Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση κατά Καμμένου στο Κερατσίνι

ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Επίθεση από ομάδα διαδηλωτών δέχθηκε ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, στο Κερατσίνι.

Πηγή φωτογραφίας: Star
Πηγή φωτογραφίας: Star
Ο Πάνος Καμμένος, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου δύο τετραγώνων από το σημείο της δολοφονίας έγινε αντιληπτός από διαδηλωτές, οι οποίοι, φωνάζοντας συνθήματα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.
Κάποιοι εξ΄αυτών έσπασαν τον κλοιό της προστασίας και παρά παρά την προστασία που είχε από δύο άτομα της φρουράς ο αρχηγός των ΑΝΕΛ πέτυχαν να τον πλησιάσουν και να του καταφέρουν γροθιές στο πρόσωπο.
Τη στιγμή του επεισοδίου εμφανίστηκε με μοτοσικλέτα ένα ακόμη μέλος της φρουράς του, το οποίο και φυγάδευσε τον κ. Καμμένο.
Ο Π. Καμμένος μετέβη αργότερα σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα σε αξονική τομογραφία
Την επίθεση στον Πάνο Καμμένο καταδίκασε η κυβέρνηση, καθώς και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Η ΝΔ καταδίκασε με ανακοίνωσή της την επίθεση, την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη. «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους», επισημαίνει.
Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την επίθεση κατά του Πάνου Καμένου, αλλά κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος αναφέρεται:
«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger