Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Φουλάρει για τον Ντακόλ η ΑΕΚ

Φουλάρει για τον Ντακόλ η ΑΕΚ
Έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Αλεξάντερ Ντακόλ είναι η ΑΕΚ, η οποία φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Αμπαλαγέ Φαγέ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν το κενό που υπήρχε στην αμυντική τους γραμμή με την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση της επίθεσης.

Ο Ντακόλ φέρεται μέχρι στιγμής να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος όμως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και υπάρχει η αισιοδοξία πως τελικά θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Αμπαλαγέ Φαγέ. Ο 19χρονος παίκτης αρέσει στους ιθύνοντες της Ένωσης, οι οποίοι θεωρούν πως αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία έχει μπει και το θέμα της μετεγγραφής του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο 25χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger