Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «SPEEDRUNNER III»

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «SPEEDRUNNER III»


Με αρκετή ώρα καθυστέρησης εκτελέστηκε το σημερινό δρομολόγιο του «SPEEDRUNNER III» καθώς την ώρα που έπλεε σε περιοχή 3,5 ναυτικών μιλίων από την έξοδο του λιμένα του Πειραιά σημειώθηκε εμπλοκή ξένου αντικειμένου σε κάποιο «jet».

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο «Τήνος – Μύκονος», με 97 επιβάτες και 28 άτομα πλήρωμα και είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά στις 07:40 π.μ.

Πραγματοποιήθηκαν κινήσεις απεμπλοκής και στις 08:25 π.μ., συνέχισε το ταξίδι του.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ...

ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ BLOGS
Ο Πάγκαλος το έχει βάλει στοίχημα. Έτσι κακεντρεχής όπως είναι θέλει πάση θυσία πριν αποχωρήσει να έχει προετοιμάσει το νομοθετικό περιτύλιγμα της ονομαστικοποίησης των blogs. Σύμμαχός του δεν υπάρχει κανένας. Φανερά τουλάχιστον. Ακόμα και ο...
Ραγκούσης έχει διαπιστώσει ότι τεχνικά δεν μπορεί να υπάρξει "υπεύθυνος" χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί αυτός από τη μητρική Google. Ο Πάγκαλος ως στόχο κατά κύριο λόγο έχει την προστασία της συζύγου του, η οποία θα τον αντικαταστήσει στην Περιφέρεια Αττικής, εάν ο ίδιος αποφασίσει να μην είναι και πάλι υποψήφιος. Προετοιμάζει από τώρα το έδαφος. Και θέλει συγκεκριμένα ονόματα. Αρτέμης Μάτσας δηλαδή...
http://fimotro.blogspot.com 

Το ικρίωμα των υδάτων

Ας είναι αναστάσιμο το σημερινό φύλλο. Στον ταπεινό καθημερινό βίο αβίωτο των σημερινών ανθρώπων ο γολγοθάς είναι διαρκείας. Η αναμενόμενη ανάσταση αργεί. Γράφω Μ. Πέμπτη. Κι όταν θα διαβάζομαι, σύντροφοι, ίσως γύρω να μυρίζει η τσίκνα απ’ τ’ αρνί όπου υπάρχει για να ψηθεί.
Ανάμεσα σε σφαγμένους άλλωστε γυρίζει ο οβελίας. Είναι η κουλτούρα του της σύναξης, της άνοιξης, του κοινού τραπεζιού που......
σώζει την ανάσταση εντός κι εκτός μας. Δεν είναι όμως ξόρκι στο Γολγοθά.
Θα μείνω στα καρφιά της «ειδησεογραφίας». Το ψωμί μου έβγαλα 35 χρόνια έτσι. Τα λόγια της ποίησης σήμερα είναι βαριά. Ασήκωτα. Γίνονται προσωπικά και συλλογικά χιλιάδες χρόνια τώρα. Κι όμως, τόσο με κάλλος διατυπωμένα που κι ο πιο μακρινός απ’ τα γράμματα δεν τα πειράζει. Τα λέει μέσα του ως έχουν: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας»…

Μπορεί το νερό να γίνει ικρίωμα και πάνω του να πεθάνει η γη κι οι άνθρωποι; Ναι, απαντάει η στυγνή είδηση. Στη μαρτυρική Ιαπωνία του τσουνάμι και του σεισμού, του λιμού, του λοιμού και του καταποντισμού, όπως μάθαμε τον ορισμό του πολέμου στη νομική σχολή, χύνουν στη θάλασσα χιλιάδες τόνους ραδιενεργού ύδατος.
Το περίσσευμα του κακού των ανθρώπινων έργων, του κέρδους. Κι έτσι γίνεται ικρίωμα ο ωκεανός και λόφος για σταυρωμένους ακόμα κι αγέννητους. Γιατί πώς να σταματήσεις το κύμα, την κίνηση των νερών…
Δεν την αντέχω αυτήν την είδηση. Καθώς συνοδεύεται από δυο σχετικές που θα χαθούν στη δίνη των ημερών και τα πάθη των ανθρώπων. Η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να ενισχύσει την «ΤΕΠΚΟ», την εταιρεία που σκόρπισε τη ραδιενέργεια στον πλανήτη!…

Κι ύστερα ήρθε καπάκι ο ΟΟΣΑ και ανήγγειλε υπερηφάνως ότι η καταστροφή, ο Γολγοθάς της Φουκουσίμα, είναι η «ευκαιρία» της ιαπωνικής οικονομίας να ανακάμψει εντός του 2011!… Το πρόγραμμα της ανοικοδόμησης το υπολόγισε σε 208 δισ. δολάρια, οπότε το ιαπωνικό και διεθνές μεγάλο κεφάλαιο κι η μαφία της γιαγκούζα από δίπλα, τρίβουν τα χέρια τους.

Τέτοιο φτύσιμο σε τάφους δεν είναι νέο για την οικονομία των ιμπεριαλιστών. Είναι ο διαρκής τους πόλεμος. Οι… θεοί του χρήματος κρεμάνε στα νερά το μολυσμένο κόσμο τους και μας μετατρέπουν σε ανθρωποφάγους.
Τούτη εδώ η άνοιξη μυρίζει φαρμάκι, φορμόλη, καμένη γη κι ανθρώπους ολόγυρα ζεματισμένους απ’ τη φτώχεια, τους πολέμους, τα εγκλήματα. Κι όμως, αν λίγο ανοίξει τις κλειστές της θύρες η καρδιά, οι ευωδίες της ζωής, τα έργα, τα μυρωδικά των ιδρωμένων της δουλειάς εφορμούν κι ανασταίνουν το ίδιο το νόημα της θάλασσας.

Είναι οι πλυμένοι απ’ την ιδιοτέλεια άνθρωποι που καθαρίζουν τα νερά. Οταν η άνοιξη της συνείδησης εφορμά, τότε μόνον το τσουνάμι των αλλαγών λιγοστεύει τους τάφους τους αναίτιους, τους πρόωρους, τους άδικα ανοιγμένους…

Λιάνα Κανέλλη

rizospastis.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2 

Διαδικτυακός πόλεμος για προκρατήσεις

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό φέτος, κάνοντας τους παράγοντες να ευελπιστούν σε ανάκαμψη. Αύξηση τουριστικής κίνησης κατά 50% στη Ρόδο. Φτηνός προορισμός η χώρα μέσω διαδικτύου. Αεροπορικές συνδέσεις με περισσότερους διεθνείς αερολιμένες φέτος. Το αρνητικό κλίμα της προηγούμενης χρονιάς φαίνεται πως...
αντιστρέφεται, καθώς ήδη από τα πρώτα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου καταγράφεται αύξηση της ταξιδιωτικής δαπάνης 6%, με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα 300 εκατ. ευρώ από 290 εκατ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα πέρσι.

Ήδη τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν αρχίσει να εκτελούν τουριστικά πακέτα προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες να αρχίζουν τη λειτουργία τους αρκετές μέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στη Ρόδο παρατηρείται μεγάλη αύξηση των αφίξεων εξωτερικού που ξεπερνά το 50%, ενώ τα στοιχεία από τις αεροπορικές εταιρείες δείχνουν αύξηση 1.400% για την Κω και 1.000% για τη Ζάκυνθο.

Ειδικά στη Ρόδο και την Κω διατηρήθηκαν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα πτήσεις των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους από το εξωτερικό.

Η επισκεψιμότητα στα διαδικτιακά μέσα προβολής αυξήθηκε μόνο τον Ιανουάριο κατά 110% και ιδιαίτερα στην ιστοσελίδα Visitgreece.gr του ΕΟΤ όπου μέσα σ' ένα χρόνο καταγράφηκαν 2,2 εκατ. επισκέψεις από χρήστες του εξωτερικού, ενώ τα «χτυπήματα» στο facebook έφτασαν τα 7,6 εκατ. από τον Απρίλιο.

Φτηνά και γρήγορα

Με περισσότερες µεγάλες πόλεις του εξωτερικού συνδέονται εφέτος οι σηµαντικότεροι τουριστικοί προορισµοί της χώρας, χάρη κυρίως στις χαµηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες (Low Cost Carriers - LCC), οι οποίες αυξάνουν τα δροµολόγιά τους και χρησιµοποιούν νέα αεροδρόµια.

Ετσι όχι µόνο διευκολύνεται η πρόσβαση των ∆υτικοευρωπαίων στα τουριστικά θέρετρα, αλλά και η χώρα γίνεται πιο προσιτή στους τουρίστες.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω Μιχάλη Χατζηµιχαήλ σημείωσε ότι συνολικά οι περισσότερες από 15 αεροπορικές εταιρείες χαµηλού κόστους (Low Cost Carriers - LCC) που πετούν πλέον σε 22 ελληνικούς προορισµούς υπολογίζεται ότι θα πραγµατοποιήσουν την εφετινή σεζόν πάνω από 15.000 δροµολόγια.

Σύµφωνα µε εκτιµήσεις, τα δροµολόγια είναι αυξηµένα κατά 15% σε σχέση µε το 2010, ενώ το 2012 αναµένεται να φέρει καλύτερα αποτελέσµατα, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 400 εκατοµµύρια επιβάτες διακινεί το σύνολο των low cost εταιρειών ετησίως στην Ευρώπη, από τα οποία η Ελλάδα καλύπτει ποσοστό κάτω του 1%.
news247

To γελοίο Πάσχα των νεοβαρβάρων ελλήνων
Οι χρεοκοπημένοι νεοβάρβαροι στέλνουν το προεδρικό αεροσκάφος να φέρει το άγ(ρ)ιο φως από τα Ιεροσόλυμα και το υποδέχονται με ειδωλολατρικές τιμές αρχηγού κράτους.
Στις εθνικές οδούς του Μήτσου Ρέππα, του οδοντίατρου, καθώς οδηγούν τα αυτοκινητά τους προσπερνούν τις νταλίκες με φορτηγά γεμάτα ανυπεράσπιστα ζώα που οδηγούνται στη σφαγή για να τα σουβλίσουν στο εορταστικό γλέντι.
Σε κάποιες περιπτώσεις η σοφία της Φύσης αναλαμβάνει δράση και κάποιοι βάρβαροι, καθώς οδηγούν στο δρόμο για το παγανιστικό τραπέζι, σκοτώνονται.
Πολλοί σκοτώνονται  στη διάρκεια του πολιτισμένου εθίμου των βεγγαλικών, όπου οι νεοβάρβαροι Έλληνες  (που ανέχονται όλο το χρόνο τους κλασικούς βαρβάρους Τούρκους να γελοιοποιούν την εθνική άμυνα του Βαγγέλη Βενιζέλου), υποδύονται τα σκληροτράχηλα αγόρια που παίζουν με τη φωτιά.
Όσοι νεοβάρβαροι καταφέρουν να επιβιώσουν από τα παραπάνω, παθαίνουν ανακοπή από τη πολυφαγία, τα ούζα, τις μπύρες και τη ρετσίνα.
Στη συνέχεια εύχονται όλοι Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Καιρός για τη Ν.Δ. να αφήσει το παρελθόν και να ασχοληθεί με το μέλλον

Καιρός για τη Ν.Δ. να αφήσει το παρελθόν και να ασχοληθεί με το μέλλον

Ω, γλυκύ μου ΕΑΡ (ΠΟ.ΛΑΝ.) κι άλλα χαζοδεξιά κολλήματα του Αντ. Σαμαρά (δείτε το video) - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Ω, γλυκύ μου ΕΑΡ (ΠΟ.ΛΑΝ.) κι άλλα χαζοδεξιά κολλήματα του Αντ. Σαμαρά (δείτε το video) - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είμαστε πολύ δυνατή στην Σκόπελο για να το βάλουμε κάτω....


Είμαστε πολύ δυνατή στην Σκόπελο για να το βάλουμε κάτω αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τη συζήτησης με Σκοπελίτες συμπατριώτες μας .και τι έγινε ρε αν δεν παει καλά το καλοκαίρι εδώ εμείς έχουμε να την βγάλουμε λίγο ψάρεμα λίγο χόρτα λίγο το λαδάκι μας θα το παλέψουμε ,ύστερα ακούς να σου λένε για περικοπές μου έλεγε φίλος σήμερα δεν γαμιέται και το NOVA θα κόψω και αυτό άλλος σου λέει θα κόψω το κινητό να μειώσω τα έξοδα .πάντα υπάρχουν κάποιες λύσις .έτσι λοιπόν κουράγιο να δούμε που θα βγει έξαλλου η Σκόπελος έχει φανατικούς φίλους από όλον τον κόσμο και έρχονται κάθε χρόνο στο νησί μας 
μην μασάτε λοιπόν
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ενα κανο για τον ανι-κανο

Οπου παει μαζι απο διπλα και το κανο,μαλλον οραματιζεται καλυτερα μεσα στην απεραντη θαλασσα για το πως θα κανει την ζωη μας πιο δυσκολη,ειναι λογικο,ενα μυαλο χαμενο μεσα στην απεραντοσυνη,την ησυχια και το χαος του πελαγους μονο τοτε μπορει να συγκεντρωθει και να παρει αποφασεις,παντως οτι αποφαση και να.....
παρει για το καλο μας δεν θα ειναι.

Φυσικα δεν γνωριζουμε ποιος πληρωνει τα εξοδα της μεταφορας του κανο απο εδω και απο εκει,ενα ειναι σιγουρο οτι αυτο περναει καλυτερα απο εμας.

Περιμενοντας τα επομενα τραγικα μετρα που θα παρει σκεφτεται καλυτερα μεσα στην απομονωση πως θα αντιμετωπισει τις αντιδρασεις και τα παρατραγουδα που θα δημιουργηθουν,προγραμματιζει τα ψεματα και τις μπλοφες που θα του χρειαστουν και φανταζεται τις επομενες τεραστιες διεθνεις νικες του.

Δεν ξερω αν ειδατε η ακουσατε το Πασχαλινο του μυνημα,ειπε οτι η Ελλαδα αλλαζει και ξαναγεννιεται,το οτι αλλαζει το βλεπουμε,παει προς την καταστροφη και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε.

Το οτι ξαναγεννιεται με προβληματιζει.
Ειναι σημαδι ισως οτι θελει να την νεκρωσει πρωτα ωστε να εχει την δυνατοτητα να την αναγεννησει?
Και γιατι δεν δοκιμαζει πρωτα να περπατησει επι των υδατων για να δουμε αν εχει και ικανοτητες θεικες?


Ο καιρος θα δειξει,και η υπομονη μας.

http://harrytsopanos.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com 

"ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ"

Ανοιξιάτικο και διευρυμένο φέτος το τετραήμερο ραντεβού συγγραφέων, εκδοτών, φιλολόγων και επιστημόνων στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που ξεκινά στις 5 Μαϊου στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 210 προσωπικοτήτων από ολόκληρο το εκδοτικό φάσμα.
«Ποτέ η πόλη της Θεσσαλονίκης δεν αγκάλιασε όσο αυτή την χρονιά, την Διεθνή Έκθεση Βιβλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
«Τώρα είναι η ώρα της ανάπτυξης του θεσμού. Θέλουμε η έκθεση να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να είναι ένας χώρος στον οποίο οι άνθρωποι του βιβλίου και του πολιτισμού έρχονται για ενεργό διάλογο. Η έκθεση πρέπει να γίνει χώρος διεθνούς προβολής της πόλης".
Ο υπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στην υποστήριξη που προσφέρει στη διοργάνωση ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Ο δήμαρχος προσπαθεί να ξαναγίνει η πόλη ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων, πολιτισμών, ιδεών και καλλιτεχνικών ρευμάτων», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος.
«Στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου συμμετέχει το σύνολο του εκδοτικού κόσμου της χώρας», δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου Τάκης Θεοδωρόπουλος και τόνισε πως:
«Ελπίζουμε από του χρόνου η έκθεση να μην είναι ένα γεγονός που γίνεται μόνο μερικές μέρες τον Μάιο αλλά να είναι μια δραστηριότητα που συνεχίζεται σε όλη την διάρκεια του χρόνου».
Εξέχουσα θέση στην έκθεση θα έχουν και οι νέες τεχνολογίες.
«Το ψηφιακό βιβλίο θα έχει τη θέση που του ανήκει στην έκθεση», δήλωσε η Κατρίν Βελισσάρη, διευθύντρια του Εθνικού κέντρου Βιβλίου και διευθύντρια της ΔΕΒΘ.
Τιμώμενες είναι φέτος οι χώρες της Μέσης Ανατολής και του «Μαγκρέμπ» με την σημαντική παρουσία του Αλγερινού Μαλέκ Σεμπέλ, από τις σημαντικότερες φωνές της Αλγερίας. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το "Χίλιες και Μια Νύχτες", το αριστούργημα της αραβικής λογοτεχνίας και ένα από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Μαζικές διαδηλώσεις στη Συρία   Συνεχίστηκαν και την Κυριακή οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις στη Συρία. Χιλιάδες άνθρωποι αξίωσαν την αποχώρηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στη διάρκεια της κηδείας διαδηλωτών που σκοτώθηκαν από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, το Σάββατο, στην πόλη Νάουα, στη νότια Συρία.

    Στο μεταξύ, τουλάχιστον 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή και το Σάββατο από την καταστολή των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος, σύμφωνα με ονομαστικό κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση Επιτροπή των Μαρτύρων της Επανάστασης της 15ης Μαρτίου.

    Από τις 15 Μαρτίου που άρχισε το κίνημα αμφισβήτησης του συριακού καθεστώτος, τουλάχιστον 348 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορείου.

    Εξάλλου, Σύρος υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δήλωσε ότι οι Αρχές απελευθέρωσαν τον πρόεδρο των Επιτροπών Υπεράσπισης των Ελευθεριών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία Ντανιέλ Σαούντ, ο οποίος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στην Μπανιάς, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας.

Συνέχεια... στη Β΄ Κατηγορία

 
Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου θα γίνει η 30η αγωνιστική στη Β' Κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. με το ματς που ξεχωρίζει να είναι αυτό του πρωτοπόρου Ανθίμου Γαζή με τον τρίτο στη βαθμολογία Ηρακλή Βόλου. Η δεύτερη στη βαθμολογία Δήμητρα έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη το ήδη υποβιβασμένο Ορμίνιο, ενώ από τους διεκδικητές της τριάδας ο Πανιώνιος θα παίξει με τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων και οι Νέοι Αθλητές στη Νέα Ιωνία φιλοξενούμενοι από τον Πηλέα.
Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής έχει ως εξής :
*Γηπ. Πορταριάς(11.30 π.μ.):Μακρινίτσα-Σκόπελος (Δαλούκας, Τασιόπουλος, Πετρόπουλος)
*Γηπ. Ριζομύλου(5 μ.μ.):Αστέρας-Άρης Μελισσατίκων (Παπαγεωργίου, Ματσούκας, Τσακούμης)
*Γηπ. Νεάπολης (5 μ.μ.): Δάφνη-ΑΠΟΒ (Καπέσιος,Παλιούρας,Κατσαρός)
*Γηπ. Τρικερίου (5 μ.μ.): Αίας Τρ.-Διαγόρας (Δημητριάδης,Τσιγγινές Γκάγκας)
*Γηπ. Γατζέας (5 μ.μ.): Άνθ. Γαζής-Ηρακλής Β. (Σκουλάς,Ρούσης,Τρυφωνίδης)
*Γηπ. ΕΤΒΑ (5 μ.μ.): Πηλέας-Ν.Α. Νίκης (Χαλβατζάκος,Μπουργάνης,Θεοχάρης)
*Γηπ .Βασδέκειο (5 μ.μ.): Πανιώνιος-Ηρακλής Αγ.Θ. (Καραγιάννης,Καπνιάς,Κόκκαλης)
*Γηπ. Ευξεινούπολης (5 μ.μ.): Δήμητρα-Ορμίνιο (Κουρσοβίτης,Δημητράκης,Σακκάς)
Αετός-Δόξα 3-0 α.α.
Οι σκόρερ
32 ΓΚΟΛ: Αν.Παντελής (Ανθ.Γαζής)
19 ΓΟΛ: Ερ.Χυσάϊ (Σκόπελος)
18 ΓΚΟΛ: Θωμαΐδης (Δήμητρα),Β.Σανίδας (Διαγόρας)
16 ΓΚΟΛ: Γκουντινάκος(Α.Γαζής),Σιδηρόπουλος (Αστέρας)
15 ΓΚΟΛ: Σακελλαρίου (Ηρακλής)
14 ΓΚΟΛ: Ι.Παπαστεργίου(Ηρακλής),Κ. Θεοδώρου(Μακρινίτσα)
13 ΓΚΟΛ: Κ.Ντελάκος (Αστέρας)
12 ΓΚΟΛ: Σ.Μούτος (Α.Γαζής)
11 ΓΚΟΛ: Χατζέλας (Δήμητρα),Δημητρόπουλος (Μακρινίτσα), Στ.Δημόπουλος (Πηλέας),Βαριάμης (Πανιώνιος)
10 ΓΚΟΛαγκαβιέρος(Δάφνη),Κατσαρός(Δάφνη),Ναλπάντης(Ηρακλής),Τσομπανόπολος (Άρης),Π.Χρυσοφός(Σκόπελος), Φέζο (Ν.Α.Νίκης)
 
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ανθ.Γαζής 69, Δήμητρα 68, Ηρακλής 64, Πανιώνιος 62, Ν.Α Νίκης 58, Άρης Μελ. 53, Δάφνη 51, Αστέρας 45, Μακρινίτσα 44, Σκόπελος 44, Πηλέας 38, Διαγόρας 41, Αίας Τρ. 37, Ηρακλής Α.Θεοδ. 21, Αετός Κερασιάς 19, ΑΠΟΒ 18, Ορμίνιο 13, Δόξα 6.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

fimotro: ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: "Ίσως ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που εμφανίζεται αισιόδοξος για την Οικονομία . Σήμερα, από την Ύδρα , στο Πασχαλινό διάγγελμά του έστειλε ..."

Παπανδρέου: "Το Πάσχα συμβολίζει το ξεκίνημα μίας ...

tromaktiko: Παπανδρέου: "Το Πάσχα συμβολίζει το ξεκίνημα μίας ...: "«Το Πάσχα συμβολίζει το ξεκίνημα μίας νέας ζωής. Παρά τις δυσκολίες η Ελλάδα αλλάζει και ξαναγεννιέται...», τονίζει στο Πασχαλινό μήνυμα του..."

Όλα ήταν προσχεδιασμένα

Όλα ήταν προσχεδιασμένα

Μήπως εσήμανε η δωδεκάτη ώρα στα Εθνικά Θέματα;

Μήπως εσήμανε η δωδεκάτη ώρα στα Εθνικά Θέματα;

Μυστήριο με το αναποδογυρισμένο καταμαράν


Χωρίς αποτελέσματα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Πύλου όπου εντοπίστηκε ένα μικρό καταμαράν αναποδογυρισμένο.
Στις έρευνες παίρνουν μέρος ειδικό ναυαγοσωστικό πλοίο από το Κατάκολο και παραπλέοντα σκάφη.
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για τις λιμενικές αρχές λόγω του εντοπισμού σωσίβιας σχεδίας 30 ναυτικά μίλια νότια της Πύλου.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/45977/mysthrio-me-to-anapodogyrismeno-katamaran

Κρίσιμη η κατάσταση του 7χρονου αγοριού

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το ένα του μάτι

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του 7χρονου αγοριού , που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία εκτοξεύτηκε από 25χρονο.

Το 7χρονο αγόρι τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, όταν χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα λίγο μετά την ανάσταση στη Δροσιά Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το 7χρονο αγόρι, γιος του ιερέα που ιερουργούσε στην εκκλησία όπου συνέβη το ατύχημα, έχει χάσει την όρασή του από το ένα μάτι.

Το άτυχο αγόρι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Ο 25χρονος συνελήφθη από τις αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Αντε και καλή όρεξη


MMMMMMMM ΠΕΙΝΑΣΑ ΤΩΡΑ !

Εικόνες σημερινές από την Σκόπελο
Καλοκαιρινή μέρα σήμερα στην Σκόπελο


καλοκαιρινή μέρα σήμερα στην Σκόπελο και έτσι ο κόσμος θα χαρεί ..από το πρωί σήμερα άναψαν τα κάρβουνα και τα αρνάκια είναι έτοιμα στην σούβλα
ευχόμαστε να περάσετε όλοι καλά
και πάλη Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά από το skopelosnews

Δύο νεκροί στη Ρόδο από έκρηξη αυτοσχέδιων βεγγαλικών

Τραγωδία το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στη περιοχή Μανδρικό Ρόδου όπου δυο άνθρωποι, 39 και 30 ετών, σκοτώθηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού τον οποίο ετοίμαζαν για να πυροδοτήσουν την Ανάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος, ο οποίος ήταν χειριστής βαρέων μηχανημάτων, είχε πάει στο σπίτι του 39χρονου αγρότη για να κατασκευάσουν τον μηχανισμό.

Ξαφνικά σημειώθηκε η έκρηξη με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να βρουν ακαριαίο θάνατο. Τα πτώματα των δυο αντρών εντόπισαν κάτοικοι του χωριού που άκουσαν το δυνατό ήχο της έκρηξης.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων σοβαρά, μετά από έκρηξη σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή Αγία Τριάδα Καλαμάτας όπου κατασκεύαζαν αυτοσχέδιες κροτίδες εν όψει του Πάσχα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου