Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πριονοκορδέλα περνάει την Λινού ο Πολάκης, εμπλέκοντας και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για μια απίστευτη σύμβαση που έχει υπογράψει


 Πριν μερικές μέρες είχαμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε “Ο Άδωνις «καρφώνει» την Λινού: Ναι, της δίναμε κρατικό χρήμα!“, ενώ είναι γνωστή η αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ της ευσυγκίνητης «ομότιμης καθηγήτριας, πρεσβυτέρας, Αθηνάς Λινού» και του Παύλου Πολάκη.

Εδώ δεν μπαίνει ζήτημα αν ο Πολάκης για τους γνωστούς λόγους έχει εμμονές με την κ. Λινού αλλά αν ισχύουν τα όσα καταγγέλει στον λογαριασμό του στο f/B για μια απίστευτη σύμβαση που έχει υπογράψει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κάποια εταιρεία που φέρεται να λειτουργεί για λογαριασμό της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ για να παρέχει “το δεκατιανό με τοστ ή φρούτο κλπ για το σχολικό ετος 2023-24 και έλαβε 1.000.000 ευρω!”.

“Στη σύμβαση αναφέρονται απλά 3.700 «ωφελούμενοι μαθητές», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!”, τονίζει ο Πολάκης και αναρωτιέται: “Τι σύμβαση είναι αυτή;;;”.

Ο ίδιος, αφού παραθέτει τα σχετικά έγγραφα για να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του συμπληρώνει: “Σε ποια σύμβαση σε μπανανιά της κεντρικής Αφρικής,υπάρχει ο όρος «αν παρέλθει άπρακτη (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμία των 20 ημερών από την υποβολή των παραστατικών από το ινστιτούτο, τεκμαίρεται η προσήκουσα παραλαβή των πεπραγμένων από την επιτροπή παρακολούθησης της Περιφέρειας”!!!

Αυτές είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες και δεν γίνεται να τις προσπεράσει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός

****

Ας θυμηθούμε και ένα πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger