμε στο προηγούμενο κείμενο:
«Νέο δολοφονικό επεισόδιο στη σκηνοθεσία των αιματηρών διχασμών»
Από resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger