Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Με «δανεικούς» μηχανικούς οι επιτροπές διαγωνισμού έργων στη Σκόπελο



Έντονο είναι το πρόβλημα που υπάρχει με μηχανικούς και Τεχνικές Υπηρεσίες περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας, που επισημαίνουν συνεχώς οι δήμαρχοι, με αποτέλεσμα, για να γίνει ένα μεγάλο έργο να «επιστρατεύονται» μηχανικοί «δανεικοί» κυρίως της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου, άλλων Δήμων του νομού και φορέων, όπως το Πανεπιστήμιο.
Παράδειγμα αποτελεί η συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Δίκτυο μεταφοράς ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων ΤΔ Γλώσσας Δήμου Σκοπέλου – Κατασκευή ΕΕΛ», προϋπολογισμού 2.245.000 € (με αναθεώρηση χωρίς ΦΠΑ).
Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σκοπέλου την Τρίτη, η οποία αποφάσισε ομόφωνα να συγκροτήσει την επιτροπή διαγωνισμού του έργου «Δίκτυο μεταφοράς ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων ΤΔ Γλώσσας Δήμου Σκοπέλου – Κατασκευή ΕΕΛ» , με τον προαναφερόμενο τρόπο.
Το ίδιο συνέβη και με το άλλο έργο στο νησί που αφορά το «Δίκτυο αποχέτευσης Λουτρακίου Δήμου Σκοπέλου» προϋπολογισμού 690.000 € (με αναθεώρηση χωρίς ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger