Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΘΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ....
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο.
ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 4ο.
ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 5ο.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 6ο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΟΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΥΚΟΥΣ;
ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ.
ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Λάμπης Π.
http://ksipnistere.blogspot.com 

KKE: ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με τις πλάτες της κυβέρνησης και της ΝΔ οι εφοπλιστές προχωρούν σε νέες αυξήσεις «φωτιά» των ήδη πανάκριβων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κατά 10%, την ώρα που δίνουν αυξήσεις κάτω από 1% στους ναυτεργάτες ενώ μόνο για το 2011 θα εισπράξουν κρατική επιδότηση 126 εκατομμύριων ευρώ. Οι ναυτεργάτες, οι κάτοικοι των ....
νησιών και συνολικά τα λαϊκά στρώματα αποδεικνύεται ότι έχουν κοινό εχθρό, τους εφοπλιστές και τα άλλα τμήματα της πλουτοκρατίας καθώς και τα κόμμα που την υπηρετούν.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/kke.html 

Αυτά που κανείς δεν έχει άντερα να προβάλλει! Εμείς, μέχρι να…

Αυτά που κανείς δεν έχει άντερα να προβάλλει! Εμείς, μέχρι να…

Διαβάστε άλλη μια από της απειλές που μας έστειλαν στο skopelosnews τα καλόπαιδα !!


ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...
Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
ΟΧΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ,
Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ...
ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...


Σας απαντούμε λοιπόν επειδή μας τρομάξατε

Σας παρακαλούμε πάρα πολύ αγαπητοί ανώνυμοι αλλά γνώστη επώνυμοι

Μπορείτε να φάτε φασόλια γίγαντες από της Πρέσπες αν δεν ξέρετε τη είναι ρωτήστε να μάθετε είναι τα καλυτέρα και να έρθετε κατόπιν να μας κλασετε τα @@@@

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΣΤΟ SKOPELOSNEWS


Το μεγαλύτερο blog στης βόρειες Σποράδες  ούτε τρεις μήνες από την πρώτη μας ανάρτηση και ένα από τα μεγαλύτερα σε όλα τα νησιά της Ελλάδος με αύξηση έως και 12000%τον μήνα θα φέρει αύριο ένα μεγάλο θέμα στην δημοσιότητα που ορισμένη στην σκόπελο θα χάσουν τον όμορφο ύπνο τους
Τελείωσε η εποχή της ανέχειας για όλους που τους πληρώνουμε για να κάνουν την δουλεία τους και αυτή να μας ……..
Σκοπελίτες σας προτρέπουμε να καταγγέλλετε ότι παράνομο βλέπετε να μας ενημερώνετε για όπιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την δημόσια διοίκηση ελάτε όλοι μαζί να σταματήσουμε τα λαμόγια...

(ξεβρακωνόσαστε όλοι σας) Απάντηση στον δήμο σκοπέλου και σε σχόλιο της Σπυριδούλας !Όπως βλέπεις κύρια Σπυριδούλα σε διαψεύδουμε

Πρώτο το κάνουμε ανάρτηση το σχόλιο σου
Δεύτερον όταν δέχεσαι κριτική μην χάνεις την ψυχραιμία σου δηλαδή δεν έλαβες  της υπερωρίες ?
Όταν η εποχές είναι λιτότητα και πάλι λιτότητα σε όλο το δημόσιο όταν στον δήμο σκοπέλου υπάρχουν υπεραρκετοί υπάλληλοι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν χωρίς υπερωριακή αμοιβή .
Και από την δική σου πρόταση να μας τα χαρίσεις φαίνεται δεν τα είχες και ανάγκη τα χρήματα ?
Κυρία Σπυριδούλα ο δήμος σκοπέλου δεν είναι μαγαζάκι κανενός και η τωρινή δημοτική αρχή είναι περαστική όπως και τόσες άλλες ο δήμος όμως παραμένει και για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια .αυτό λοιπόν πρέπει να σε προβληματίσει και πρέπει κάπως να αλλάξεις την νοοτροπία και απέναντι στους δημότες και σε όλους γενικά τους ενδιαφερομένους με τον δήμο .
Εμείς δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου αυτό να το ξέρεις όπως να ξέρεις ότι για εμάς είσαι μια παρά πολύ συμπαθής υπάλληλος και ξέρουμε ότι εργάζεσαι για το καλό του δήμου .μην μας προσβάλεις λοιπόν στην κριτική που σου κάνουμε είναι τέλειος καλοπροαίρετη
Και μόνο που απάντησες στο σχόλιο που σου έγινε από άλλον διαχειριστή του blog δείχνει ότι έχεις κάποιες ευεσθισιες και πιθανόν να έχεις δίκιο όμως μην το χάνεις με την απάντηση σου σε παρακαλούμε
Εμείς εδώ στο skopelosnews εργαζόμαστε μόνο για το καλό της σκοπέλου χωρίς κανένα οικονομικό η άλλο σκοπό όχι όπως γίνετε με το άλλο BLOG που ξεβρακωνόσαστε όλοι σας
Από τους διαχειριστές του skopelosnews
Το μόνο καθαρό ειδησεογραφικό μέσο της σκοπέλου χωρίς να πληρώνετε!!!

Για τον βουλευτή Καρτάλη ο λόγος, που όλα τα σφάζει όλα τα… μαχαιρώνει!

Αλλος προτείνει, άλλος προβάλλει…
Στην τελευταία σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ για ζητήματα της Θεσσαλίας, τόσο η Υπουργός ΥΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, όσο και ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης, σχετικά με τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο Προεδρικό Διάταγμα Πηλίου, τόνισαν χαρακτηριστικά: «Όπως είχε ζητήσει έντονα η τελευταία Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας θα προωθηθεί η αναγκαία περιβαλλοντική μελέτη, διότι σε διαφορετική περίπτωση το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα εγκρίνει την οποιαδήποτε ρύθμιση στο Π.Δ.Π.». Χθες έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε με τα αναγκαία δελτία Τύπου ότι η σχετική πρωτοβουλία πιστώνεται από τον… ίδιο στον εαυτό του. Φυσικά για τον βουλευτή Καρτάλη ο λόγος, που όλα τα σφάζει όλα τα… μαχαιρώνει! Σήμερα μέσω των κύκλων του είναι βέβαιο θα σπεύσει να χρεώσει το συγκεκριμένο σχόλιο στον Απ. Παπατόλια, με τον οποίο εσχάτως έχει έντονο άγχος. Για κακή του τύχη όμως στη συγκεκριμένη σύσκεψη πήραν μέρος καμιά σαρανταριά νοματαίοι…
«Τ»
Ερχονται αποκαλύψεις
Σχετικά με την Κάρλα έρχονται αποκαλύψεις για τις οποίες πολλοί θα τρέχουν να… κρυφτούν. Είναι εύκολο να το παίζεις οικολόγος στα λόγια, όμως τα έργα και οι παραλείψεις είναι αυτά που σε προσδιορίζουν για το κορυφαίο θέμα του περιβάλλοντος.
Ο κρυπτογράφος 
http://www.taxydromos.gr/ 

Τι θα ΓΙΝΕΙ , με αυτήν την κατάσταση στην παράλια της ΣΚΟΠΕΛΟΥ ;;;


Όλοι μας παρατηρούμε ,πως κάθε φορά που βρέχει, ακριβώς μπροστά από το λιμάνι της ΣΚΟΠΕΛΟΥ , σχηματίζεται μια λίμνη , πριν λίγες μέρες ο δήμος άπλα έκλεισε κάποιες τρύπες ,το πρόβλημα εξακολουθεί και παραμένει όμως και βεβαίως δείχνει και πόσο απροετοίμαστοι είμαστε για το καλοκαίρι । ΕΜΑΣ περιμένετε να σας το πούμε εκει στον Δήμο Σκοπέλου ,δηλαδή ΕΛΕΟΣ ποια καλοκαίρι έρχεται θα γίνουμε ΡΕΖΙΛΙ...

Κατάληψη στο Δημαρχείο

Σε κατάληψη του Δημαρχείου Τρικάλων προχώρησαν χτες οι περίπου 100 συμβασιούχοι του Δήμου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται, που φτάνουν μέχρι και τους 23 μήνες!

Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή - υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ - για την προκλητική στάση της απέναντι στον αγώνα τους και στα δίκαια αιτήματά τους. Η οργή τους ξεχείλισε μετά και τις εκβιαστικές δηλώσεις του δημάρχου Χρ. Λάππα, που, ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης, είπε: «Δυστυχώς ξαφνικά και εκεί που δεν το περιμέναμε, ξέσπασε η ...επανάσταση. Ας κρατήσει λοιπόν η επανάσταση, δική τους είναι η επιλογή και δική τους η ευθύνη που δε θα πάρει χρήματα ο Δήμος για να πληρώσει»...

Οι εργαζόμενοι διαμηνύουν ότι οι εκβιασμοί της Δημοτικής Αρχής δεν πρόκειται να περάσουν, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με καταλήψεις και άλλες μορφές, για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Στο πλευρό τους βρέθηκε αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τρικάλων εκφράζοντας τη συμπαράστασή της και απευθύνοντας κάλεσμα έντασης του αγώνα τους, όχι μόνο για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά για τη διεκδίκηση του δικαιώματος στη σταθερή δουλειά, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Στη Βεγγάζη πουλάνε πετρέλαιο και περιμένουν όπλα ...

Σφοδρές συγκρούσεις διεξάγονται στα δύο μέτωπα όπου οι δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι επιχειρούν να αποκτήσουν τον έλεγχο.

Στη Μισράτα, στη δυτική Λιβύη, η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά για τους πολιορκημένους αντικαθεστωτικούς, οι οποίοι χτες δέχτηκαν μπαράζ οβίδων, όλμων και πυρών από άρματα μάχης και ενόπλους των κυβερνητικών δυνάμεων. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι δυνάμεις του Καντάφι εισέβαλαν στην κεντρική οδό της Μισράτα και πυροβολούσαν αδιακρίτως. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος. Στην ανατολική Λιβύη, η σύγκρουση εντοπίζεται στην περιοχή της Μπρέγκα με τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, όπου οπισθοχώρησαν οι αντικαθεστωτικοί μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι κυβερνητικές δυνάμεις έξω από τη Σύρτη. Στην περιοχή, σύμφωνα με δηλώσεις Λίβυου γιατρού στο BBC, τα μαχητικά της διεθνούς συμμαχίας έπληξαν στόχους την Τετάρτη, προκαλώντας το θάνατο εφτά πολιτών, ενώ περίπου 25 άτομα τραυματίστηκαν. Χτες, τα αεροσκάφη, υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ, επανήλθαν και έπληξαν θέσεις των κυβερνητικών στην περιοχή, ανακουφίζοντας τους αντικαθεστωτικούς, οι οποίοι προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να αποτρέψουν την επίθεση στην Αζντιμπίγια και στη συνέχεια στη Βεγγάζη.

Για πρώτη φορά, πάντως, οι αντικαθεστωτικοί εμφανίστηκαν συντονισμένοι στο πεδίο της μάχης και, σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ, διέθεταν βαρύτερο οπλισμό από το συνηθισμένο. Εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου των αντικαθεστωτικών στη Βεγγάζη ανακοίνωσε χτες ότι συνήφθη συμφωνία με το Κατάρ για την αγορά από την αραβική χώρα των ποσοτήτων πετρελαίου, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε εγκαταστάσεις υπό τον έλεγχο των αντιπάλων του Καντάφι. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με τα χρήματα που θα παραλάβει το Συμβούλιο, οι αντικαθεστωτικοί θα κινηθούν για την αγορά οπλισμού, τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Αγνωστος, ωστόσο, είναι ο τρόπος μεταφοράς των ποσοτήτων από τη Λιβύη στο Κατάρ, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στη βορειοαφρικανική χώρα και ορισμένοι εκτιμούν ότι η συμφωνία αποτελεί προκάλυμμα για τον εξοπλισμό των αντικαθεστωτικών από τη διεθνή συμμαχία, ώστε να μην κατηγορηθεί αυτή για παραβίαση του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Διπλωματική κινητικότητα

Την ίδια ώρα εμφανίζεται κινητικότητα σε διπλωματικό πεδίο για την επίλυση της κρίσης. Χτες ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου, Μουσταφά Αμπντέλ Αζίζ, συναντήθηκε με τον απεσταλμένο του ΟΗΕ, Αμπντελιλάχ αλ-Κατιμπσέτ, και εμφανίστηκε θετικός απέναντι σε μια εκεχειρία, υπό τον όρο να αποσυρθούν τα στρατεύματα του Καντάφι από τις πόλεις που πολιορκούν και ο Λίβυος ηγέτης με την οικογένειά του να εγκαταλείψουν τη χώρα. Παράλληλα, Βρετανοί αξιωματούχοι έχουν επαφές με στελέχη του λιβυκού καθεστώτος που βρίσκονται στο Λονδίνο αλλά ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος επιβεβαίωσε τις συνομιλίες, αρνήθηκε να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ SITE www.skopelos.gov.org ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ( ΑΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ 2008 ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ 2009 Η ΤΟ 2010...)ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜΕΝ.......!!!!!

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ!!!Πολιτική ΣΦΑΛΙΑΡΑ μεγατόνων έριξε ο υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος στον σβέρκο του

Πολιτική ΣΦΑΛΙΑΡΑ μεγατόνων έριξε ο υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος στον σβέρκο του πρωθυπουργού στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ σήμερα! Τον ρωτάει ο Αναγνωστάκης αν θυμάται τον Δεκέμβρη του 2008, που είχε πει στη βουλή οτι αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπούμε σε διεθνή εποπτεία και δεν θα μπορούμε να δανειστούμε. ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ όταν κάνουν αντιπολίτευση, ΒΓΆΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου