Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SKOPELOSNEWS

ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ SKOPELOSNEWS ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ!


ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Το επεισοδιακό ταξίδι του Βαγγέλη Βενιζέλου για Σκιάθο από την Σκόπελο χθες το πρωί τι έγινε στο “Σκιάθος express”!grand_suiteΠροξενεί εντύπωση το γεγονός ότι λίγοι γνωρίζουν πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Βαγγέλης Βενιζέλος ταξίδεψε χθες το πρωΐ 11.30 από την Σκόπελο στην Σκιάθο (αφ. Θέση “Γλώσσα”) με το “Σκιάθος express” όπου βρισκόταν και ο πρωθυπουργός. Παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ώρες ήταν πάλι μαζί.
Τις ντροπιαστικές εικόνες από την εμφάνιση του πρωθυπουργού και της κουστωδίας του στην Σκιάθο τις είδαμε χθες εδώ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ!
Ουδείς όμως αναφέρθηκε στο ταξίδι του αναπληρωτή πρωθυπουργού αλλά και στα οξύμωρα που συνέβησαν στην πρώτη θέση του “Σκιάθος express”, λίγο μετά το δελτίο ειδήσεων με τις αναφορές στην παγκόσμια και την Ελληνική οικονομία.
Η αλήθεια είναι πως ο αντιπρόεδρος, δεν επέσυρε την μήνι των επιβατών όταν εμφανίστηκε. Μάλιστα κάποιοι τον χαιρέτησαν ενώ ακούστηκαν και απαράδεκτες νουθεσίες τύπου: “Κλείσε τους Παπανδρέου στην φυλακή για να κυβερνήσεις 20 χρόνια”!!
Ο αντιπρόεδρος δεν έδωσε σημασία (ίσως και να μην άκουσε) πολλές από τις αντιδράσεις των επιβατών που όμως παρέμειναν σε πολιτισμένα επίπεδα, ενδεικτικό της εικόνας που ακόμα διατηρεί ο ΒΒ στην κοινωνία.
Αυτό που ακολούθησε όμως, ήταν από τα άγραφα. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και οι επιβάτες έβλεπαν το ενημερωτικό δελτίο που έδειχνε την ανάκαμψη τωνΕυρωπαϊκών χρηματιστηρίων και τον καταποντισμό του Ελληνικού. Μόλις το ρεπορτάζ τελείωσε, λες και ένα αόρατο χέρι ενεργοποίησε το συλλογικό ασυνείδητο των συνεπιβατών στην πρώτη θέση και αμέσως άρχισαν τα “όργανα”:
“Να πως μας καταντήσατε”, “Είσαι περήφανος γι’ αυτά που βλέπεις” ήταν κάποια από τα ελαφρά κοντραρίσματα.
Στο παρασκήνιο όμως ακούγονταν πολύ χειρότερα για τον αντιπρόεδρο, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός και προβληματισμένος. Μιλάμε για ακραίες κραυγές που δεν θα τις αναπαράγουμε και έκαναν τον συνήθως ομιλητικό και αυθόρμητο πολιτικό να μην απαντήσει και να περιμένει το τέλος του ταξιδιού.
Ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρέθηκε αντιμέτωπος με την δυσφορία της κοινωνίας, αν και δεν υπέπεσε σε λανθασμένες αντιδράσεις όπως αυτή στην προβοκάτσια του “καφέ” κατά την διάρκεια της εσωκομματικής αναμέτρησης με τον νυν πρωθυπουργό.
…που να έρθει και το Φθινόπωρο.
(φωτό: Το ξενοδοχείο που διαμένει ο πρωθυπουργός στην Σκιάθο)
http://olympia.gr/

Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και εξελίξεις που δεν τα φανταζόμαστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη προσπάθειά της να έλθει γρήγορα στη παγκόσμια εξουσία, οργιάζει. Σκηνές Όργουελ περιμένουν την ανθρωπότητα!!! Βιάζονται να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία, εγκαθιδρύοντας τη παγκόσμια Δικτατορία τους. Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί και παρασκηνιακοί τρομοκράτες», Αλ Κάιντα κ.λ.π. Τι χώρα είναι η Νορβηγία, και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;

Η Νορβηγία είναι κράτος της Βόρειας Ευρώπης, δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει πολίτευμα συνταγματικής μοναρχίας, και Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Κράτος της....
Σκανδιναβικής χερσονήσου, με χιλιάδες χιλιόμετρα μήκος συνόρων με τη Σουηδία. Βρέχεται από το βόρειο παγωμένο ωκεανό στα βόρεια, και από τη βόρειο θάλασσα στα δυτικά και νότια.
Συνορεύει με τη Ρωσία, Φιλανδία, και Σουηδία. Έχει πληθυσμό 5 εκ. κατοίκων μαζί με τους μετανάστες. Πρωτεύουσα είναι το Όσλο. Πρόγονοι ιστορικά οι VIKINGS.
Στην Α.Ο.Ζ. της Νορβηγίας, μέσα στη βόρειο θάλασσα, Δυτικά και Νότια, ανεκαλύφθησαν μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων, τις οποίες η χώρα αυτή έσπευσε να εκμεταλλευθεί, με ποσοστά 100% υπέρ του Νορβηγικού δημοσίου. Δεν έδωσε σε ξένους «επενδυτές» μερίδιο-ποσοστά.
Έκτοτε η χώρα αυτή ευημερεί, έχει πανίσχυρη οικονομία και απέκτησε μεγάλη τεχνολογία στην εξόρυξη υδρογονανθράκων σε μεγάλα βάθη ωκεανού. Είναι τόσο πλούσια, που κάθε παιδί που γεννιέται, προικίζεται από το κράτος με 200.000 Ευρώ προίκα.
Το πλούτο της Νορβηγίας εζήλωσαν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και εδώ ακριβώς αρχίζει το δράμα της.
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα, δεν ενοχλεί κανένα, και σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας, στην ευημερία του Λαού, και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με τη λεγόμενη «ανακατανομή του εισοδήματος» και πλούτου, στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα ή πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στο Νορβηγικό λαό. Σε αντίθεση με εμάς, όπου οι πολιτικοί και άλλα λαμόγια, λήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας, αγγίζουν τα 2 τρις Ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές, ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές το χρέος της Ελλάδας!!!
Από το περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδος, περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με τη δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης και εμπορίας του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Φαίνεται δεν εγνώριζαν ότι εμείς είμαστε προτεκτοράτο και αποικία των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.
Ήλθε η κυρία ΚΛΙΝΤΟΝ εδώ, -σαν εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- και μας πρότεινε ποσοστά 80%-20% δηλαδή για κάθε 100 βαρέλια, τα 80 θα παίρνουν οι πετρελαϊκές εταιρείες της παγκόσμιας δικτατορίας, και μόνο 20 βαρέλια εμείς. Συμβάσεις προτεκτοράτου!!!
Πέρα από όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει τη τεχνογνωσία και τεχνολογία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία. Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι οι Η.Π.Α. σε συνεργασία με το Καναδά.

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ;

Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους Κοσμοκράτορες, στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού χάρτη, και κυρίως στη διαμόρφωσή του στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι η Νορβηγία!!! Γιαυτό έβαλαν ένα παλαβό φανατικό Σιωνιστή Μασώνο να χτυπήσει, δολοφονώντας αθώα θύματα, και έτσι να σκορπίσει το φόβο και τρόμο, καθάπασαν την επικράτεια.
Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο-αγορές», αλλά μπορεί και να τις διαλύσει!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη τη «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της, τη τεχνολογία της, και την εργατικότητά της!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας, η επερχόμενη παγκόσμια τάξη, δίνει μια προειδοποίηση στη παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη, να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή!!!
Ο στόχος είναι: Ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε,(μεταλλαγμένα-CODEX ALIMENTARIUS) για να θρέψουμε το πληθυσμό του πλανήτη, όπως εμείς θέλουμε.

ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΜΜΕ!!!

Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα τους, δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν και να το δημοσιεύσουν για να ξυπνήσει η ανθρωπότητα!!!
Εδώ μπορούμε να τους βοηθήσουμε εμείς οι Έλληνες, που τολμούμε, ας μας δώσουν ότι πληροφορίες έχουν στη διάθεσή των, και εμείς που δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα, αδιαφορώντας για τη Ν.Τ.Π. και τη δικτατορία της, ενημερώνοντας τους Λαούς της Γης, για το τι συμφορά μας αναμένει!!! Τι θα μας κάνουν; Το πολύ-πολύ να μας δολοφονήσουν, έτσι θα μας κάνουν ήρωες.
Είναι η μόνη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε στους Νορβηγούς. Η βοήθεια της ελεύθερης φωνής.
Σε αυτούς τους αγώνες εμείς οι Έλληνες είμαστε ειδικευμένοι!!!
Ας δείξουμε στους Νορβηγούς το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας!!!
Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των ΜΜΕ της Ρωσίας, γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια.
Συμβουλή προς τη Κυβέρνηση της Νορβηγίας.
Φυλαχτείτε από τους Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της παγκόσμιας δικτατορίας, τα θέλουν όλα δικά τους. Είναι οι παγκόσμιοι Τρομοκράτες!!!
Είναι τα αρπακτικά του πλανήτη!!!
Θέλουν να σας πάρουν το πλούτο σας!!!
Μην ενδώσετε. Εάν υποταχθείτε, θα καταντήσετε σαν εμάς!
Μη πέσετε τόσο χαμηλά, σαν τους αφελείς και αχυράνθρωπους Έλληνες πολιτικούς.

ant.grypaios@gmail.com

ΔΙΠΛΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ SKIATHOS EXPRESS ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΟ ΑΛΚΥΟΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLYING DOLPHIN ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 10

Αυξημένη η κίνηση σήμερα! Φεύγουν και οι τελευταίοι...

Με σύμμαχο τον καιρό αναχωρούν και οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου ενόψει και του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση, ιδιαίτερα στo λιμάνι, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στό σταθμό τού ΚΤΕΛ.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ γενικώτερα  από σήμερα τίθενται σε ισχύ αυξημένα μέτρα στους βασικούς οδικούς άξονες.

ΔΙΠΛΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ SKIATHOS EXPRESS ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΟ ΑΛΚΥΟΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLYING DOLPHIN ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 10 
http://voliotaki.blogspot.com/ 

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Καλομοίρας!

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Καλομοίρας!

Η Καλομοίρα μεγάλωσε! Έγινε γυναίκα και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό πιο σέξι από ποτέ! Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο μαγιό πόζαρε όλο σκέρτσο και νάζι για το Nitro. Απολαύστε την Καλομοίρα που επέστρεψε δριμύτερη!

Τι δουλειά είχε η Περδικέα στην δίωξη πριν από τρεις μέρες; (nasos blog)

Τι δουλειά είχε η Περδικέα στην δίωξη πριν από τρεις μέρες; (nasos blog)


Είναι από τις συναδέλφους που εκτιμώ πραγματικά στον χώρο μας μια και είναι, εκτός από καλλονή, αυθεντική, ντόμπρα και μαγκάκι, στοιχεία που δύσκολα συναντά κανείς πια. Τις τελευταίες εβδομάδες η Μαρία ταλαιπωρείται από έναν, επιτήδειο να τον πω, καψούρη να τον πω, κολλημένο να τον πω, ο οποίος σπάει συνεχώς τους κωδικούς των emails της εισβάλλοντας στα προσωπικά της δεδομένα. Αρχικά η Περδικέα... Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog

Ποιος τράβηξε αυτή τη φωτογραφία πριν λίγη ώρα;

Ποιος τράβηξε αυτή τη φωτογραφία πριν λίγη ώρα;

Γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στην Λευκάδα και πριν από λίγο τράβηξε την εν λόγω φωτογραφία, που απεικονίζει το άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση! Ο… Νίκος Αλιάγας συνεχίζει τις διακοπές του με την παρέα του στο μαγευτικό νησί και συνεχώς μας ενημερώνει πού βρίσκεται μέσω του twitter του!

Ποια τραγουδίστρια αγόρασε προφυλακτικά στην 16χρονη κόρη της;

Ποια τραγουδίστρια αγόρασε προφυλακτικά στην 16χρονη κόρη της;

Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε πώς πήρε στην 16χρονη κόρη της προφυλακτικά! Σε ηλικία 5 ετών ήταν ήδη η σταρ παιδικού γκρουπ. Στα 15 της έγινε μάνα και έξι χρόνια αργότερα ήταν χωρισμένη και με ένα παιδί. Σήμερα, η κόρη της Άννι είναι 16 ετών. Που σημαίνει ότι στην ηλικία που είναι σήμερα το παιδί της, η… Τάμτα είχε ήδη παιδί. Πώς θα ένιωθε εάν η κόρη της, της ανακοίνωνε ότι είναι έγκυος; «Θα τρελαινόμουν! Αλλά δεν έχω κανένα λόγο να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Η Αννι αφενός ξέρει πολύ καλά την ιστορία μου, αφετέρου νομίζω πως στις μέρες μας δεν γίνονται εύκολα τέτοια πράγματα. Τα έκανα εγώ σε άλλη χώρα και σε διαφορετικές συνθήκες. Βέβαια, δεν έχουμε καθόλου ταμπού με αυτό το θέμα. Της μίλησα για πρώτη φορά στα 13 της γιατί είναι πολύ σημαντικό να μιλάς για αυτά τα πράγματα. Ακόμα και προφυλακτικά της έχω αγοράσει και για να ξέρει τι πρέπει να κάνει και για να νιώθει άνετα να μου μιλήσει για τέτοια θέματα. Της είπα: Να τα έχεις… κι αν κάποιος τα χρειαστεί, ας υπάρχουν…» δήλωσε στο Instyle.

Ποια διάσημη ηθοποιός ξέχασε να φορέσει σουτιέν;έχουμε και τέτοια  Δες φωτογραφίες...

  Αν ήταν καινούργια στο παιχνίδι της δημοσιότητας, μία τέτοια κίνηση ίσως και να ήταν αποδεκτή και θα μπορούσε να συγχωρεθεί. Αλλά όταν είσαι ένας ''βετεράνος'' στη βιομηχανία αυτή, όπως είναι η διάσημη ηθοποιός Lindsay Lohan, που εμφανίστηκε χωρίς σουτιές και φορώντας απλά ένα μαύρο, κολλητό μπλουζάκι, ξέρεις ότι τα φωτογραφικά φλας θα πάρουν φωτιά.

  Καθώς λοιπόν, η 25χρονη Lindsay κατέφθασε για δείπνο στο Mr Chow του Μπέβερλι Χιλς, οι φωτογράφοι άρχισαν να την απαθανατίζουν κι εκείνη προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και τα μαύρα της γυαλιά...

  Δες φωτογραφίες στο Tlife.gr

  ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?


  ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ  ΔΏΣΑΤΕ  ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ .ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟ ΚΑΘΙΣΜΆΤΩΝ ΕΝΩ ΉΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 13 ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ Η ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


  ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΌΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ...

  ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ


  ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΤΟ SKOPELOSNEWS.GR KAI ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ

  Αστυνομικός έβρισε συναδέλφους για δύο προσαγωγές

  ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

  Είναι ο δεύτερος αξιωματικός της αστυνομίας που σε διάστημα λίγων ωρών τίθεται σε διαθεσιμότητα για παραβατική συμπεριφορά...

  Μετά τον αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα της Λευκάδας και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για εμπλοκή σε ληστεία ακολουθεί και δεύτερος αξιωματικός.

  Αυτή τη φορά, ο υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας επενέβη και παρεμπόδισε το έργο συναδέλφων του, κατά τη διάρκεια προσαγωγής δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

  Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες την Τετάρτη, οι αστυνομικοί του τμήματος συνέλαβαν ένα μεθυσμένο οδηγό και τον συνοδηγό του στην περιοχή Πόρτο Χέλι. Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν τον αστυνομικό έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη ενώ ο οδηγός κατηγορείται ότι αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

  Ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ιστορίας μας, πήρε τους δύο προσαγόμενους με το αυτοκίνητό του από το αστυνομικό τμήμα και αφού επέστρεψε μαζί τους ύστερα από μιάμιση ώρα περίπου, εξύβρισε τους συναδέλφους του που τους είχαν προσαγάγει.

  Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να του υποβληθεί όλο το προανακριτικό υλικό, προκειμένου να ενημερωθεί και να αξιολογήσει τη συμπεριφορά του αξιωματικού, από ποινικής πλευράς.

  Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσημότητα. Όσον αφορά τον οδηγό, σε βάρος του, εκτός από το προστίμο για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης, σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και εξύβριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

  Αντιδράσεις για τον αυξημένο ΦΠΑ στην Σκόπελο τι θα κάνουμε?

  Αντιδράσεις για τον αυξημένο ΦΠΑ
  Στο πόδι οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης στο Βόλο και την ευρύτερη περιοχή. Αντιδρούν έντονα για την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις διαρκείας εάν και εφόσον η κυβέρνηση δεν υπαναχωρήσει στους σχεδιασμούς της που έχουν ορίζοντα υλοποίησης από 1ης του Σεπτέμβρη.
   
  ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
   
  Η «εύκολη λύση» της αύξησης του ΦΠΑ για να εξευρεθούν πόροι ακολουθήθηκε και πέρυσι από την κυβέρνηση, ωστόσο τα έσοδα από τον ΦΠΑ ήταν αυξημένα μόλις κατά 1,7% παρά τους κατά πολύ υψηλότερους συντελεστές. Αντί αυτό να γίνει μάθημα η κυβέρνηση αποφασίζει και πάλι να αυξήσει από το Σεπτέμβριο το ΦΠΑ στα είδη εστίασης από το 13% στο 23%, μια αύξηση η οποία θα έχει τεράστιες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, τον τουρισμό, τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την απασχόληση. Χιλιάδες θα είναι τα νέα λουκέτα και η ανεργία θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, ενώ τα δημόσια έσοδα αντί να αυξηθούν θα μειωθούν ακόμη περισσότερο» σημειώνει ο Απόστολος Αθανασός,  πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης και Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας.
  Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης ειδικά για περιοχές όπως είναι η Μαγνησία που στηρίζουν την οικονομία τους στον τουρισμό οι συνέπειες θα είναι ακόμη πιο τραγικές. Η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23% θα έχει καταστροφικές οικονομικές αλλά και κοινωνικές επιπτώσεις.
  Εκτιμούν ότι θα είναι καταστροφική για τον κλάδο της εστίασης με σοβαρότατες επιπτώσεις στο σύνολο της τοπικής οικονομίας και θα επιφέρει νέο βαρύτατο πλήγμα στον Τουρισμό και σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Μαγνησίας.
  Παράλληλα θα στερήσει από τους συμπολίτες μας ακόμη και τις τελευταίες δυνατότητες διασκέδασης, θα αυξήσει τα λουκέτα και θα τροφοδοτήσει την έκρηξη της ανεργίας, αφού θα απειληθούν άμεσα χιλιάδες θέσεις εργασίας.
  Επίσης θα ενισχύσει την παραοικονομία και τη φοροδιαφυγή και θα αυξήσει το κόστος στον τελικό καταναλωτή και θα θέσει εκτός ανταγωνιστικότητας την χώρα μας έναντι άλλων τουριστικών προορισμών.
  Οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης πάντως έχουν ένα ακόμη άσσο στο μανίκι τους που δικαιώνει εν πολλοίς τις απόψεις τους και αφορά στα συγκριτικά στοιχεία με το τι ισχύει όσον αφορά στους συντελεστές εστίασης ΦΠΑ σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου ισχύουν τα εξής:
   
   
   
   
  Χώρα
  Συντελεστής ΦΠΑ Εστίασης
  Γαλλία
  5,5%
  Τουρκία
  8%
  Κύπρος
  8%
  Ισπανία
  8%
  Ιταλία
  10%
  Πορτογαλία
  13%
  Ελλάδα
  23% (από 01.09.2011)
   
   
   
  «Τα φορολογικά έσοδα όχι μόνο δεν θα αυξηθούν, αλλά θα μειωθούν κατακόρυφα. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες αυξήσεις του ΦΠΑ ο κλάδος τις απορρόφησε όλες μειώνοντας κατά πολύ τα κέρδη του, οδηγώντας πάνω από 40.000 επιχειρήσεις να κλείσουν την χρήση του 2010 ζημιογόνα καθώς και πάνω από 3.500 επιχειρήσεις σε παύση εργασιών. Εκτιμούμε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει όχι μόνο να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή της για αύξηση του ΦΠΑ στο χώρο της εστίασης, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσει σε μια πολιτική χαμηλού ΦΠΑ σε ολόκληρο τον τουριστικό χώρο της οικονομίας, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις άλλες τουριστικά ανταγωνιστικές χώρες, που έχουν χαμηλότερο ΦΠΑ στην εστίαση» καταλήγει ο κ. Αθανασός σε μία ανακοίνωση που ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο των έντονων αντιδράσεων που θα ακολουθήσουν.
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΌ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

  Μηχανική βλάβη σε “ιπτάμενο δελφίνι” από Σκιάθο γιά Βόλο

  H Λιμενική Αρχή Σκιάθου, έλαβε σήμα χθες από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XV» Ν.Π. 8036, το οποίο είχε αποπλεύσει στις 18:10 το απόγευμα προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από  Σκιάθο για  Βόλο, για ύπαρξη μηχανικής βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή.

  Το Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XV» επέστρεψε αυτοδύναμα στις 18:50 στο λιμένα Σκιάθου, όπου αποβίβασε τους 76 επιβάτες του.

  Από την  Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του  πλοίου, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων.

  Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

  Συνολικές προβολές σελίδας

  Αρχειοθήκη ιστολογίου