Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ Δεσμεύσεις για νέα κτίρια και καλύτερη στελέχωση


Κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα της σχολικής «οικογένειας» στη Σκιάθο, ήρθαν στην επιφάνεια, με πρωτοβουλία των γονέων των μαθητών.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Γονέων Δήμου Σκιάθου, αποσπάστηκαν δεσμεύσεις για νέα σχολικά κτίρια και καλύτερη οργάνωση και στελέχωση των σχολείων.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Σκιάθου, Νικ. Πλωμαρίτης δεσμεύτηκε για την άμεση εξεύρεση οικοπέδου για την ανέγερση του κτιρίου του Ειδικού Σχολείου Σκιάθου. Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για τη συντόμευση των διαδικασιών για την κατασκευή νέου κτιρίου για το Λύκειο.
Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Δοδοντσάκης επεσήμανε τις ιδιαιτερότητες των σχολείων των νησιών και υποσχέθηκε ότι από την επόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν πιο στελεχωμένα.
Από την πλευρά του, ο περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων Φ. Χήρρας δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των γονιών και εκπαιδευτικών για την αναβάθμιση της παιδείας στα νησιά και ενημέρωσε για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες για το κτίριο του 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου.
Στη συνάντηση, οι γονείς, κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις, ζητώντας την έκθεση μαθητικών ταυτοτήτων, τη δημιουργία ομάδας γιατρών (Καρδιολόγου, Οφθαλμίατρου) για να περιοδεύει στα νησιά στις αρχές της σχολικής χρονιάς για την εξέταση των μαθητών, ενώ τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος της ΟΛΜΕ για την αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 5% του ΑΕΠ.
Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, η αντιδήμαρχος Σκιάθου κ. Λίτσα Κανταράκη- Τσολοβίκου, οι πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών κ. Ν. Χαλκιάς και κ. Κ. Τσόλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζ. Μαθηνός και κ. Α. Ζλατούδης. Από την αντιπολίτευση παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ι. Πατσάς, κ. Θ. Τρακόσας, κ. Γ. Καραστατήρας και η δημοτική σύμβουλος κ.α Α. Φιλαρέτου. Πληθωρική ήταν η παρουσία γονέων και εκπαιδευτικών.

Έπαινος στον εθελοντισμό της Σκιάθου ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Σκιάθου στην Εβδομάδα περιβαλλοντικών και πολιτιστικών δράσεων (27 Μαρτίου – 3 Απριλίου) «Όλοι Μαζί, Σκιάθος Καθαρή», που για Έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘η Σκιάθος’ υπό την αιγίδα του Δήμου.
Η έναρξη της δράσης έλαβε χώρα, στην οδό Παπαδιαμάντη, με τησυμμετοχή των όλων των Συλλόγων Γονέων του νησιού, τον Σύλλογο Προστασίαςατόμων με ειδικές ικανότητες Αλκή, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το GardenClub. Η γιορτή περιλάμβανε το φύτεμα των παρτεριών της οδού, από τους Συλλόγους Γονέων, οι οποίοι και υιοθέτησαν τα παρτέρια και τοποθέτησαν ταμπελάκια, με τίτλους από διηγήματα του Αλ. Παπαδιαμάντη, το κόστος των οποίων καλύφθηκε από τον διοργανωτή Σύλλογο.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να στείλουν το δικό τουςπεριβαλλοντικό μήνυμα σε ένα καμβά είκοσι μέτρων που στήθηκε για το υπαίθριο εργαστήρι ζωγραφικής, υπό την καθοδήγηση των ζωγράφων, Ακρίβου Νίκου, Μιτζέλου Δέσποινας, Yvonne Ayoub και Καριοφύλλη Παναγιώτη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘η Σκιάθος’ για το Πρόγραμμα Υιοθεσίας, που σκοπό έχει την οριοθέτηση περιοχών ευθύνης από Συλλόγους, για την ενεργοποίηση και φροντίδα, σε χρόνους πέραν τηςεβδομάδας καθαριότητας, έτσι καλύφθηκε η δαπάνη από το διοργανωτή Σύλλογο,12 ενημερωτικών πινακίδων με το όνομα του ανάδοχου Συλλόγου και την σχετική πληροφορία.
Παράλληλες εκδηλώσεις φέτος ήταν η φιλοξενία του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, που παρουσίασε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο τα περιβαλλοντικά προγράμματα «To χαρτί και η ανακύκλωσή του» και «Οικόπολις», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς και εκδηλώθηκε αμφίδρομο ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία.
Με στόχο, τη συνέχεια άσκησης πίεσης, εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘η Σκιάθος’, για την άμεση έναρξη της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, διοργανώθηκε, ημερίδα με θέμα την Ανακύκλωση. Κεντρικός ομιλητής, ήταν ο Αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, κ.Αλμπανόπουλος. Ο κ. Αλμπανόπουλος είναι ο ιθύνον νους του Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Στερεών Αποβλήτων Σύρου (ΕΦΔΣΑ),του πλέον επιτυχημένου μοντέλου, ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η εκδήλωση έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης.
Οι Σύλλογοι/Φορείς, που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Καθαριότητας ήταν:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΔΥΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ
’ΣΚΙΑΘΟΡΑΜΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ 1ου και 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΤΕΚΤΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ
ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ
GARDEN CLUB
Έτσι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στις περιοχές:Μαντράκι, Κρυφή Άμμο, Ελιάς, ‘Αγκιστρος, λίμνη Αγίου Γεωργίου, οι παραλίες Λαλαριάς, άγιος Φλώρος και Άλιαστος του Τσουγκριά, Ασέληνος, Λυγαριές, ρέμα και παραλία Λέχούνι. Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι περιοχές: Κουκουναριές, Αγία Ελένη, περιοχή Καλύβια, Πάρκο-Αγ. Γεώργιος, Κολιός, Αχλαδιάς.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ.Κουκουλάκη, για την ενεργό συμμετοχή του, αφού με πρωτοβουλία του η Ένωση διέθεσε 18 εργάτες, αλλά και για τη φιλοξενία των συνεργατών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και του Αντιδημάρχου της Σύρου, στον κ. Χούμα Λάμπρο που διέθεσε το καΐκι του για τον καθαρισμό τριών παραλιών του Τσουγκριά όπως και τους Γιαννίτση Γιάννη και Μαθηνό Διαμαντή που διέθεσαν τα σκάφη τους για τονίδιο λόγο, και τέλος στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες και συμμετείχαν στην δράση, κ. Αντωνίτσας Ηλίας, κ. Σταυρογιανόπουλος, κ. Τσουρός Λ.
Τη δράση υποστήριξαν διαθέτοντας εργατικό δυναμικό, ο κ. Δερβένης, ο κ.Σαντίκος, ο κ. Καλαϊτζίδης, η κ. Κυβέρη. Με το πέρας της δράσης κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιστολή εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘η Σκιάθος’, όπου κοινοποιούνται συγκεκριμένεςπεριπτώσεις περιβαλλοντικής υποβάθμισης, η αντιμετώπιση των οποίων είναιαρμοδιότητα του Δήμου.
Επιστολή επίσης στάλθηκε και στον Υπουργό ΘαλασσίωνΥποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδη Γιάννη, προτείνοντας την έκδοση οδηγίας, με σκοπό την απαγόρευση χρήσης του φελιζόλ, από τα αλιευτικά σκάφη,υλικό μη ανακυκλώσιμο, και ιδιαίτερα ρυπογόνο, αφού η διασπορά του, καθιστά αδύνατη την συλλογή του.
Τέλος με πρωτοβουλία του Συλλόγου στάλθηκε επιστολή, που συνυπογράφουν και άλλοι Σύλλογοι, προς την ΕΤΑ, με σκοπό τον ευπρεπισμό και καθαρισμό του Ξενία.
Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των εθελοντών, δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας που ανταποκρίνεται σε οργανωμένες περιβαλλοντικές δράσεις, οι συμμετέχοντες, μέλη συλλόγων, μαθητές σχολείων αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, συμπράττοντας μ’ αυτό τον τρόπο σε μία κοινή προσπάθεια συγκέντρωσηςκαι απομάκρυνσης σκουπιδιών, απέδειξαν πως μέσα από την καθημερινότητα μας μπορούμε να κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος δικής μας υπόθεση.
Η ομάδα καθαριότητας του Δήμου υποστήριξε την όλη δράση με υλικά και συντονισμένη και εντατική παρουσία. Οχήματα και μηχανήματα του Δήμου σεκαθημερινή βάση μεταφόρτωναν την συγκομιδή πολλών τόνων απορριμμάτων προςτο Χυτά.
Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν τόσο αισθητικό, όσο και εκπαιδευτικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει η επικρατήσει η αντίληψη για την άμεση ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής.
Πηγή Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος»

Στο χείλος της καταστροφής εργαζόμενοι του Δ. Βόλου

 
Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής βρίσκονται εργαζόμενοι στο νέο ενιαίο Δήμο Βόλου. Ο αριθμός των απλήρωτων εργαζομένων φαίνεται να αγγίζει τα 500 άτομα, ορισμένοι εκ των οποίων δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος για δέκα ολόκληρους μήνες! Εκτός από το ζήτημα της καθημερινής διαβίωσης, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τον «εφιάλτη» των «απειλών» από τράπεζες για δάνεια που έχουν λάβει και για τα οποία οι δόσεις δεν πληρώθηκαν για το β’ εξάμηνο του 2010 από τη στιγμή που το υπόλοιπο των λογαριασμών μισθοδοσίας τους ήταν μηδενικό. Οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα πληρωθούν ούτε αν θα συνεχίσουν να ανήκουν στο εργατικό δυναμικό του νέου Δήμου Βόλου, από τη στιγμή που διετή επιχειρησιακά σχέδια δράσεις στις εταιρίες και οργανισμούς που απασχολούνται δεν έχουν καταρτιστεί με αποτέλεσμα το εργασιακό τους μέλλον να είναι αβέβαιο.
Για το «Γολγοθά» που βιώνουν, μίλησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου, σε συνάντηση που είχαν με εκπροσώπους των παρατάξεων των μειοψηφιών του δημοτικού συμβουλίου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, Ντίνα Φώτου, μίλησε για περισσότερους από 500 απλήρωτους. Σε Καλλιτεχνικό, Κοινωφελή Επιχείρηση «Ιωνία», ΔΙΕΚ, ΔΗΚΙ, ΔΗΤΕΒ, Δημοτικό Ραδιόφωνο, πρώην δήμους Αισωνίας, Αγριάς και Αρτέμιδας, υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, που δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα τους για διάστημα από δύο έως δέκα μήνες.
Όπως ανέφερε η κ. Φώτου, ζητήθηκαν από την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομικών, Νατάσσα Οικονόμου, στοιχεία για τον αριθμό των απλήρωτων εργαζομένων και σαφείς απαντήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ωστόσο ο Σύλλογος δεν έλαβε καμία επίσημη απάντηση.
Το ζήτημα της καθημερινής διαβίωσης με άδεια πορτοφόλια δεν είναι το μοναδικό μαρτύριο που βιώνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου. Έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις τραπεζικές... προειδοποιήσεις. Αρκετοί από τους εργαζόμενους έχουν λάβει δάνεια, οι δόσεις των οποίων παρακρατούνται από τις τράπεζες απευθείας από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας τους. Δεδομένου όμως ότι τα υπόλοιπα είναι μηδενικά στους λογαριασμούς τους, οι δόσεις των δανείων δεν έχουν πληρωθεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2010, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μείζον ζήτημα.
Στη συνάντηση στην οποία οι εκπρόσωποι των μειοψηφιών του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν και στο ζήτημα των Κέντρων Παιδιού για τα οποία διεκδικούν να δημιουργηθεί διεύθυνση στο Δήμο Βόλου και να μην ενταχθούν σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Για το ζήτημα, οι εργαζόμενοι αναμένεται να προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Μεγάλη Δευτέρα.
Παρέμβαση ΛΑΣ
Το οικονομικό αδιέξοδο των εργαζομένων στο Δήμο Βόλου, στάθηκε αφορμή για παρέμβαση προς τη Δημοτική Αρχή Βόλου, από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Η παράταξη κατέθεσε επερώτηση προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας άμεσες απαντήσεις και ενέργειες για τη λύση του προβλήματος.
«Παρά το γεγονός ότι η νέα Δημοτική Αρχή έχει κλείσει ήδη τέσσερις μήνες θητείας, συνεχίζεται ο εμπαιγμός των εργαζομένων, με επίπτωση πάνω από 500 εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή χωρίς καθόλου συμβάσεις στο νέο ενιαίο Δήμο Βόλου, να παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως και 9 μήνες, ενώ παραμένουν απλήρωτες οι ασφαλιστικές τους εισφορές ακόμη και στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου, καθώς και η καταβολή από την πλευρά του Δήμου, των δόσεων των δανείων τους, από το Παρακαταθηκών και Δανείων και των Τραπεζών, σύμφωνα με την ενημέρωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας», αναφέρουν στο κείμενο της επερώτησής τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Απ. Νάνος, Κ. Νίκου, Απ. Ριζόπουλος και Μ. Κοντάκης και ζητούν ακριβή στοιχεία για τους απλήρωτους εργαζόμενους και χρονοδιαγράμματα καταβολής των δεδουλευμένων τους.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΊΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Λόγω έλλειψης υλικών . Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Π. Μαρκάκης
Στην αναβολή προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων προχωρά πλέον το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ολοένα και πληθαίνουν οι ελλείψεις υλικών! Αποδέκτες καταγγελιών, έγιναν το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ 102,5» και η «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», καθώς όπως επεσήμαναν συμπολίτες οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού εδώ και περίπου ένα μήνα και ενώ είχαν πραγματοποιήσει όλες τις προεγχειρητικές εξετάσεις τις προηγούμενες ημέρες, ενημερώθηκαν τελικά από τους γιατρούς, ότι το χειρουργείο τους αναβάλλεται, λόγω… ελλείψεως υλικών.  Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Ν.Β. Λεων. Αναστασίου, καθώς όπως είπε, «το πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε ήδη σε άλλα νοσοκομεία, έγκειται στο γεγονός, ότι δεν υπάρχουν συμβάσεις για τα περισσότερα υλικά, με συνέπεια να παρουσιάζεται στη διάρκεια παραγγελιών γραφειοκρατία καθώς ακολουθούνται χρονοβόρες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να μην παραλαμβάνονται εγκαίρως τα απαιτούμενα για τις επεμβάσεις, υλικά».

Ρόδος: Βρέθηκε πτώμα 32χρονου ψαρά

 

Ενα σκάφος και μια σημαδούρα που έπλεαν για πολλές ώρες ανοιχτά της Ρόδου, κίνησε τις υποψίες του λιμενικού.

Οπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε ότι στη θαλάσσια περιοχή Καρακόνερου και σε απόσταση περίπου 1.000 μέτρων από την ακτή, βρισκόταν από το πρωί ένα μικρό σκάφος χωρίς διακριτικά στοιχεία,
στο οποίο υπήρχε σημαδούρα, κατι που σημαίνει οτι στο σημείο κάποιος κάνει υποβρύχιο ψάρεμα.

Ο ψαρας ωστόσο δεν φαινόταν ενω το σκάφος παρέμενε στο σημείο για πολλές ώρες.

Στο σημείο πήγαν σκάφη του λιμενικού ενώ δύο δύτες βούτηξαν στη θάλασσα. Σε βάθος 15 μέτρων εντοπισαν το πτώμα του άτυχου ψαρά.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νεκροτομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72748&catid=6&la=1 

Κι άλλο γιουχάισμα στον Πάγκαλο


Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποδοκιμάζεται έντονα από τους πολίτες. Βέβαια όποιος σπείρει ανέμους , θύελλες θα θερίσει…
Σύμφωνα με πληροφορίες από to-kounavi ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγινε δέκτης νέας αποδοκιμασίας στο πλοίο “ Μακεδὠν” κατά την επιστροφή του από την Τζιά στον Πειραιά. Μόλις έγινε αντιληπτός (δεν κρύβεται και εύκολα) από τους επιβάτες δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες και χρειάστηκε η επέμβαση 15 ανδρών της ασφαλείας του(!) για να τον φυγαδεύσουν χωρίς άλλα παρατράγουδα!
Δεν ξέρουμε ακόμα αν ήταν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ή Αλβανοί μισθοφόροι! Πάντως Έλληνες αγανακτισμένοι πολίτες δεν ήταν μια που λατρεύουν, ως γνωστόν, τον κύριο αντιπρόεδρο και εκδηλώνουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά την δραματική αύξηση των τιμών σε γιαούρτια, αυγά και ντομάτες για να μην μπορούν αυτοί οι παρακρατικοί, που προκαλούν τους πολιτικούς όπου βρεθούν κι όπου σταθούν και υπολογίζονται γύρω στα 10 εκατομμύρια, να δημιουργούν εντυπώσεις…
αἰέν ἀριστεύειν
http://olympia.gr/ 

Ρε φιλαράκι.. έχεις κάνα DVD Πρετεντέρη γιατί είμαι χαρμάνης;

Από το "antistachef"
Πάμε καλά; 4 μέρες χωρίς να παίρνουμε τη δόση μας από κυβερνητική προπαγάνδα;
Πως να αντέξει ο μέσος εθισμένος τηλεθεατής, ακροατής ή αναγνώστης χωρίς μια κουβέντα για το καλό μας ΔΝΤ, γιαι τον...
 μάρτυρα πρωθυπουργό μας που σώζει την πατρίς, για τον υπουργό οικονομικών που δεν θα πάρει νέα μέτρα απόψε;
Έστω έναν Πάγκαλο να βρίζει τον Τσίπρα και τους Δημόσιους υπάλληλους ή έναν Πρετεντέρη να βρίζει απεργούς. Κάτι βρε αδερφέ γιατί είμαστε χαρμάνηδες.
Μόνο το site του ΔΝΤ μας έχει απομείνει αλλά αυτοί τα λένε κυριλέ και είναι βαρετό σαν μεθαδόνη. Δεν γίνεται άλλο! Ή να επιστρατευτούν οι άπεργοί, ή να εξαιρεθούν από την απεργία όσοι πληρώνονται άνω των πολλών χιλιάδων ευρώ τον μήνα και συνεπώς αντιλαμβάνονται την ανάγκη να κάνουν θυσίες οι υπόλοιποι.

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΟΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ

Φτάνει να δούμε τους μασονικούς βαθμούς για να αντιληφθούμε πόσο ξένη είναι αυτή η οργάνωση (δαιμονική αίρεση) με την Ελλάδα και τα ιδεώδη της:

Πρώτη Τάξη:

1ος Βαθμός: Μαθητής

2ος Βαθμός:......
Εταίρος

3ος Βαθμός: Διδάσκαλος

Δεύτερη Τάξη:

4ος Βαθμός: Μυστικός Διδάσκαλος

5ος Βαθμός: Τέλειος Διδάσκαλος

6οςΒαθμός: Γραμματεύς εξ Απορρήτων

7ος Βαθμός: Έφορος και Δικαστής

8ος Βαθμός: Επόπτης Οικοδομών

9ος Βαθμός: Διδάσκαλος Εκλεκτός των 9

10ος Βαθμός: Έξοχος Εκλεκτός των 15

11ος Βαθμός: Υπέρτατος Εκλεκτός των 12

12ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος Αρχιτέκτων

13ος Βαθμός: Ιππότης της Βασιλικής Άψίδος

14ος Βαθμός: Μέγας Εκλεκτός, Τέλευς και Υπέρτατος Τέκτων

Τρίτη Τάξη

15ος Βαθμός: Ιππότης Ανατολής ή τον Ξίφους

16ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ

Τέταρτη Τάξη

17ος Βαθμός Ιππότης Ανατολής και Λύσεως

18ος Βαθμός: Πρίγκηψ Ροδόσταυρος, Ιππότης του Αετού και του Πελεκάνος

Πέμπτη Τάξη

19ος Βαθμός: Μέγας Ποντίφηξ

20ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος των Συμβολικών Στοών

21ος Βαθμός: Νωαχίτης ή Πρώσσος Ιππότης

22ος Βαθμός: Ιππότης Βασιλικού Πελέκεως ή Πρίγκηψ του Λιβάνου

23ος Βαθμός: Αρχηγός της Σκηνής

24ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Σκηνής

25ος Βαθμός: Ιππότης του Χαλκού Όφεως

26ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Χάριτος

27ος Βαθμός: Ιππότης Ταξιάρχης του Ναού

28ος Βαθμός: Ιππότης του Ήλιου.

29ος Βαθμός: Σκώτος Ιππότης του Αγ. Ανδρέου

30ος Βαθμός: Ιππότης, Ιππότης του Λευκού και Μέλανος Αετού

Έκτη Τάξη:

31ος Βαθμός: Μέγας Επιθεωρητής Ταξιάρχης δικαστής

32ος Βαθμός: Υπέρτατος Πρίγκηψ του Βασιλικού Μυστικού

Έβδομη Τάξη:

33ος Βαθμός: Ύπατος Μέγας Γενικός Επιθεωρητής.

Παρακολουθήστε τώρα και την τελετή της μυήσεως στην μασονία για να δείτε την σιωνιστική της προέλευση την παντελώς ξένη πρός τις αξίες του Ελληνισμού:

«Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».

Μπροστά στην πόρτα της Στοάς, ανυπόδητος, χωρίς σακάκι, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μ' ένα ξίφος στο στήθος, ενώ τα μάτια μου ήταν δεμένα, έγινα δεκτός στη μασονία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία.
Η μύηση στον πρώτο μασονικό βαθμό, του Μαθητή. Ο Σεβάσμιος και οι δύο Επόπτες απήγγειλαν τα λόγια της μυήσεως. Χτυπούσαν τα ξύλινα σφυριά τους. ʼβουλος ακολούθησα την πορεία μέσα στο σκοτάδι. Με οδηγούσε ένας αόρατος συμπαραστάτης, πού υπάκουε στις εντολές του Σεβάσμιου.

Έκανα γύρους με φωτιές, ήπια πικρό και γλυκό νερό, ένιωσα απειλητικά ξίφη, πέρασα εμπόδια. Και στο τέλος, υποχρεώθηκα να κάνω την επίσημη διαβεβαίωση του τέκτονα λέγοντας:

«Εγώ ο Β.Λ. οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».

Όταν άνοιξα τα μάτια κι όταν είδα τη Στοά αντίκρισα μερικούς κυρίους με ποδιές και ξίφη. Από τότε μπήκα στη μασονική διαδικασία, για να καταλάβω αργότερα ότι:

-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζωή του τόπου ελέγχεται από μασόνους.

-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του τεκτονισμού είναι μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Φορολογικών Δικαστηρίων.

-ΜΑΣΟΝΟΙ έχουν διεισδύσει σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και τα μέσα ενημερώσεως.

Ο George Washington με τα τεκτονικά εμβλήματα.

Μπορεί η Αμερική (που είναι σιωνιστική από τα γεννοφάσκια της) να είναι η μεγάλη πατρίδα της μασονίας, ευθέως έλκουσα τα πρωτεία από την μητέρα Σκωτική Στοά, αλλά η Ελλάδα ουδεμία σχέση έχει με την ιστορία του τεκτονισμού και η λειτουργία των εδώ μασονικών στοών είναι κατά πάντα εισαγόμενη!!!
Η νεοεποχίτικη Wikipedia γράφει:
" Ο Τεκτονισμός εισήλθε στον ελληνικό χώρο από τα Επτάνησα, την εποχή που ήταν υπό γαλλική και αγγλική κατοχή, και συγκεκριμένα από τις νήσους Κέρκυρα και Ζάκυνθο τις οποίες οι πολέμιοι της οργάνωσης αποκαλούν έως σήμερα «κερκόπορτες» του Μασονισμού."

Επομένως έχουμε κάθε λόγο να ζητάμε να φύγουν οι μασονικές στοές κι οι μασόνοι απ΄την Ελλάδα, αφού η μασονία είναι εκτός των άλλων ο πνευματικός και συνεκτικός βραχίονας της Παγκόσμιας Τρα πεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) που επιτίθεται στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία.

Πρέπει να δώσουμε τον υπερ πάντων αγώνα με αιχμή του δόρατος την άρνηση της κάρτας του πολίτη, που αποτελεί την ηλεκτρονική φυλακή στην οποία επιχειρούν να μας φυλακίσουν, αλλά και παράλληλα να αντιδράσουμε σε όλες τις εκφάνσεις της σκοτεινής τους δολοπλοκίας (αλλοίωση της ιστορίας, codex alimentarius, αλλοίωση του εθνικού πληθυσμού κ.α.), που έχουν σαν στόχο την υποδούλωση και τον έλεγχο των λαών, υπο την παγκόσμια διακυβέρνηση,
δηλαδή την παγκόσμια δικτατορία τους!

http://oimos-athina.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/ 

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... και ο Σαμαράς θα μιλήσει για μόδα και τέχνη!

Για ένα θέμα που δεν μας έχει συνηθίσει θα μιλήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη. Η εκδήλωση έχει ως θέμα το βιβλίο του αναπληρωτή τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ, Δημοσθένη Δαββέτα, «Μόδα και Σύγχρονή Τέχνη».

Θα μιλήσει επίσης ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βαγγέλης Παπαχρήστος. 


Ο στρατός της Αιγύπτου ανοίγει πυρ προς τους διαδηλωτές


Ο στρατός της Αιγύπτου ανοίγει πυρ προς τους διαδηλωτές

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2011, 23:00
Το ερασιτεχνικό βίντεο που ακολουθεί δείχνει την ώρα που ο στρατός της Αιγύπτου εισβάλλει στην πλατεία Tahrir, προκειμένου να διαλύσει τους διαδηλωτές. Ακούγονται παντού πυρά, ενώ φαίνονται και τα ειδικά βαν καταστολής.

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ!!
ΩΡΑΊΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΝΑ ΣΑΣ  ΒΓΑΛΕΙ  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΉΣΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....
ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΊΣΑΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ  ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ  ΕΒΑΛΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ   ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΏΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΉΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ


ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΙΜΑΝΤΗ ΙΙ

Η μανία της θάλασσας σε ένα Βίντεο !!!
Τὸ μικρὸ πλοῖο αὐτὸ πλοῖο ἀπεδείχθη παλήκαρος μέσα σὲ τούτη τὴν θεομηνία ποὺ ἦταν ὁ λόγος νὰ χαθεῖ ἕνα μέλος τοῦ πληρώματος. Συγκεκριμένα, ὁ Ἀλέξανδρος Πετραλὴς συμμετεῖχε ἀπὸ τὸν προβλήτα στὴν προσπάθεια τοῦ πληρώματος νὰ προσδεθεῖ τὸ πλοῖο ἀσφαλέστερα στὸ λιμάνι τῶν Ψαρῶν. Δυστυχῶς, ἕνα μεγάλο κύμα ποὺ σάρωσε τὸν προβλήτα, παρέσυρε τὸν ἄτυχο ναυτικό στὴν θάλασσα μὲ ἀποτέλεσμα νὰ χάσει αὐτὸς τὴ ζωή του. Ἐλαφρὺ νὰ εἶναι τὸ χῶμα ποὺ τὸν σκεπάζει. Στὸ φιλμάκι ὁ μάγκας καπετάνιος τοῦ Παναγία Ψαριανὴ ἀναγκάζεται νὰ βγάλει τὸ βαπόρι ἔξω ἀπὸ τὸ λιμάνι καὶ νὰ τὸ ὁδηγήσει σὲ κάποιο ἀπάνεμο μέρος τοῦ νησιοῦ ποὺ θὰ τὸ προστάτευαν ἀπὸ τοὺς λυσσαλέους νοτιάδες τῆς 15ης Φλεβάρη τοῦ 2005. Τὸ ὄνομα αὐτοῦ ἂν δὲν κάνω λάθος, Γιώργης Ἀρβανίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

μία Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η φωτογραφία του πλοίου ΣKΙΑΘΟΣ στο λιμάνι της ΓΛΩΣΣΑΣ


Η πρώτη σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ 10/4/2011


Πώς και πόσα παίρνει από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο διευθυντής σύνταξης της Ημερησίας

Θέμα δεοντολογίας: Ο διευθυντής σύνταξης της οικονομικής εφημερίδας Ημερησία παίρνει 15.000 ευρώ ως "Γραφείο Τύπου" της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διαύγειας
Ο Τύπος, λέει, πρέπει να ελέγχει την εξουσία. Εν προκειμένω, οι εφημερίδες και ειδικά οι οικονομικές, υποτίθεται ότι πρέπει να παρακολουθούν στενά τις αποφάσεις αρχών όπως είναι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία με τη σειρά της ελέγχει –υποτίθεται- το «σύστημα» για απάτες.

Μπορεί άραγε να γίνει ποτέ «κακή» με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μία εφημερίδα, όταν ο διευθυντής σύνταξης αυτής πληρώνεται εδώ και χρόνια από την εποπτική αρχή για να τις παρέχει υπηρεσίες Γραφείου Τύπου;

Εδώ έχουμε μία «σκαστή» περίπτωση όπου ένας δημοσιογράφος «τρέχει» γραφείο τύπου το οποίο μάλιστα συνδέεται άμεσα με το ρεπορτάζ τόσο του ίδιου, όσο και των υφισταμένων του…

Ο Αλέξανδρος Κασιμάτης, διευθυντής σύνταξης στην Ημερησία, παίρνει 15.000 ευρώ το χρόνο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Πρόκειται για την απόφαση 30/579/11.3.2011 του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η οποία αναφέρει ότι το δ.σ. «αποφασίζει ομόφωνα την ανάθεση του έργου για την Οργάνωση και Λειτουργία του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στον δημοσιογράφο κ. Κασιμάτη Αλέξανδρο για το έτος 2011».

Και συνεχίζει «η σχετική δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ θα βαρύνει τον κωδικό εξόδου 0419 ‘αμοιβή λοιπών που εκτελούν ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα ελευθέρων επαγγελματιών’ του προϋπολογισμού του έτους 2011».


Στη δημοσιογραφική πιάτσα η νόμιμη αλλά διόλου… ηθική –και δεοντολογική, θα συμπληρώναμε- δραστηριότητα του εν λόγω διευθυντή είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Απλά, η σύμβασή του φέτος κρεμάστηκε στα «μανταλάκια» της… Διαύγειας.


Δείτε εδώ το λινκ που οδηγεί στην σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (κατεβάστε το pdf)


Και εδώ λινκ που δείχνει την ιδιότητα του ίδιου στην «Ημερησία»
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΈΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ 

Φωτιά οι Πασχαλινές εκδρομές στα νησιά - Πιο ακριβά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

- Οι αυξήσεις στα εισιτήρια φτάνουν έως και το 8%
- Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα ταξιδέψουν το Πάσχα λόγω των ακριβών ναύλων

Φωτιά στον οικογενειακό προγραμματισμό βάζουν οι νέες αυξημένες τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων που ισχύουν από την 1η Απριλίου. Ειδικότερα όσοι προγραμματίζουν ταξίδια για το Πάσχα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι αυξήσεις στα ναυλα κυμαίνονται γύρω στο 8%.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αποδίδουν την αύξηση των ναύλων στην άνοδο της τιμής των καυσίμων, στις κρατήσεις υπερ τρίτων που επιβάλλει το κράτος και για το ΦΠΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ . ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ Η ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Πώς μπλέκονται τα «Νέα» (ΔΟΛ) με την «Ασπίς»

Μεγαλοστέλεχος που κονόμησε από την Ασπίδα ζητά σκληρότερα μέτρα και από το Μνημόνιο. Γιατί σιγοντάρει ο Ψυχάρης
Το θράσος των ανθρώπων του «συστήματος» δεν έχει τελειωμό. Τολμούν και ζητούν απολύσεις εργαζομένων και περικοπές μισθών εκείνοι που κονόμησαν μέσα από μπίζνες με τις οποίες εξαπατήθηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας. Και από κοντά, οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ να σιγοντάρουν…

Ιδού άλλη μία περίπτωση: Ο Κωνσταντίνος Καρατζάς ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην Aspis Bank και σε άλλες εταιρείες του ομίλου Ασπίς (δηλαδή του απατεώνα Ψωμιάδη που άφησε φέσι περί τα 350 εκατ. ευρώ στην ασφαλιστική εταιρεία). Αυτός ο τύπος, ο Καρατζάς, πήρε σχεδόν 10 εκατ. ευρώ το 2008 ως «αποζημίωση» από την υπό κατάρρευση τράπεζα, την οποία σημειωτέον, έσπευσε πέρυσι το Δημόσιο, μέσω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, να τη «σώσει», υπό τον φόβο να χάσουν οι καταθέτες τα λεφτά τους και να έχουμε και εδώ εικόνες… Αργεντινής έξω από τράπεζες.

Τώρα ο Κ. Καρατζάς (αδελφός εκείνου που ήταν διοικητής στην Εθνική), αφού έκανε το κομπόδεμά του, κυκλοφορεί και ένα βιβλίο με τίτλο «Πορεία προς την πρόοδο και την ανάπτυξη», στο οποίο υποστηρίζει ότι είναι «μονόδρομος οι µεταρρυθµίσεις και οι διαδικασίες εξυγίανσης σε δηµόσιο, τράπεζες, κρατικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις, εσωτερική αγορά, οι οποίες πρέπει να υπερβαίνουν ακόµη και τις δεσµεύσεις του Μνηµονίου προκειµένου η χώρα να εξέλθει από την κρίση»!

Με απλά λόγια, κάνει υποδείξεις για ακόμη πιο σκληρά μέτρα και από εκείνα του Μνημονίου αυτός ο «επιτυχημένος» μάνατζερ που διοικούσε -και αφαίμαξε- μία ιδιωτική τράπεζα τίγκα στις ζημιές!

Τα «Νέα», που σχεδιάζουν να σπάσουν την απεργία των δημοσιογράφων βγάζοντας φύλλο την Δευτέρα, φιλοξένησαν μόλις πριν λίγες ημέρες, την Τρίτη 5 Απριλίου, «γλυψιματικό» δημοσίευμα για το φοβερό και τρομερό βιβλίο του Κώστα Καρατζά http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4625686

Γιατί όμως στα «Νέα» το εν λόγω δημοσίευμα; Μα επειδή ο Παναγιώτης Ψυχάρης, γιος του κυρ Σταύρου, είχε κοινές δραστηριότητες σε κτηματικές εταιρείες με τον Παύλο Ψωμιάδη της Ασπίς, στις οποίες συνδετικός κρίκος ήταν ο Κ. Καρατζάς! Και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που γενικότερα τα «Νέα» δεν έχουν καλύψει τις εξελίξεις στο θέμα του λαμόγιου Ψωμιάδη και των ασφαλισμένων που ψάχνουν τώρα να πάρουν πίσω τα λεφτά τους…

Καρατζά, αντί να δίνεις οδηγίες για μέτρα πιο σκληρά και από αυτά του Μνημονίου δεν λες στους χιλιάδες πελάτες της Ασπίς πώς μπορούν να αποζημιωθούν;

Και εσύ Σταύρο Ψυχάρη, που απολύεις, κόβεις μισθούς και κάνεις «τσαμπουκάδες» στους εργαζομένους με απεργοσπασίες, δώσε χώρο στον Καρατζά να μας πει αν υπάρχει τρόπος να αποζημιωθούν τα «κορόιδα» που εξαπάτησε ο κοινός σας φίλος Ψωμιάδης και αφήστε κατά μέρους τα περί δύσκολης οικονομικής συγκυρίας…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2011 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝ)ΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 4/4/2011 και ώρα 12:00 π.μ στο Δημοτικό
Κατάστημα του Δήμου Σκοπέλου συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση το
Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκοπέλου, ύστερα
από την 80/29-3-2011 πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, που
επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ 1 & 2 της Υ.Α.
25027/84:
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν
παρόντα τα παρακάτω επτά (7 ) μέλη:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Γεώργιος Πατσής 1. Ηλίας Μελαχροινάκης
2. Μαρία Βουδούρογλου 2. Γεώργιος Μιχελής
3. Αικατερίνη Μπετσάνη 3. Νικόλαος Βαφίνης
4. Σοφία Αμπελάκια 4.Αλεξάνδρα Καλλιανού
5. Γεώργιος Κοχύλης
6. Αικ. Κονδύλη
7. Δήμητρα Ρεκκα
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο κ. Διομή Κρασσά.
ΘΕΜΑ: «Ανανέωση συμβάσεων ΔΟΜΗ 1 και ΔΟΜΗ 2»
Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και είπε τα εξής:
ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝ    ΦΕΛΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΑΔΑ: 4ΑΓ9ΟΡΥΣ-Θ
2
Σύμφωνα με την εγκύκλιο 64 του Υπουργείου Εσωτερικών ,Αποκέντρωσης και
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αρ.πρωτ. 74903/30.12.2010, την ανανέωση των
συμβάσεων του προσωπικού στην ΔΟΜΗ 1 και ΔΟΜΗ 2 και ειδικοτερα των α)Φαδάκη
Ευμορφία β)Γουλιέλμου Εμμανουηλία γ) Καφαντάρη Μαρία δ) Μποντοζάκη Αιμιλία ε)
Παναγιωτάρα Κωνσταντινιά , πέραν της 31ης -12-2010 και μέχρι την ένταξη των
φορέων των ΟΤΑ που τις υλοποιούν στα νέα προγράμματα της Ε.Ε..Τ.Α.Α.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προτείνει στο Δ.Σ. την λήψη σχετικής απόφασης.
Το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ. Προέδρου, ύστερα από
διαλογική συζήτηση
Αποφασίζει ομόφωνα
Σύμφωνα με την εγκύκλιο 64 του Υπουργείου Εσωτερικών ,Αποκέντρωσης και
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αρ.πρωτ. 74903/30.12.2010, την ανανέωση των
συμβάσεων του προσωπικού στην ΔΟΜΗ 1 και ΔΟΜΗ 2 και ειδικότερα των α)Φαδάκη
Ευμορφία β)Γουλιέλμου Εμμανουηλία γ) Καφαντάρη Μαρία δ) Μποντοζάκη Αιμιλία ε)
Παναγιωτάρα Κωνσταντινιά , πέραν της 31ης -12-2010 και μέχρι την ένταξη των
φορέων των ΟΤΑ που τις υλοποιούν στα νέα προγράμματα της Ε.Ε..Τ.Α.Α.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 3/2011
Αφού αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως ακολούθως.
Ακριβές αντίγραφο Τα μέλη
Σκόπελος 4/4/2011
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεώργιος Παν. Πατσής
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2011 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝ(ΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 4/4/2011 και ώρα 12:00 π.μ στο Δημοτικό
Κατάστημα του Δήμου Σκοπέλου συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση το
Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκοπέλου, ύστερα
από την 80/29-3-2011 πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, που
επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ 1 & 2 της Υ.Α.
25027/84:
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν
παρόντα τα παρακάτω επτά (7 ) μέλη:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Γεώργιος Πατσής 1. Ηλίας Μελαχροινάκης
2. Μαρία Βουδούρογλου 2. Γεώργιος Μιχελής
3. Αικατερίνη Μπετσάνη 3. Νικόλαος Βαφίνης
4. Σοφία Αμπελάκια 4.Αλεξάνδρα Καλλιανού
5. Γεώργιος Κοχύλης
6. Αικ. Κονδύλη
7. Δήμητρα Ρεκκα
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο κ. Διομή Κρασσά.
ΑΔΑ: 4ΑΓ9ΟΡΥΣ-Ε
2
ΘΕΜΑ: «Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής
Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε και εξουσιοδότηση νομίμου
εκπροσώπου για την υπογραφή σχετικής σύμβασης.»
Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και είπε τα εξής:
Προκειμένου για την διαδικασία επιλογής ανάδοχων και την εκδήλωση
ενδιαφέροντος, την υποβολή Αίτησης – Δήλωσης- Προσφοράς για το πρόγραμμα:
«Eναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’οικον
υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και
αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από
ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» . Επίσης προτείνει να οριστεί ο ίδιος ως νόμιμος
εκπρόσωπος της επιχείρησης για την υπογραφή σχετικής σύμβασης με την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προτείνει στο Δ.Σ. την λήψη σχετικής απόφασης.
Το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ. Προέδρου, ύστερα
από διαλογική συζήτηση
Αποφασίζει ομόφωνα
Προκειμένου για την διαδικασία επιλογής ανάδοχων και την εκδήλωση
ενδιαφέροντος, την υποβολή Αίτησης – Δήλωσης- Προσφοράς για το πρόγραμμα:
«Eναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’οικον
υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και
αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από
ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» και την κατάθεση των απαραίτητων
δικαιολογητικών για τον σκοπό αυτό.
Επίσης εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο κ.Γεώργιο Παν. Πατσή ως νόμιμο εκπρόσωπο
της επιχείρησης για την υπογραφή σύμβασης με την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 2 /2011
Αφού αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως ακολούθως.
Ακριβές αντίγραφο Τα μέλη
Σκόπελος 4/4/2011
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεώργιος Παν. Πατσής

Με καλό καιρό σήμερα ο καθαρισμός στης παραλίες της Σκοπέλου ! ΒΙΝΤΕΟ


ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !!!!

Αδέρφια, Ελληνες ψηλά τις καρδιές!!!!

Ἀδέρφια, Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιές ! ! !

Ἐδῶ τὰ ἐλευθέρα ἀκόμα ἱστολόγια… Ἕλληνες, οἱ εἰσβολεῖς βρίσκονται στὰ πρόθυρα τῆς Ελλὰδος !
Ἀδέρφια ! ! ! κρατῆστε καλὰ μέσα στὴν ψυχὴ σας τὸ πνεῦμα τοῦ μετώπου, ὁ εἰσβολεας εἰσέρχεται μὲ ὅλες τὶς προφυλάξεις στὴ ἔρημη χώρα μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια .

Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιές ! ! !

Προσοχή ! ! ! Τὰ ἐλεύθερα ἱστολόγια ὕστερα ἀπὸ λίγο δὲν θὰ εἶναι ἑλληνικὰ, θὰ εἶναι κατοχικὰ καὶ θὰ μεταδίδουν ψέματα !

Ἕλληνες ὁ πόλεμός μας συνεχίζεται, καὶ θὰ συνεχιστεῖ μέχρι τῆς τελικῆς νίκης ! ! !

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! ! !

Τελευταία ἐκπομπὴ τοῦ.... Κ. Σταυρόπουλου 1941 ....

Ἀκριβῶς τὸ ἴδιο ζοῦμε σήμερα, δὲν τὸ ἔχετε καταλάβει ἀκόμα;
http://koukfamily.blogspot.com/

Ο Κυριακάτικος Ταχυδρόμος σε λίγη ώρα και στην ΣΚΟΠΕΛΟ

Σωτήρια επέμβαση σε νεαρό

Σωτήρια επέμβαση σε νεαρό
Με δάκρυα χαράς δέχτηκαν οι κάτοικοι της Αλοννήσου το χαρμόσυνο νέο για την επιτυχή επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε στον νεαρό Παναγιώτη, το 19χρονο παλικάρι που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μετά από αναμονή δύο περίπου ετών βρέθηκε το πολυπόθητο μόσχευμα και προχθές πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Αθήνας. Η μετεγχειρητική κατάσταση του Παναγιώτη Σταματίου εξελίσσεται ομαλά, προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειας και των φίλων του. Ο νεαρός Παναγιώτης, ο οποίος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, που διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις 12 ετών, ζει στην Αθήνα μαζί με την μητέρα του, αναμένοντας επί δύο χρόνια το μόσχευμα που θα αλλάξει την ζωή του. Η λειτουργία της καρδιάς υποστηρίζονταν μέχρι προχθές από ειδικό μηχάνημα και αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του 19χρονου Παναγιώτη, ο οποίος διανύει πλέον μια νέα διαδρομή στη ζωή του.
            Οι συμπατριώτες του, που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, ενισχύοντας ηθικά αλλά και υλικά την αξιέπαινη προσπάθεια και τον καθημερινό του αγώνα, δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ανακούφιση το χαρμόσυνο νέο. Ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαλή εξέλιξη, τονίζοντας ότι «ήταν το πιο ευχάριστο νέο για όλη την Αλόννησο. Χαιρόμαστε, προσθέτει ο ίδιος, διότι η εκδήλωση που διοργανώσαμε πρόσφατα για τον Παναγιώτη, συνοδεύτηκε από τις προσευχές όλων των κατοίκων της Αλοννήσου, μεταφέροντας θετική ενέργεια στον ίδιο και την οικογένειά του». Ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση των Αλοννησιωτών στο μελωδικό κάλεσμα αγάπης και μάλιστα συμμετείχαν ακόμη και μικρά παιδιά, προσφέροντας το χαρτζιλίκι τους, προκειμένου να ενισχύσουν την μεγάλο σκοπό.
            Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την παραπάνω εκδήλωση αγάπης, περίπου 5.600 ευρώ, κατατέθηκαν στον λογαριασμό του Παναγιώτη Σταματίου, ο οποίος διαθέτει αστείρευτο σθένος ψυχής. Η μητέρα του νεαρού παλικαριού, η κ. Ντίνα Καλογιάννη, εκφράζει μέσω του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ» τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα του Παναγιώτη. «Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους κατοίκους της Αλοννήσου, τον Δήμαρχο κ. Βαφίνη, όσους μας συμπαρίστανται και μας συμπαραστάθηκαν. Ήταν πολύτιμη η βοήθειά τους» υπογραμμίζει. Όπως επισημαίνει παράλληλα η κ. Καλογιάννη «νιώθω τεράστια ανακούφιση διότι όλα πήγαν καλά, καθώς περιμέναμε επί δύο και πλέον χρόνια να βρεθεί το μόσχευμα προκειμένου να εγχειριστεί ο Παναγιώτης». Το 19χρονο παλικάρι από την Αλόννησο βρίσκεται πλέον σε φάση ανάρρωσης, ατενίζοντας θαρρετά, με την έμφυτη αισιοδοξία που το διακρίνει, την ζωή, τους στόχους και τα όνειρά του.

Η “Οδύσσεια” του καταδυτικού τουρισμού συνεχίζεται…

Στο σκόπελο των συναρμοδιοτήτων κολλάει και αυτή τη φορά ο καταδυτικός τουρισμός στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του LTCnews, ΥΘΑΝΑΛ και  ΥΠΠΟΤ συναγωνίζονται για το ποιο από τα δυο υπουργεία θα πάρει στην πλάτη του το νομοσχέδιο για τα καταδυτικά πάρκα,  αυτά δηλαδή που θα δώσουν το οξυγόνο σε αυτή τη μορφή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Είναι απορίας άξιο τη στιγμή που η ελληνική οικονομία δίνει τη δική της μάχη, οι συναρμοδιότητες αλλά και οι φιλοδοξίες διαφόρων να θολώνουν τα νερά, σε μια στιγμή που ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει περιθώρια για απώλειες ούτε ενός ευρώ, από τα τουριστικά έσοδα. Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι του κλάδου μάλλον θεωρούν τη φετεινή μάχη χαμένη για αυτούς, υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν το αρμόδιο υπουργείο τους άκουσε, αλλά πέραν τούτου ουδέν.
Σε μια αγορά που φτάνει τα 2 δισ. ευρώ στην Ευρώπη, οι μεγάλοι σκόπελοι για την ανάπτυξη και ευόδωση επενδύσεων και στο μέτωπο του καταδυτικού τουρισμού ακούν στο όνομα Χωροταξικό και Αρχαιολογία.
Αίτημα του κλάδου παραμένει η δημιουργία καταδυτικών πάρκων, προστατευμένων δηλαδή θαλάσσιων εκτάσεων, κλειστών σε κάθε άλλη δραστηριότητα εκτός των καταδύσεων αναψυχής και της επιστημονικής έρευνας, που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη και στο υποθαλάσσιο περιβάλλον.
Στην Ευρώπη οι φανατικοί του καταδυτικού τουρισμού ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια, με το 70% των εν λόγω τουριστών να επιλέγουν μεσογειακούς προορισμούς για να κάνουν το χόμπι τους (Αίγυπτο, Μάλτα, Ισπανία, Τυνησία, Κροατία και Τουρκία). Ενδεικτικό του υψηλού οικονομικού κύρους αυτών των τουριστών, είναι το γεγονός ότι κατά μέσο όρο πραγματοποιούν 7 με 10 διανυκτερεύσεις και η μέση ημερήσια δαπάνη τους ξεπερνάει τα 400 ευρώ.
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΑΐΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΓΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΠΟΥΝ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΌΝΝΗΣΟ  ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γιορτάζουν σήμερα Κυρ 10 Απρ 11 : Αναξιμένης, Μένης, Δημοσθένης, Δήμος, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Επαμεινώνδας, Ετεοκλής, Ζήνων, Ηρακλής, Ηρακλίτσα, Ηφαιστίων, Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Θεόφραστος, Θησέας, Θησεύς, Ισοκράτης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Μιλτιάδης, Μίλτος, Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια, Ομηρος, Παρμενίων, Πελοπίδας, Περικλής, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθεύς, Προμηθέας, Σοφοκλής, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη, Φιλοποίμην, Φίλης, Φωκίων, Φώκος

Heart Touching Nature Wallpapers For iPhone skopelos

Skopelos Island Nature Wallpaper

Αυτά τα νέα ήθη που πάτε να εφαρμόσετε στους σκοπελίτες να ξέρετε ότι θα μας βρείτε όλους αντιμέτωπους σας και να ξέρετε είμαστε και λίγο ρουβάδες εμείςΣήμερα παρακολουθήσαμε μια διαφορετική κατάσταση από αυτές που ξέραμε στην σκόπελο ,σήμερα είδαμε πόλους εξαγριωμένους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες .αυτό δείχνει ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και ο κόσμος δεν αντέχει ,δεν πάει άλλο, και έχει έκτος από την κυβέρνηση με την πολιτική της που είναι  να κλείσουν  όλες της μικρομεσαίες επιχείρησης. τώρα  και τον δήμο σκοπέλου με την νέα δημοτική αρχή που με τα νέα δεδομένα θέλει μάλλον να σφράγιση και τα υπόλοιπα καταστήματα του νησιού και να στήλη μετανάστες ξανά τους σκοπελίτες .η δημοτική αρχή θα όφειλε να σκύψει Πάνο στα προβλήματα και να προσπαθήσει να βοηθήσει με τον έναν η άλλο τρόπο να  είναι αρωγός να είναι δίπλα τους και όχι απέναντι τους ,κύριοι γνωρίζετε ότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος μαζί σας ότι έχετε παρά τραβήξει το σχοινί με τα τερτίπια σας .κόβετε το νεράκι από ανθρώπους συνταξιούχους για 124 ευρώ που δεν έχουν να πληρώσουν κόβετε το νερό από οικογενειάρχη άνθρωπο με 3 παιδιά για τη δεν έχει να πλήρωση 274 ευρώ κόψατε  το νερό από οικογενειάρχη που σας έφερε 150 ευρώ και δεν είχε αλλά ο άνθρωπος γιατί είναι άνεργος και δεν δεχτήκατε να του κάνετε ρύθμιση
Αυτά τα νέα ήθη που πάτε να εφαρμόσετε στους σκοπελίτες να ξέρετε ότι θα μας βρείτε όλους αντιμέτωπους σας και να ξέρετε είμαστε και λίγο ρουβάδες  εμείς
Καληνύχτα σας κύριοι  και κοιτάξτε να ξυπνήσετε γρήγορα από τον ύπνο της νίκης σας γιατί  το γιουχάισμα δεν είναι μακριά από τους πανηγυρισμούς
Ένας αγανακτισμένος σκοπελίτης που τελειώνει η υπομονή του

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΒΛΕΠΕ) ΜΑΡΚΕΤ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΓΑΜ@I ΤΟ Carrefour ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΆΡΙ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ?


ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΒΛΕΠΕ) ΜΑΡΚΕΤ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΓΑΜ@I  ΤΟ  Carrefour ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΆΡΙ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΉΚΑΤΕ ΑΠΟΨΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΛΎΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?

Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΝΟΝ 
ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΈΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΐ ΟΛΟΥΣ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΝ ΕΚΠΡΌΣΩΠΌ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ !

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Η ΟΠΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Η ΟΠΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΗ ΤΗΝ   ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΚΟΙΜΌΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ. Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ @@@ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΚΟΙΜΌΣΑΣΤΕ  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ  ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ. Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ @@@ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΡΟΚΑΔΕΣ
ΚΑΙ Ο ΑΣΙΜΟΣ ΉΤΑΝ ΡΟΚΑΣ ΑΛΛΑ........ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ  ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ by skopelosnews

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου