Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Πριονοκορδέλα περνάει την Λινού ο Πολάκης, εμπλέκοντας και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για μια απίστευτη σύμβαση που έχει υπογράψει


 Πριν μερικές μέρες είχαμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε “Ο Άδωνις «καρφώνει» την Λινού: Ναι, της δίναμε κρατικό χρήμα!“, ενώ είναι γνωστή η αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ της ευσυγκίνητης «ομότιμης καθηγήτριας, πρεσβυτέρας, Αθηνάς Λινού» και του Παύλου Πολάκη.

Εδώ δεν μπαίνει ζήτημα αν ο Πολάκης για τους γνωστούς λόγους έχει εμμονές με την κ. Λινού αλλά αν ισχύουν τα όσα καταγγέλει στον λογαριασμό του στο f/B για μια απίστευτη σύμβαση που έχει υπογράψει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κάποια εταιρεία που φέρεται να λειτουργεί για λογαριασμό της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ για να παρέχει “το δεκατιανό με τοστ ή φρούτο κλπ για το σχολικό ετος 2023-24 και έλαβε 1.000.000 ευρω!”.

“Στη σύμβαση αναφέρονται απλά 3.700 «ωφελούμενοι μαθητές», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!”, τονίζει ο Πολάκης και αναρωτιέται: “Τι σύμβαση είναι αυτή;;;”.

Ο ίδιος, αφού παραθέτει τα σχετικά έγγραφα για να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του συμπληρώνει: “Σε ποια σύμβαση σε μπανανιά της κεντρικής Αφρικής,υπάρχει ο όρος «αν παρέλθει άπρακτη (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμία των 20 ημερών από την υποβολή των παραστατικών από το ινστιτούτο, τεκμαίρεται η προσήκουσα παραλαβή των πεπραγμένων από την επιτροπή παρακολούθησης της Περιφέρειας”!!!

Αυτές είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες και δεν γίνεται να τις προσπεράσει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός

****

Ας θυμηθούμε και ένα πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.