Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Πικρές αλήθειες λέει αυτό το κείμενο, αλλά έτσι είναι ...


Σαν σήμερα το 1999 έρχεται καταδιωκόμενος ο Οτσαλάν στην Αθήνα


Ηταν σαν σήμερα το 1999 όταν ο διωκόμενος ηγέτης του PKK, Αμπνουλάχ Οτσαλάν, φτάνει στην Αθήνα και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της ποιήτριας, συγγραφέας,  και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Βούλα Δαμιανάκου, υπόθεση για την οποία η ίδια κινδύνευσε να καταδικαστεί.
Για την γνωστή κατάληξη που είχε ο Οτσαλάν θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτησή μας.

Πιο πιθανό ο Κούλης να χωρίσει τη Μαρέβα, παρά το Βαγγέλη.


Γράφει ο mitsos175

Το να την πατήσω δεν είναι ντροπή. Ούτε πάπας είμαι, για να διεκδικώ Αλάθητο, ούτε Παΐσιος να βλέπω το μέλλον. Αν και αυτός την πάτησε περισσότερο από όλους, όσον αφορά το Ξανθό Γένος. Το να με δουλέψει όμως ο Μαρινάκης το θεωρώ ξεφτίλα και μάλιστα τη χειρότερη. Γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί.

Μουσταφά Σουμπχί: Εδωσε την ζωή του για τα ιδανικά του κομμουνισμού. Δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 1921 από όργανα του Κεμαλικού καθεστώτος.


Μια ηρωική μορφή που έδωσε την ζωή του για τα ιδανικά του κομμουνισμού ήταν και ο γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας Μουσταφά Σουμπχί (Mustafa Suphi).

Δολοφονήθηκε σαν σήμερα 29/1/1921 από όργανα του Κεμαλικού καθεστώτος μαζί με την σύζυγό του και 14 ακόμα στελέχη του ΚΚΤ.

Σαββίδης Μαρινάκης 1 - 1! Και το στημένο ματς συνεχίζεται...


Γράφει ο mitsos175

“Γκολ! Αγαπητοί χούλιγκαν ο Μαρινάκης αυτή τη στιγμή ισοφαρίζει τον Ιβάν και το ντέρμπι παίρνει φωτιά. Το γκολ έβαλε ο διαιτητής Μητσοτάκης μετά από κεφαλιά. Ο Ιβάν διαμαρτύρεται για φάουλ που δεν δόθηκε”.

Κόλπα κάνει ο Κούλης για να έχει και το αφεντικό του, το Μαρινάκη, ευχαριστημένο και να μη φάει ξύλο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφού πάει να τους πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια. Όμως κατόρθωσε να τους δυσαρεστήσει όλους!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου