Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τραυματίες στη Χαλκιδική

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡΝΑΙΑΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Eνταση κι επεισόδια χθες στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής για την επένδυση χρυσού στις Σκουριές. Περίπου 200 άτομα, που είχαν μεταβεί νωρίς το πρωί στα δικαστήρια Πολυγύρου, διαμαρτυρήθηκαν για την προφυλάκιση την περασμένη εβδομάδα ακόμη δύο ατόμων για την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές, τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου.
Οι συνήγοροί τους υπέβαλαν χθες αίτημα για την αποφυλάκισή τους και κάτοικοι από την Ιερισσό έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στη συνέχεια περίπου 100 από τους συγκεντρωμένους κατευθύνθηκαν στην Αρναία, όπου έξω από το δημαρχείο φώναξαν συνθήματα κατά της επένδυσης, ενώ στο Παλαιοχώρι είχαν συνάντηση με 100 εργαζόμενους στα μεταλλεία. Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές και ένα άτομο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν και διέλυσαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να αποφευχθούν μεγαλύτερης έντασης επεισόδια.

Η κατάσταση εκτονώθηκε νωρίς το απόγευμα, ωστόσο, κάτοικοι της Ιερισσού επέστρεψαν στα οδοφράγματα και κρατούν αποκλεισμένη κατά διαστήματα την περιοχή. Ωστόσο, υπήρξε τραυματισμός του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, Αστ. Βαρκάρη. Ο αστυνομικός διοικητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου καθώς έχει θλάση στον αυχένα και κάκωση στο γόνατο, ενώ ανέφερε ήπια ζάλη και απώλεια μνήμης των γεγονότων του τραυματισμού του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και σε λίγες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Υπήρξε, επίσης, ένας εργαζόμενος στα μεταλλεία ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

KARADAYI!

Οι σημερινές εξελίξεις που θα καθηλώσουν!

- See more at: http://www.athensbars.gr/media/oi-simerines-exelixeis-poy-tha-kathilosoyn-16#sthash.ee7SVenj.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger