Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Πριν από 179 χρόνια οι νενέκοι και οι λογιστές φυλάκισαν τον Γέρο του Μωριά. Aυτός όμως έλεγε ότι «οι Έλληνες ακόμα και στους Θεούς όρθιοι μιλάνε».
Έτσι θα αναταχθεί η Ελλάδα όπως έδειξε ο Κολοκοτρώνης


«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί.
Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή.
Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί»
Περικλής Γιαννόπουλος
Μεγαλύτερη ήττα δεν είναι άλλη από την παρακμή. Η παρακμή φέρνει το προσκύνημα και την υπηρέτηση κάθε εχθρού είτε είναι αυτός εσωτερικός, είτε είναι εξωτερικός. Το προσκύνημα φέρνει ανελευθερία και συνιστά δουλία. Αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη ατιμασία για το Ελληνικό Έθνος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.
Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν συνεδριάζουν για να ξανακάνουν πάλι υπερήφανη την Ελλάδα και τον λαό. Ψάχνουν κούφιες λέξεις για να μας πείσουν ότι θέλουν να σώσουν την αξιοπρέπειά μας θυσιάζοντας πολλά και περισώζοντας ελάχιστα.
Το ερώτημα δεν είναι εάν ο μεταβατικός πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμοςθα απειλήσει με παραίτηση τους πολιτικούς αρχηγούς. Το ερώτημα είναι σαφές: Μπορεί να αντιτάξει επιχειρήματα με αντίλογο και αντιστασιακό χαρακτήρα στα κοράκια της Ευρώπης ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Από την εποχή της κυβέρνησης του κ. Κώστα Σημίτηαναλωθήκαμε στην μαλθακότητα και την τρυφηλότητα. Όταν το παραδέχθηκε ένας βουλευτής και πρώην υπουργός από το βήμα της Βουλής κάποιοι δήθεν «προοδευτικοί» βγήκαν να το σχολιάσουν διότι με πλάκα πήγαν να δικαιολογήσουν την αγραμματοσύνη τους.
Η μαλθακότητα και η τρυφηλότητα έγιναν καθημερινότητα και ρουτίνα για όσους δέχθηκαν αψήφιστα τα τηλεοπτικά σκουπίδια, τις καλλίγραμμες γλάστρες, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger