Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Βασίλης Καλλίδης για φήμες οτι έπαθε εγκεφαλικό « Φήμες

Τι απάντησε ο Βασίλης Καλλίδης για τις φήμες οτι έπαθε εγκεφαλικό που τον κράτησε μακριά από την τηλεόραση για 5 μήνες;

Μετά από πέντε μήνες απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, ο Βασίλης Καλλίδης επιστρέφει με μία συνέντευξη στο περιοδικό People και απαντά σε όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το πρόβλημα της υγείας του που τον κράτησε μακριά από την τηλεόραση.

«Δεν έπαθα εγκεφαλικό, δεν ισχύει. Ακουσα πάρα πολλά, αλλά δεν τρόμαξα. Η μητέρα μου ανησύχησε πολύ με όλα αυτά που άκουγε στα κανάλια και για να μην την ταράξω, της απέκρυψα τη σοβαρότητα της κατάστασης», είπε ο Βασίλης Καλλίδης, ενώ περιγράφει αυτό ακριβώς που τον έκανε να υποφέρει όλο αυτό το διάστημα:

«Πρέπει να ήταν 22 Νοεμβρίου όταν σ’ ένα γύρισμα του «Food and the City» στα Εξάρχεια με «χτύπησε» το ψυχρό ρεύμα από το air condition σε ένα κλαμπ που ήμασταν και έπαθα μία πολύ σοβαρή ψύξη.

Ημουν ιδρωμένος και την «πάτησα»! Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως όταν ξύπνησα το επόμενο πρωί,πονούσα πολύ. Οταν πήγα στο γιατρό, μου είπε πως όλο αυτό μπορεί να κρατήσει από ένα μήνα μέχρι και ένα χρόνο».

Ο Βασίλης Καλλίδης ανέφερε ότι δε γνωρίζει αν θα επιστρέψει στο «Πρωινό mou» τη νέα σεζόν, ενώ είπε ότι «βρίσκει τον Ακη Πετρετζίκη πάρα πολύ καλό στη δουλειά του».
Συστήστε το άρθρο: Μοιραστείτε

Fimes.gr

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger